huren

Confetti

Wat heb ik allemaal nodig voor een complete confetti set? Daar hoef je niet meer aan te denken. Wij hebben namelijk de sets al voor je samengesteld. Hierin zitten de shooters in maar ook één lading confetti of slierten per shooter. Hiermee ben je dus direct klaar voor je opening, feest of product lancering.

Heb je voorkeur qua kleur? Of wil je liever slierten in plaats van snippers? Laat het ons weten, zo dat wij dit voor je kunnen voorbereiden. Mocht je geen voorkeur doorgeven, dan worden de sets standaard geleverd met snippers in alle kleuren van de regenboog.

De sets worden teven geleverd met een controller. Hiermee kan je alles in één keer afschieten. Ga je de confetti set gebruiken voor een officieus moment? Dan kan een rode lanceerknop ook leuk zijn. Deze kan je via de gerelateerde items toevoegen aan je bestelling.

Confetti FX

Wat fleurt een evenement nou echt op? Wat voegt kleur en dynamiek toe? Confetti FX! Eigenlijk maakt het weinig uit wat voor een evenement je organiseert. Confetti past bijna overal wel bij. Van onthulling tot huwelijksfeest. Van modeshow tot gala.

Er zijn meerdere methoden om confetti aan je evenement toe te voegen. Verschillende apparaten voor verschillende doeleinde. Zo bieden wij de Magic FX Powershot aan voor kleine en midgrote evenementen waar er één of enkele keren tijdens het evenement confetti geschoten dient te worden.

Voor het grotere werk zoals in stadiums of bij festivals bieden we de Magic FX Stadium Shot aan. Deze schiet met behulp van lucht compressie grote ladingen confetti de lucht in.

De laatste optie in ons confetti FX assortiment is de Magic FX Swirl XL. Dit product is gericht op theaters en TV opnames. Hierbij word namelijk tot wel 3 kg aan confetti van grote hoogte over het publiek verspreid, zonder dat dit gepaard gaat met veel geluid.

Kortom, alles in huis om jouw evenement op te kleuren. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op. We geven je graag vrijblijvend advies.

DJ Mixer

Een DJ kan simpelweg niet zonder. Speler zijn bedoeld voor het afspelen van muziek, maar zonder mengtafel of mixer kan een DJ geen overgangen creëren. Bij ons kun je terecht voor het huren van een groot assortiment DJ gear. Voor bekende en professionele DJ’s raden wij het gebruik van de Pioneer DJM-900 Nexus 2 mixer aan. De meest uitgebreide DJ mixer van wereldleider Pioneer.

Voor kleine afterparty’s en borrels zou een kleine mixer zoals de Pioneer DJM-450 ook kunnen voldoen. Ben je op zoek naar een speciale mixer voor een bepaald genre? Ook voor veel gebruikte apparatuur in de techno scene, zoals de Allen & Heath Xone 92 kun je bij ons terecht.

DJ Set

Op zoek naar een complete DJ set voor een afterparty, borrel of bedrijfsfeest? Dan zit je hier goed. Wij verhuren diverse DJ-sets in verschillende configuraties. Op deze manier is er altijd een set die goed aansluit bij het beschikbare budget of evenement.

Bekende of professionele DJ op jouw evenement? Dan raden wij het gebruik van onze uitgebreidste DJ-set aan. Met wereldstandaard spelers en mixer van Pioneer zit je hiermee sowieso goed. Kleine borrel voor collega’s of een afterparty georganiseerd? Bekijk dan onze voordeligere sets. Iets minder functies, maar beter geprijsd. Alle sets maken gebruik van gerenommeerde apparatuur van marktleider Pioneer. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Evenement

Ben je bezig met het organiseren van een modeshow, gala of ander evenement en op zoek naar een krachtig en passend geluidssysteem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren diverse geluidsinstallaties welke voor tal van evenementen inzetbaar zijn. Deze geluidsets zijn opgebouwd uit actieve speakers uit de K-serie en KLA-serie van QSC. Het toekomen van losse versterkers behoord daardoor tot de verleden tijd. Uiteraard zijn alle installaties voorzien van alle benodigde toebehoren en bekabeling voor het aansluiten ervan.

Het enige wat jij hoeft te doen is het selecteren van de geluidsinstallatie op basis van het aantal verwachtte gasten op jouw evenement. Onze systemen zijn beschikbaar vanaf 50 personen, maar lopen op tot het gebruik van 450 personen.

 

Evenement

Een evenement kan niet zonder de juiste verlichting. Of het nu gaat om een gezellig borrel met collega’s of een heus bedrijfsfeest. Verlichting is essentieel voor het creëren van de juiste sfeer. Het begint allemaal met het opzetten van een goede basis. Hiervoor worden spots gebruikt die iedere kleur kunnen aannemen. Deze spots maken gebruik van energiezuinige LED verlichting en kunnen daarom ook tot wel 20 uur op de ingebouwde accu functioneren. Deze spots zijn in een enkele en dubbele versie inclusief te krijgen.

Wil je toch wat meer verlichting bij jouw evenement? Dan kun je kijken naar aanvullende lichteffecten. Deze zogenoemde moving heads kunnen allerlei bewegingen en figuren projecteren, wat je het gevoel geeft in een discotheek te staan. Deze zijn verkrijgbaar in een configuratie van twee en vier stuks. Uiteraard ook geleverd met bijhorende statieven. Deze movingheads maken ook gebruik van LED verlichting en kunnen tevens op accu functioneren. Hoe mooi is dat? Een complete lichtset zonder bekabeling.

Licht

Licht – Sets

Licht voor evenement

Op zoek naar verlichting voor een evenement, gala of modeshow? Wij verhuren verlichting van gerenommeerde merken, zoals Astera en SGM. Wordt een productlancering gekoppeld aan een bedrijfsfeest of afterparty? Ook daarvoor kunt u de juiste verlichting huren. Op zoek naar draadloze verlichting voor een optreden van een band of DJ? Of juist op zoek naar sfeervolle lampen voor een event of gala diner? Van een theaterspot tot draadloze movinghead en van een stroboscoop tot draadloze uplighter. Ben ons bent u aan het juiste adres voor het huren van licht voor een evenement. Op zoek naar een specifiek spot of movinghead? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Licht voor sfeer

Een evenement aankleden of voorzien van de juiste sfeer? Met de draadloze uplights van Astera ben je er zeker van dat je ieder event voorziet van de juiste sierverlichting. Of het nu gaat om het aankleden van een zakelijk congres of gala diner. Voor iedere situatie hebben wij de juiste decoratieve verlichting. Onze licht decoratie functioneert volledig draadloos en is daardoor ideaal weg te werken. Voor het huren van de juiste sfeerverlichting of uplighter kunt u gebruik maken van ons online rental shop. Toch graag advies over de juiste uplighters of sierverlichting voor jouw evenement? Neem gerust contact met ons op. We voorzien je graag van het juiste advies.

Licht voor presentatie

Een spreker moet tijdens het presenteren natuurlijk goed zichtbaar zijn voor het publiek. Daarvoor hebben wij de juiste presentatie verlichting beschikbaar. Of het nu gaat om een workshop, seminar of product lancering. Wij bieden een compleet assortiment aan licht voor prestaties en workshops. Van een fresnel, profielspot tot theaterspot. Wij verhuren alle essentiële verlichting voor een product introductie of lancering. Op zoek naar een partner voor uw presentatie techniek of audiovisuele ondersteuning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u alle benodigde techniek voor uw zakelijke evenement huren. Met of zonder technisch personeel.

Licht voor outdoor & architectuur

Het verlichten van een gebouw, gevel of brug is een vak apart. Wij hebben de juiste materialen in huis voor het verzorgen van uw gebouw of gevel verlichting. Met behulp van weersbestendige LED verlichting op accu kunnen wij zonder bekabeling uw outdoor of architectuur verlichting verzorgen. Regen, hagel of sneeuw? Geen probleem. Onze buiten verlichting blijft in alle omstandigheden functioneren. Moet het gebouw of de gevel verlicht worden in een specifieke kleur of witwaarde? Geen probleem. Onze outdoor verlichting kan ingesteld worden op iedere specifieke kleur. RGB, CMYK, RAL of Pantone. Alles is mogelijk. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het huren van de juiste buiten verlichting.

Licht voor beurs & expo

Op een beursstand is het natuurlijk essentieel dat de producten of diensten goed voor de dag komen. De juiste beursverlichting is daarbij essentieel. Wij verhuren krachtige en betrouwbare standverlichting in allerlei soorten en maten. Of het nu gaat om pendelspots, floodlights of washlights. Wij hebben alles om uw tradeshow op de juiste manier te verlichten. Onze beursverrichting is – afhankelijk van het type verlichting – zowel verkrijgbaar met een vaste en instelbare witwaarde. Op deze manier kunt u zowel warm witte als koud witte verlichting inzetten op uw beurs. Meer weten of het huren van expo verlichting? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Licht voor film & studio

Als gaffer is het uitlichten van een persoon of object voor een video opname essentieel. Zonder de juiste filmbelichting komt de video opname niet goed op tape terecht en is de content niet bruikbaar. Wij verhuren essentiële film en studioverlichting om jou opname goed tot zijn recht te laten komen. Of het nu gaat om een opname in een studio of op locatie, wij verhuren de essentiële verlichting. Zowel draadloos als bekabeld en op stroom of accu. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van de draadloze Kino Flo variant van Astera. Op zoek naar een specifieke armatuur of spot? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Licht – Losse Materialen

Spots & Schijnwerpers

Op zoek naar de juiste spot voor jouw evenement? Of het nu gaat om sfeerverlichting, uplights of draadloze LED spots. Wij bieden een groot assortiment voor het huren van de juiste verlichting. Op zoek naar een theaterspot, fresnel of profielspot voor het uitlichten van een presentatie? Dat kan. Meer op zoek naar uplighters, decoratieve of sierverlichting? Ook dat bieden wij. Onze spots maken enkel gebruik van LED verlichting en zijn – afhankelijk van het type verlichting – zelfs volledig draadloos te gebruiken door de ingebouwde accu. Meer advies nodig voor het huren van de juiste spots? Neem gerust contact met ons op.

Draadloze Verlichting

Het gebruiken van bekabeling is niet bij ieder evenement mogelijk. Veelal kost het bekabeling van verlichting ook veel tijd en is het niet altijd nodig. Wij verhuren een zeer groot assortiment van draadloze Astera verlichting. Deze spots kunnen tot wel 20 uur volledig draadloos op accu functioneren. Of het nu gaat om LED tubes, zoals de Astera AX1 PixelTube en TitanTube. Of om een krachtige LED spots, zoals de AX3 LightDrop, AX5 TriplePAR of AX10 SpotMAX. Bij ons kunt u terecht voor het huren van alle Astera verlichting en aansturing, zoals de ART7 AsteraBox. Ook voor volledige draadloze movingheads, zoals de SGM G1 Beam ben je bij ons aan het juiste adres. 

Effecten

Belast met het organiseren van een bedrijfsfeest of afterparty? Wij bieden diverse licht effecten voor het aankleden van het evenement. Of je nu op zoek bent naar het huren van een mushroom, mirrorball of blacklight effect. Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden ook licht effecten als een sterrendoeken, movinghead of stroboscoop. Alles essentiële verlichting voor een bedrijfsfeest of afterparty zijn bij ons ruimschoots beschikbaar. Weet je niet waar je moet beginnen met het creëren van de juiste sfeer of het aankleden van jouw evenement? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Rookmachines

Met de juiste rookmachine kun je een evenement, bedrijfsfeest of afterparty naar een hoger niveau brengen. Door de weerkaatsing van licht op de rookdeeltjes worden lichtbundels ineens compleet zichtbaar. Hiermee ontstaat een sfeervoller resultaat. Of je nu op zoek bent naar het huren van een krachtige rookmachine voor een bedrijfsfeest of subtiele hazer voor tijdens een congres, wij verhuren betrouwbare rookmachines van LOOK. Dit gerenommeerde Duitse merk voert al jaren de ranglijsten aan en bied met zijn LOOK Viper NT rookmachine en LOOK Unique 2.1 hazer zeer veelzijdig assortiment. Uiteraard is ook de rookvloeistof voor zowel de Viper NT als de Unique 2.1 hazer bij ons verkrijgbaar.

Licht Accessoires

Naast alles essentiële onderdelen, zoals spots, schijnwerpers, effecten en rookmachine verhuren wij ook alles benodigde licht accessoires. Je kunt hierbij denk dan een externe dimmer of switchpack, maar ook aan het huren van noodverlichting voor het aangeven van de nooduitgangen tijdens een evenement. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan het huren van een lichtsturing of DMX controller. Zelfs voor het huren van een simpel lichtstatief voor jouw evenement ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje in onze online rental shop. Kun je iets niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Licht Verhuur Mogelijkheden 

Losse verhuur

Losse verhuur is de voordeligste mogelijkheid tot het huren verlichting. Bij deze optie dient u zelf de verlichting tijdens werkdagen bij één van onze vestigingen (Amsterdam of Breda) ophalen en na het evenement weer retourneren. Onze locaties in Amsterdam en Breda zijn van maandag tot vrijdag tussen 09:00 – 17:00 geopend. Verhuringen in het weekend kunt u op vrijdag ophalen en op maandag retourneren, hiervoor betaald u slechts de dag dat u de materialen gebruikt.

Verhuur met transport

Heeft u geen mogelijkheden om de materialen bij ons in Amsterdam of Breda op te halen? Geen probleem. Wij bezorgen ook. Tijdens werkdagen kunt u de materialen geleverd en opgehaald krijgen. Buiten kantooruren is tevens mogelijk tegen een toeslag. Bekijk voor meer informatie onze transport service. Transport is mogelijk bij bestellingen van minimaal €125,- Excl. BTW aan materiaal. Bij beurzen in bijvoorbeeld Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht, Evenementenhal Gorinchem, Evenementenhal Hardenberg, EXPO Houten of Ahoy Rotterdam leveren wij af tot op uw beursstand.

Verhuur met transport en op-& afbouw

Met dit zeer complete pakket krijgt u de materialen niet alleen geleverd, maar tevens volledig gebruiksklaar opgeleverd. De opbouw en afbouw word hierbij volledig door ons uitgevoerd. U heeft dus nergens omkijken naar. Bekijk meer informatie over de transport of de op- & afbouw service. Deze service is alleen mogelijk bij bestellingen van €200,- Excl. BTW of meer aan materiaal.

Verhuur met transport, op- & afbouw en bediening

Hiermee heeft u een volledig pakket. Dit wil zeggen dat transport, opbouw, afbouw maar ook bediening voor u wordt verzorgd. Professionele lichttechnici bedienen de lichtapparatuur, zodat u zeker bent van een optimaal resultaat. Deze variant is op basis van maatofferte en kan helaas niet via de verhuurshop worden samengesteld. Wij horen graag meer over uw evenement om u een passend voorstel te doen.

Pipe & Drape

Bij kleinschalige evenementen is vaak geen budget voor een volledig gepersonaliseerd decor. Het budget moet simpelweg aan belangrijkere zaken uitgegeven worden. Om toch voor een aangename sfeer te zorgen kun je kiezen voor een backdrop of achterwand van pipe & drape.

Aangezien een dergelijke systeem enkel gebruik maakt van materialen uit de verhuur, kunnen we dit tegen een zeer laag tarief aanbieden. De afmetingen hiervan zijn ook nog eens volledig naar eigen inzicht in te stellen. Zo kun je de breedte, maar ook de hoogte naar vrijheid instellen. De maximale hoogte van een dergelijke backdrop is 4 meter.

Toch zijn er mogelijkheden voor het creëren van de juiste sfeer. Wij kunnen een backdrop van pipe & drape namelijk uitvoeren met verschillende doeken. Zo heb je keuze uit zwart, wit, rood of sterrendoeken.

Pipe & Drape Backdrop

Wil je een evenement voorzien van een achterwand, maar is het budget niet toereikend om een decor volledig op maat te laten maken? Dan kun je kiezen voor het gebruik van een pipe & drape backdrop.

Bij het kiezen voor een achterwand van pipe & drape maak je namelijk enkel gebruik van materialen uit de verhuur. Hiermee is een dergelijke decor meerdere malen door verschillende opdrachtgevers te gebruiken, waardoor dit zeer voordelig is. De kosten van een decor zitten namelijk voor een grootste gedeelte in het eenmalige gebruik van gepersonaliseerde materialen.

Een backdrop van pipe & drape kan op iedere breedte en hoogte (tot een maximum van 4 meter) worden vervaardigd. Vanwege de vrij instelbare liggers en staanders past deze achterwand dus altijd perfect bij jouw locatie. Je hebt keuze uit een achterwand met zwarte, witte, rode of sterrendoeken.

Pipe & Drape Strekkende Meter

Is de ruimte van het evenement eigenlijk te groot? Oogt deze te kil? Of wil je in een grote ruimte juist meerdere kleine ruimtes creëren? Dan is pipe & drape de oplossing voor alle problemen die je ondervindt. Pipe & drape is een modulair systeem, waarmee je tijdelijke wanden kan produceren. Het staat volledig op zichzelf en hoeft enkel op de grond geplaatst te worden. Deze wanden of afscheidingen kunnen tot wel 4 meter hoog gebouwd worden.

Bij ons kun je terecht voor het huren van pipe & drape system in verschillende kleuren. Zwart (niet geplooid), wit (geplooid), bordeaux rood (geplooid) en sterrendoek (niet geplooid). Afhankelijk van het type evenement kan je het gewenste type doek kiezen.

Je kan dit product makkelijk en snel per strekkende meter aanvragen. Er is hierbij wel een minimum van 2 meter noodzakelijk. Wil je meer dan één sectie maken, dan raden wij aan goed de lengte van iedere sectie te vermelden. Hiermee kunnen wij de juiste hoeveelheid materialen aanleveren. Er zijn namelijk meer materialen nodig voor losse secties aan één grote sectie.

Podium

Ben je op zoek naar het huren van een podium voor jouw evenement, afterparty, presentatie of product lancering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor het huren van een compleet gebruiksklaar podium. Deze podia zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, zoals 4m2, 12m2 en 24m2. Uiteraard is het mogelijk om een podium compleet aan te passen op de wensen of afmetingen van de locatie. In dat geval raden wij aan contact met ons op te nemen voor een maatwerk offerte.

Onze gebruiksklare podia hebben standaard een hoogte van 40 cm. Voor het veilig betreden en verlaten van het podium zijn deze voorzien van een trapje. Om de constructie van het podium aan het zicht van de bezoekers te onttrekken en inkijk aan de zijkanten te voorkomen, worden deze podia uitgevoerd met zwarte podiumrok. De bovenzijde is representatief afgewerkt met antracietkleurige tapijttegels.

Podiumdeel

Voldoen onze gebruiksklare podia niet helemaal aan de wensen voor jouw evenement? Misschien passen de afmetingen niet bij het aantal personen op het podium of dient een podium aangepast te worden naar de mogelijkheden op de locatie? Het is allemaal mogelijk. Met een podiumdeel in de juiste afmeting kun je namelijk iedere afmeting bouwen.

Complete podia zijn namelijk opgebouwd uit losse podiumdelen. Deze delen samen vormen een compleet podium. Veelal gebruik je hiervoor het podiumdeel van 2 x 1 meter. Hiermee kun je snel en effectief een groot podium creëren. Voor het precies passend maken van een podium maak je gebruik van podiumdelen met een andere afmeting. Hiervoor kun je ook bij ons aankloppen. Wij kunnen je namelijk ook voorzien van podiumdelen van 1 x 1 meter, 2 x 0,5 meter en 1 x 0,5 meter.

Sets

Op zoek naar een ready-to-use backdrop? Selecteer hieronder de juiste backdrop categorie voor uw toepassing.

Sets

Op zoek naar een ready-to-use DJ set? Selecteer hieronder de juiste DJ gear categorie voor uw toepassing.

Sets

Op zoek naar een ready-to-use geluidset? Selecteer hieronder de juiste geluid categorie voor uw toepassing.

Sets

Op zoek naar een ready-to-use lichtset? Selecteer hieronder de juiste licht categorie voor uw toepassing.

Sets

Op zoek naar een ready-to-use pipe & drape set? Selecteer hieronder de juiste pipe & drape categorie voor uw toepassing.

Sets

Op zoek naar een ready-to-use podium set? Selecteer hieronder de juiste podium categorie voor uw toepassing.

Sets

Op zoek naar een ready-to-use kabel set? Selecteer hieronder de juiste kabel categorie voor uw toepassing.

Sets

Op zoek naar een ready-to-use special effects set? Selecteer hieronder de juiste special effect categorie voor uw toepassing.

Sets

Op zoek naar een ready-to-use truss set? Selecteer hieronder de juiste truss categorie voor uw toepassing.

Sets

Op zoek naar een ready-to-use video set? Selecteer hieronder de juiste video categorie voor uw toepassing.

Single Tube

Truss is perfect geschikt voor het creëren van een stabiele en veilige constructie, maar het biedt minder mogelijkheden voor precieze plaatsing van apparatuur. Ook voor een creatieve lichttechnicus is het vaak lastig om enkel met truss gave ontwerpen te maken. In deze situaties kun je gebruiken van een enkele buis. Ook wel single tube genoemd.

Dit is een enkele truss buis welke aan beide kanten is voorzien van dezelfde conische koppeling als truss. Door deze koppelingen is het mogelijk de buis in het verlengde te gebruiken van een truss. Met een pin en veer koppel je de buis erg makkelijk aan de truss. Met tussenkomst van speciale swivel couplers is het tevens mogelijk om deze buizen dwars of diagonaal op een truss te koppelen. De single tube is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Startend vanaf 0,5 meter oplopend tot 3 meter. Doordat de buizen ook onderling te koppelen zijn is het maken van de perfect lengte eigenlijk altijd mogelijk.

Speakers

Ben je op zoek naar een specifieke speaker of een complete geluidsinstallatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren diverse speakers van QSC. Dit merk voert al jaren de ranglijsten aan als het gaat om krachtige actieve speakers. Deze speakerboxen hebben een ingebouwde versterker, waardoor het toekomen van een separate versterker niet meer nodig is. Kortom minder materiaal en makkelijker aan te sluiten.

Je kunt bij ons terecht voor het huren van de compact QSC K8 topspeaker, maar ook voor de krachtige K12. Wat betreft subwoofers is de QSC KW181 het meest bijpassend. Uiteraard ook voorzien van een ingebouwde versterker.
Voor grotere evenementen of zeer krachtig geluid heeft QSC een volledig actief line array systeem ontwikkelt. Deze speakers kun je aan elkaar bevestigen voor meer geluidsdruk. Bij ons kun je uiteraard terecht voor deze QSC KLA12 line array speakers en KLA181 subwoofers.

Spots & Schijnwerpers

Doorgaans worden voor het verlichten van oppervlakken, podia en personen spots en schijnwerpers gebruikt. Echter is de keuze voor de juiste spots of schijnwerpers nog niet zo makkelijk. Iedere lamp heeft namelijk bepaalde eigenschappen. Soms zijn bepaalde eigenschappen noodzakelijk voor een bepaald effect. Dit maakt dat bepaalde spots heel goed zijn voor een specifieke toepassing.

Voor het uitlichten van een podium kan je gebruik maken van onze een LED fresnel of theaterspot. Wij bieden hiervoor de ADJ FR20DTW, FR50Z en FR150Z. Voor een specifieke highlight is juist een profielspot geschikt, zoals de Infinity TS300. Wil je een beursstand verlichten? Bekijk dan onze floodlights, zoals de HQI150, LED Floodlight 200, pendelspot of LED Wash. Voor sfeervolle uplights of uplighters kun je gebruik maken van onze draadloze LED spots, zoals de Astera AX3, AX5 of AX10. Niet zeker van de juiste spot of schijnwerper voor jouw toepassing? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Staander

Bij het implementeren van een pipe & drape systeem op jouw evenement is een staander essentieel. Deze zorgt namelijk voor de verbinding tussen de baseplates en de liggers. De staander biedt ook de mogelijkheid om het pipe & drape systeem op iedere gewenste hoogte te laten uitkomen.

Wij bieden drie verschillende type staanders, waarbij de kleinste een vaste hoogte heeft van 120 cm. Deze is hiermee perfect voor het maken van een afscherming van de regie of front-of-house. Voor het plaatsen van lichteffecten op spots op een representatief statief kun je ook gebruik maken van een pipe & drape staander. Deze heeft ingeschoven een hoogte van 150 cm, maar reikt volledig uitgeschoven tot een hoogte van 250 cm. Het meest gebruikte type is de staander die je tussen 180 en 420 cm hoog kunt instellen. Hiermee worden de meeste pipe & drape constructie gecreëerd. Tevens kun je met deze upright de maximale hoogte van de doeken benutten.

Stroom

Als je een evenement gaat organiseren wil je graag goed voorbereid zijn. Een van de factoren welke bij deze organisatie komt kijken is de bekabeling van een evenement. Je kan er niet omheen dat elk evenement een groot aantal  apparaten heeft staan die stroom behoeven. Dat betekent vaak tevens dat er vele meters stroom bekabeling gelegd dient te worden.

In de verhuur shop hebben we enkele kabel sets voor u voorbereid welke ingezet kunnen worden bij evenementen. Zo hebben we een Schuko kit. In deze set zit een groot aantal verlengkabels en verdeelblokken. Daarnaast is er de harting set, welke de basis vormt voor een goede distributie van stroompunten in bijvoorbeeld een grid tijdens een beurs. Ook bieden we een krachtstroom set aan. Hiermee kan je de 3-fase stroompunten van evenementenlocaties benutten.

Bekijk in de verhuur shop welke kabel set je nodig hebt. Wil je hierbij advies ontvangen? Neem contact met ons op, we staan je graag te woord.

TV Scherm

Bij een beurs of netwerkborrel wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Jezelf presenteren. Laten zien wat je waard bent. Dat kan tegenwoordig heel makkelijk met een promotiefilm. In één klap heb je helder wat je doet en waar jij voor staat. Bij ons kun je terecht voor het huren diverse TV schermen voor beurzen, netwerkborrels en andere evenementen. Al onze schermen worden standaard met een statief geleverd. Dit hoef je dus niet separaat te bestellen. Wil je het scherm actief aansturen of gebruiken voor demonstraties? Dan wil je de laptop vaak dichtbij het scherm hebben. Hiervoor kun je additioneel een laptop plankje / platform toevoegen. Voor het huren van tv schermen kun je bij ons terecht voor TV’s met een beelddiagonaal van 40”, 50”, 60” en 75”.

Truss Constructie

Het ontwerpen van de juiste truss constructie voor jouw evenement of beurs kan best lastig zijn. Enerzijds dien je rekening te houden met de functionele aspecten, maar aan de andere kant ook met het esthetische resultaat. Om het allemaal makkelijker te maken hebben wij een aantal veel gekozen constructies voor je op een rijtje gezet. Je kunt hierbij natuurlijk kiezen voor een van de vermelde truss constructies, maar je kunt dit ook gebruiken als inspiratie voor het ontwerpen van een eigen creatie.

Uiteraard zijn alle vermelde constructie zowel in breedte, lengte als hoogte aanpasbaar. Het is ook mogelijk de constructies te voorzien van verlichting voor een goede zichtbaarheid of spandoeken. Hiermee kun je de truss constructie volledig personaliseren naar je eigen wensen.

Workshop

Ben je op zoek naar de juiste visuele ondersteuning bij jouw workshop? Bij ons kan je terecht voor het huren van de juiste materialen en services. Wij bieden diverse gebruiksklare sets voor het weergeven van presentaties en video’s.

Deze workshop sets zijn geschikt van 50 tot 150 personen en voorzien van iedere twee tv schermen voor het weergeven van beelden. Hiermee is het mogelijk om meer personen te bereiken dan met een enkel scherm. Ook hoef je hierbij geen rekening te houden met lichtinval, zoals wel het geval is bij beamers. De TV schermen zijn beschikbaar in 40″, 50″, 60″ en 75″. Uiteraard worden deze geleverd met een speciale splitter om beide schermen van hetzelfde beeld te voorzien.

XLR

Heeft u alle apparaten op uw evenement van stroom voorzien? Dan word het tijd om signaalkabels te gaan leggen. De meeste audio en licht apparatuur maakt daarbij gebruik van 3-polige XLR aansluitingen.

Het kan dus zijn dat u een grote hoeveelheid XLR bekabeling nodig heeft. Hiermee helpen we u graag verder. In onze verhuur shop vind u deze kabels met vier verschillende lengtes. 3, 5, 10 en 20 meter.

Deze verschillende lengtes worden aangeven door de kleur op de kabelbinder. Geel voor 3 meter, blauw voor 5 meter, rood voor 10 meter en groen voor 20 meter. Zo kunt u makkelijk de keuze maken, welke bekabeling u nodig heeft.

Al de XLR kabels zijn voorzien van de kwalitatief hoogwaardige Neutrik connectoren. Zo bent u gegarandeerd van een goede aansluiting.

Aansturing

Voor het afschieten van confetti of het laten vallen van een valdoek zijn er verschillende methoden. Het type aansturing wordt vaak gekozen aan de hand van het evenement. Is het de technicus welke het vanaf de zijlijn bediend. Of doet de host of presentator dit tijdens een officieel moment.

De confetti sets kunnen zowel met een losse controller als met een rode lanceerknop bediend worden. De rode lanceerknop is bevestigd op een net wit zuiltje. Hier kan deze dienen voor een officieel (foto) moment. De losse controller is meer bedoeld voor een technicus welke vanuit de regie de confetti afschiet.

Daarnaast bieden wij qua aansturing tevens nog een handdimmer aan. Deze is bedoeld voor de Magic FX Swirl Fan. Deze kan je namelijk, door middel van de dim-schuif, in intensiteit aansturen. Tevens kan deze controller aangesloten op een lichtsturing. Dit in het geval je de confetti mee wilt programmeren met de lichtshow.

Beursstand

Neem je deel aan een beurs en weet je niet waar je moet beginnen voor bij het organiseren van de benodigde materialen? Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. Wij bieden direct gebruiksklare constructies aan inclusief bijhorende verlichting. Deze constructie zijn helemaal aan te passen naar de afmetingen van de beursstand en ook de hoogte er van is volledig aanpasbaar. Heb je een andere constructie voor ogen? Geen nood, wij voorzien je graag van een maatwerk offerte voor de beursstand die jij wilt plaatsen.

Is een constructie met verlichting niet voldoende voor jouw beursstand en wil je deze meer personaliseren? Dat kan. Wij kunnen de constructie ook voorzien van bedrukte spandoeken. Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. Wil je de vloer bedekken? Ook mogelijk. Wij verhuren tapijttegels in een aantal kleuren, maar kunnen jouw beursstand ook voorzien van een specifieke kleur tapijt op rol.

Catwalk

Organiseer je een modeshow of wil je simpelweg een keer wat anders dan een rechthoekig podium? Dan kun je gebruik maken van onze kant-en-klare catwalks. Het is natuurlijk mogelijk om de afmetingen van een catwalk of podium compleet naar je eigen wensen aan te passen. Voor het ontvangen van een maatwerk offerte kun je ons dan ook altijd contacteren. Ben je minder kritisch op de afmetingen of wil je een snelle prijsindicatie? Dan kun je kijken naar het huren van onze standaard catwalks in small, medium of large.

Deze catwalks hebben een hoogte van 40 cm en zijn voorzien van twee trapjes voor het soepel betreden en verlaten van de catwalk. Voor een representatief uiterlijk zijn de catwalks voorzien van zwarte geplooide afrok. Dit voorkomt dat de bezoekers tegen de constructie van het podium aan kunnen kijken. De bovenzijde is voorzien van antracietkleurige tapijttegels.

DJ Booth

Heb je een DJ geregeld voor jouw evenement en verwacht je een subliem optreden? Dan kan naast alle apparatuur een goede DJ booth niet ontbreken. Het lijkt misschien overbodig, maar een stabiel en veilig platform is essentieel. Hierop wordt namelijk de DJ gear geplaatst, maar dit moet uiteraard niet wiebelen of kunnen omvallen.

Ook is de hoogte van een booth erg belangrijk. Een tafel uit de keuken of van kantoor heeft simpelweg niet de juiste hoogte en kan de DJ veel lichamelijke klachten opleveren. Om je te ontdoen van al deze ongemakken kun je bij ons terecht voor het huren van een DJ booth. Compact en simpel, luxe en uitgebreid. Wij hebben een groot assortiment.

DJ Media Speler

Voor een goed en kwalitatief optreden is het noodzakelijk om de juiste DJ speler of spelers te huren. Bij professionele DJ’s staat de gewenste setup doorgaans vermeld in de technische rider. Een soort contract met technische specificaties voor de setup. Veelal zal hierin de Pioneer CDJ-2000 Nexus speler worden gevraagd. Deze DJ speler is de ‘wereldstandaard’ en hiermee zit je dus altijd goed.

Voor kleine borrels en bedrijfsfeesten is voordeligere DJ gear ook vaak voldoende. Het inzetten van de Pioneer XDJ-700 is hierbij prima. Voor het echte ouderwetse gevoel kan je bij ons ook terecht voor het huren van de Technics SL-1200 draaitafel. Lekker ouderwets plaatjes draaien met vinyl.

Draadloze Verlichting

Met het ontwikkelen van energiezuinig LED verlichting kwamen er ook mogelijkheden om dit volledig draadloos te gaan toepassen. Met behulp van een interne accu is het mogelijk om verlichting urenlang op hun eigen batterij te laten functioneren. Hiermee zijn irritante kabels verleden tijd. Dit scheelt niet alleen ergernis, maar spaart ook kostbare op- en afbouwtijd uit. Hierdoor kunnen de kosten van draadloze verlichting laag gehouden kunnen worden.

Wij maken hiervoor gebruik van sublieme verlichting van het Duitse Astera. Je kunt bij ons terecht voor het huren van alle armaturen, zoals de kleine AX3 LightDrop, alleskunner AX5 TriplePar en krachtige AX10 SpotMax. Ook voor speciale armaturen, zoals de AX1 PixelTube of TitanTube – die speciaal voor de filmindustrie is ontwikkeld – kun je bij ons aankloppen. Wij zijn de grootste verhuurder van draadloze Astera verlichting in Nederland. Alle armaturen van Astera functioneren tot wel 20 uur op een enkele acculading.

Wij kunnen je ook helpen met volledige draadloze movingheads. Het Deense SGM heeft namelijk de SGM G1 Beam moving head ontwikkelt welke volledig draadloos kan functioneren.

Geluid

Geluid – Sets

Geluid voor evenement

Op zoek naar het huren van een complete geluidsinstallatie voor uw evenement, gala of modeshow? Onze geluidsets zijn zeer krachtig en produceren zuiver geluid op hoog volume. Het inzetten van een geluidssysteem voor een optreden van een DJ of band is dan ook geen enkel probleem. Organiseert u een galadiner met modeshow en een afterparty? Perfect! Bekijk simpel en snel voor hoeveel personen de geluidsinstallatie geschikt is en vraag deze vrijblijvend aan. Uiteraard zijn is ons geluid ook inzetbaar voor een zakelijk event, zoals een product lancering of bedrijfsfeest.

Geluid voor presentatie

Het duidelijk en helder overbrengen van de boodschap. Dat is waar het bij een presentatie om draait en waar presentatie techniek zorg voor draagt. Naast het overbrengen van de boodschap aan de bezoekers van de workshop of seminar, zorgt de geluidsinstallatie er ook voor dat de spreker prettig en zonder zorgen kan presenteren. Met onze audiovisuele ondersteuning of het huren van een geluidssysteem bent u er zeker van het geluid zuiver wordt weergegeven tijdens een product lancering of introductie. Een presentatie set wordt bij ons – afhankelijk van de configuratie – altijd verhuurt met een geluidset en draadloze microfoon.

Geluid voor vergadering

Voorkomen dat iedereen door elkaar gaat praten bij een vergadering of werkoverleg? Zorgen voor een duidelijke overdracht van informatie tijdens een meeting of seminar? Met een speciaal ingerichte geluidsinstallatie met zwanenhals microfoons haal je alle benodigde audio ondersteuning in huis voor jouw vergaderruimte of break out. Vergaderen met een geluidset en zwanenhals microfoon wordt een workshop om naar uit te kijken. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van de techniek voor jouw vergadering, overleg of meeting. Snel, makkelijker en altijd voorzien van de juiste audiovisuele ondersteuning.

Geluid voor conference call

Vergaderen op afstand? Met de juiste geluidsinstallatie is het verzorgen van een kwalitatieve conference call of online meeting niet moeilijk meer. Onze audio ondersteuning draagt zorg voor een heldere weergave van het geluid tijdens de concall of meeting. Er wordt uiteraard ook audiovisuele support geboden voor de live streaming naar de wederpartij. Dit voorkomt ruis en zorgt voor wederzijdse verstaanbaarheid tijdens de conference call of vergadering. Met het huren een geluidsysteem voor een concall of live stream ben je verzekerd van een kwalitatieve vergadering.

Geluid voor paneldiscussie

Een discussie organiseren met een panel of jury? Met de juiste audiovisuele techniek wordt er gezorgd voor een sublieme verstaanbaarheid van alle panelleden. De bezoekers volgen hierdoor de paneldiscussie of seminar aandachtig, waardoor er kwalitatieve vragen kunnen worden gesteld. Een dergelijke geluidsinstallatie met zwanenhals microfoons is ook inzetbaar bij een persconferentie, interview of workshop. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het huren van een dergelijke geluidset met bijhorende microfoon(s) kan makkelijk en snel via ons online aanvraagformulier.

Geluid voor vertaling

Wordt een presentatie of het hele congres niet in het Engels gegeven? Dan biedt het huren vertaaltechniek de uitkomst. Met behulp van tolken kunnen bezoekers alsnog de conferentie in hun eigen taal volgen via een hoofdtelefoon. Hierbij draagt de tolk zorg voor rechtstreekse vertaling van de prestatie. Het is ook mogelijk om een congres of conferentie meertalig te vertolken. Hierbij kan een bezoeker zelf de gewenste vertaling of tolk kiezen. Deze bi-lingual vertaaltechniek draagt bij aan een kwalitatieve beleving van het congres en dient als aanvulling op bekende conferentie techniek, zoals een geluidsinstallatie, draadloze microfoon, podium, beamer en verlichting.

Geluid voor rondleiding

Presentatie in een ruimte met veel lawaai? Rondleiding of museum tour door een locatie waarbij geen geluid mag worden gemaakt? Dan biedt het huren een fluiterset of tourguide systeem uitkomt. Hiermee kan de spreker zich op normaal of zacht volume verstaanbaar maken. Het publiek volgt de presentatie via een eigen hoofdtelefoon. Iedere deelnemers kan het geluid afstemmen op het gewenste volume. Je kan een fluisterset ook laten gebruiken door een tolk voor het verzorgen van een vertaling. Hierbij zal de vertaler de presentatie via de draadloze microfoon vertolken. De vertaling is via de hoofdtelefoon hoorbaar voor de deelnemers.

Geluid voor communicatie

Tijdens een evenement is het belangrijk om continu te blijven communiceren met alle betrokken technici. Via een intercomsysteem sta je in rechtstreekse communicatie met regie, front of house (FOH), backstage of andere showcrew. De show caller of regisseur kan hiermee tijdens een congres of conferentie cues en aandachtspunten meegeven aan de technici, zodat zij de bediening van de apparatuur hierop kunnen afstemmen. Door het huren comms ontstaat met show calling een vlekkeloze show. Ideaal voor grotere evenementen waarbij communicatie met de technici via intercom of portofoon nodig is.

Geluid – Losse Materialen

Speakers

Weet je precies welke speakers je wilt huren? Ben je een geluidstechnicus en ben je op zoek naar een specifieke subwoofer of zoek je gewoon een complete actieve geluidsinstallatie? Zoek niet verder. Wij verzorgen je met een krachtige geluidsinstallatie, P.A. of losse speakers. Geluid verzorgen wij met speakers van het gerenommeerde merk QSC. Een geluidsysteem van QSC heeft een zuivere en robuuste weergave van zowel lage als hoge tonen. Een geluidset of P.A. met een subwoofer of topspeaker van QSC is daarom ideaal inzetbaar voor een gala, modeshow, bedrijfsfeest of afterparty.

Mixers

Op zoek naar het huren een mixer of mengpaneel voor het verzorgen van geluid? Of het nu gaat om het aansluiten van een enkele microfoon of complete band, wij bieden voor iedere situatie een passend mixer. Zoek je een compacte analoge mixer of mengtafel voor het aansluiten van een microfoon? Dat kan. Meer op zoek naar een grote digitale mixer of analoog mengpaneel voor het verzorgen van een complete band? Dat kan ook. Voor zowel digitaal als analoog, compact of uitgebreid en groot of klein ben je bij ons aan het juiste adres.

Draadloze Microfoons

Liever niet klooien met kabels aan de microfoon of gewoon volledige vrijheid in het bewegen op het podium? Met een draadloze microfoon kun je altijd alle kanten op. Wij hanteren draadloze microfoons van de gerenommeerde merken Sennheiser en Shure. Of het nu gaat om een simpele Evolution Wireless microfoon of uitgebreide Shure Axient zender, wij bieden het. Je kunt onder andere terecht voor een draadloze handheld microfoon, draadloze headset microfoon, draadloze lapel microfoon, draadloze rever microfoon of Catchbox microfoon. Niet helemaal zeker welke microfoon geschikt is voor jouw evenement? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies voor het huren van de juiste microfoon.

Microfoons

Het huren van de juiste microfoon kan best lastig zijn. Er zijn zoveel soorten. Ieder geschikt voor een specifiek doeleinde of instrument. Voor de weergaven van geluid via een geluidsinstallatie is het gebruik van een microfoon essentieel. Wij bieden microfoons voor het versterken van spraak, zang, drum, percussie, gitaar, saxofoon, trompet en andere instrumenten. Je kunt hierbij denken aan strijkers, blazers of koren. Het huren van een microfoon op specifieke eigenschappen is ook mogelijk. Denk hierbij aan een overhead, zwanenhals, cardioïde of condensator microfoon.

Statieven

Voor het plaatsen van een speaker of microfoon ontkom je niet aan het gebruik van een statief. Konig & Meyer statieven zijn te huren in vele soort en maten, maar zijn specifiek toegespitst op een bepaald doeleinde. Voor het plaatsen kun je gebruik maken van een robuust driepoot speakerstatief, maar ook van een representatief single pole speakerstatief. Voor een microfoon heb je onder andere keus uit een microfoonstatief met hengel of zonder hengel, maar ook een microfoon tafelstatief. Niet zeker welk statief geschikt is voor jouw specifieke situatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Audio Accessoires

Op zoek naar een product wat buiten alle andere categorieën valt? Zoek het hier. Wij bieden tal van specifieke geluid en audio accessoires. Ben je op zoek naar een katheder, spreekgestoelte, lessenaar, hoofdtelefoon of portofoon? Wij bieden het. Is er noodzaak voor een D.I., balancer of accu speaker? Hier vindt je het. Ook voor het huren van een specifieke audio interface, USB D.I. box of vergadertelefoon ben je bij ons aan het juiste adres. Kan je een specifiek product niet vinden? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag met de gewenste oplossing voor jouw situatie.

Geluid Verhuur Pakket 

Losse verhuur

De losse verhuur (ook wel ‘dry hire’ genoemd) is de voordeligste huur optie. Hierbij komt u de materialen zelf bij ons warehouse in Amsterdam of Breda ophalen. Vervolgens brengt u deze materialen weer voor het einde van de huurperiode retour. Amsterdam en Breda zijn op werkdagen geopend tussen 09:00 – 17:00. Vindt uw evenement in het weekend plaats? Geen probleem, u kunt de materialen op vrijdag ophalen en maandag retourneren zonder meerkosten. In het weekend zijn onze vestigingen gesloten.

Verhuur met levering op locatie

Is uw auto niet groot genoeg of heeft u geen tijd om de materialen zelf op te halen? Geen nood, bij bestellingen boven de €125,- aan materialen is het mogelijk gebruik te maken van onze transportservice. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de plaats. De exacte kosten kunt u via het winkelwagentje opvragen. Bezorgingen vinden tijdens kantooruren plaats of tegen meerprijs ook in de avonduren / weekend. Bekijk hiervoor onze transport informatie.

Verhuur met levering en op- & afbouw

Wilt u heeft geheel ook op- en afgebouwd hebben? Daar bieden wij deze verhuur optie voor aan. Alles word speelklaar opgeleverd voor uw evenement. Na het evenement komen we het geheel weer afbouwen. Bekijk meer informatie over onze transport en op- & afbouw service. Levering met op- & afbouw is mogelijk bij bestellingen vanaf €200,- Excl. BTW

Compleet verzorgde verhuur met audiotechnicus voor bediening

Bij de grotere evenementen zoals een conferentie wilt u alles tiptop verzorgd hebben. Ook ten tijde van het evenement wilt u dat alles technisch in goede handen is. Hiervoor bieden wij de compleet verzorgde verhuur optie aan. Hierbij zit de audiotechnicus erbij in, zodat alles voor u is geregeld. Deze optie is altijd op basis van een maatofferte. Wij vernemen graag uw wensen en informatie van het evenement om een passend voorstel voor u te maken.

Graphic Frame

Wil je gebruik maken van een gepersonaliseerd decor bij jouw presentatie of congres? Maar heb je niet het budget beschikbaar om een volledig eigen decor te laten creëren? Dan kun je gebruik maken van een graphic frame. Hierbij maken wij een constructie van aluminium frames van AluVision. Deze kaders worden normaliter gebruikt voor het creëren van beurswanden, maar gebruiken wij voor het creëren van de structuur voor het decor.

Doordat deze materialen keer op keer te hergebruiken zijn, is de constructie voor de achterwand zeer voordelig. Je bent enigzins gebonden aan vaste afmetingen, maar daarin kunnen we voldoende variëren om tot een passend resultaat te komen.

Het personaliseren begint bij het toevoegen van een bedrukt peesdoek. Dit is volledig naar eigen wens te ontwerpen en te laten drukken. De constructie voorzien we vervolgens van dit peesdoek voor een naadloos resultaat.

Graphic Frame Backdrop

Wil je een backdrop of achterwand bij een evenement voorzien van een uitstraling die helemaal aansluit bij het doel of publiek? Dan ontkom je niet aan maatwerk. Echter is dit vaak prijzig omdat materialen slechts eenmalig bruikbaar zijn. Door te kiezen voor een graphic frame backdrop heb je de voordelen van de lage prijs van materialen uit de verhuur. Tevens ook de mogelijkheid tot het volledig personaliseren van de uitstraling.

Bij een graphic frame backdrop creëren we een constructie met kaders en systeemwanden van AluVision. Vervolgens kunnen we dit frame voorzien van een bedrukt peesdoek, waardoor een naadloos resultaat ontstaat. Volledig op basis van jouw ontwerp.

HDMI

Organiseert u een evenement zoals een beurs of een congres? Heeft u daarbij de beste video apparatuur samengesteld? Dan mag één belangrijk onderdeel niet vergeten worden. De video bekabeling. De meeste video weergave apparaten, zoals een TV, beamer of touchscreen werken met een HDMI aansluiting.

Deze apparaten kunnen alleen de optimale beeldkwaliteit weergeven als de bekabeling minstens van dezelfde of betere kwaliteit is. Daarom bieden wij in ons verhuur assortiment de beste HDMI kabels. Dit is de nieuwe 2.0 versie in plaats van de veel voorkomende 1.4 variant. Het grote verschil is daarbij dat deze 2.0 versie een 4K resolutie tot wel 60Hz kan ondersteunen.

Dit type kabel is vanwege zijn uitmuntende kwaliteit vrij prijzig om zelf aan te schaffen. Heeft u vele kabels nodig voor een evenement? Dan is het huren van deze kabels interessant. Zo kan je in de verhuur shop 2.0 HDMI kabels huren van 3, 5, 10 en 15 meter lang.

Ladder Truss

Ontkom je niet aan het inzetten van truss voor het plaatsen van bepaalde apparatuur of signing, maar is het gebruik van ‘normale’ vierkante truss te veel van het goede? Dan vormt het gebruik van ladder truss misschien de oplossing. Deze truss bestaat slechts uit twee buizen in plaats van 4 bij vierkante truss. Hierdoor oogt deze versie veel slanker en minder log.

De belastbaarheid van een ladder truss is echter wel minder dan bij robuustere versies. Hiermee is deze truss niet geschikt voor het dragen van zware lasten. Ook is het creëren van grote constructie niet aan te raden met deze versie. Een goalpost of entree constructie is echter prima mogelijk.

Ligger

Wil je pipe & drape gebruiken voor het bevestigen van een doek? Dan is de bijkomstigheid van liggers essentieel. Deze zijn namelijk voorzien van klittenband waaraan je het doek kun bevestigen. Echter blijft een ligger natuurlijk niet op de gewenste hoogte in de lucht zweven. Deze dient verbonden te worden met twee staanders, waarna je deze kan instellen op de gewenste hoogte.

De ligger is daarnaast ook in lengte instelbaar. Afhankelijk van het type ligger kun je deze instellen tussen de 90 en 120 cm of 180 en 300 cm lang. Hiermee kun je een pipe & drape constructie precies passend maken voor de locatie. Voor het creëren van complete systemen zal je doorgaans gebruik maken van de lange versie. De korte versie zal enkel toegepast worden voor het passend maken van de constructie.

 

Losse Materialen

Ben je aan het budgetteren voor je evenement? Bekijk de richtprijzen voor een backdrop per m2.

Losse Materialen

Ben je een pro-user en weet je exact wat je nodig hebt? Stel hier zelf je eigen DJ gear pakket samen voor jouw evenement.

Losse Materialen

Ben je een pro-user en weet je exact wat je nodig hebt? Stel hier zelf je eigen kabel pakket samen voor jouw evenement.

Losse Materialen

Ben je een pro-user en weet je exact wat je nodig hebt? Stel hier zelf je eigen pipe & drape pakket samen voor jouw evenement.

Losse Materialen

Ben je een pro-user en weet je exact wat je nodig hebt? Stel hier zelf je eigen podium pakket samen voor jouw evenement.

Losse Materialen

Ben je een pro-user en weet je exact wat je nodig hebt? Stel hier zelf je eigen special effect pakket samen voor jouw evenement.

Losse Materialen

Ben je een pro-user en weet je exact wat je nodig hebt? Stel hier zelf je eigen truss pakket samen voor jouw evenement.

Losse Materialen

Ben je een pro-user en weet je exact wat je nodig hebt? Stel hier zelf je eigen video pakket samen voor jouw evenement.

Losse materialen

Ben je een pro-user en weet je exact wat je nodig hebt? Stel hier zelf je eigen geluid pakket samen voor jouw evenement.