Truss Open Corner

Deze Open Corner truss constructie kunt u gebruiken voor het ophangen van verlichting, spandoeken of backdrops.

Perfecte truss constructie voor een hoekstand op een beurs. Je kunt deze constructie op twee manieren plaatsen.

152,50 excl. BTW

Truss Open Corner

Deze Open Corner truss constructie kan in hoeken van 90 graden geplaatst worden. Daarmee is deze geschikt voor een beurs of voor een hoek die u wilt afschermen.

Truss Constructie

Een trussconstructie kunt u modulair opbouwen. Dit wil zeggen dat de afmetingen van deze constructie per secties van 29 cm, 50 cm en 100 cm opgebouwd kan worden. Houdt er rekening mee dat er veiligheidsregels voor het gebruik van truss van toepassing zijn. Laat daarom altijd uw afmetingen controleren. Sommige beurzen hanteren ook restricties ten aanzien van de hoogte, controleer deze alvorens je akkoord gaat met de afmetingen van de constructie. De truss set zoals aangeboden is op basis van de buitenmaten 7 x 3 x 3 meter (L x B x H). Vergroten kan tegen meerprijs.

Verlichting

Truss is bij uitstek het systeem voor het ophangen van verlichting. Wilt u verlichting bij uw truss constructie huren? Bekijk dan onze licht huren pagina of de gerelateerde items op deze pagina.

Spandoek

Het spandoek ook via ons laten regelen? Dat kan. U kunt per m2 enkel of dubbelzijdig bedrukt spandoek toevoegen via de gerelateerde items. Vergeet daarbij niet minimaal een set elastieken mee te bestellen voor het bevestigen van het spandoek aan de truss. De content van de spandoeken moet op zijn laatst 12 werkdagen voorafgaand aan levering binnen zijn.

Op- & Afbouw Truss

Meestal vind de opbouw en afbouw van beursstands niet op dezelfde dag plaats als de beursdagen. U krijgt daarom van ons 2 opbouwdagen en 1 afbouw dag cadeau bij elke reservering. Wij bereken uitsluitend uw showdagen. Bij vele beurslocaties zoals Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland zijn er specifieke laad & los restricties. Mocht u op- & afbouw door ons laten uitvoeren dan vernemen wij graag de informatie hiervan om voor een spoedige levering te zorgen.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  8x L200, 3x L50, 2x C003, 1x C012, 3x Base

 • Afmetingen

  7 x 3 x 3 meter (L x B x H)

Tips

Spandoek

Laat u adviseren over welke maat truss constructie of spandoeken u nodig heeft. Zo weet u zeker dat u de juiste maat heeft. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Truss Liften

Voor het opbouwen van deze constructie zijn speciale liften nodig. Deze zijn nog niet inbegrepen in de prijs van deze constructie.

Video

Truss Open Corner bestellen

Perfecte truss constructie voor een hoekstand op een beurs. Je kunt deze constructie op twee manieren plaatsen.

€ 152,50 excl. BTW