Licht, geluid, TV, beamer, livestream of truss huren in Ede?

Ede ligt centraal in het land. Door de ligging direct aan de A12 en A30 is deze stad goed bereikbaar voor de gasten van uw evenement. Uiteraard geldt dat ook voor de plaatsen in de directe omgeving, zoals Veenendaal, Arnhem, Lunteren, Barneveld, Wageningen, Renkum, Otterlo, Amerongen, Woudenberg, Rhenen en Maarsbergen. Vanwege de ligging leent deze plaats zich uitstekend voor evenementen waarbij bezoekers uit het hele land komen.

Ben je jouw evenement aan het voorbereiden? En heb je ondersteuning nodig bij de technische invulling hiervan? Dan zijn we je graag van dienst. Met ons complete AV pakket kunnen we je uitstekend van dienst zijn met alle benodigdheden. Denk hierbij aan licht, geluid, TV, beamer, podium, truss, special effects en pipe & drape. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod van livestream apparatuur zoals camera’s, switchers en video mixers.

In onze verhuur shop kan je op je gemak onze producten bekijken. Op elke productpagina vind je uitgebreide informatie over de producten, product video’s en specificaties. Zo kan je jezelf snel oriënteren of het betreffende product voor jouw evenement geschikt is. Als je de producten hebt uitgezocht, dan kan je deze in je winkelwagen plaatsen en vervolgens een vrijblijvende offerte aanvragen. Tijdens dit proces kan je tevens extra diensten selecteren. Zo is het mogelijk om bij een besteding boven de €125,- excl. BTW aan materialen voordelig transport toe te voegen naar Ede of plaatsen in de omgeving. Ook is er de optie vanaf €200,- excl. BTW aan materiaal om op- & afbouw door ons personeel te laten uitvoeren. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Uiteraard is het ook mogelijk om de gehuurde materialen bij één van onze vestigingen in Amsterdam of Breda op te halen en te retourneren.

Organiseert u een groter evenement, zoals een congres, conferentie, beurs of productpresentatie in Ede? Dan maken wij graag een maatwerk voorstel. Hierbij houden we rekening met alle technische facetten en zullen we u een pro-actief advies meegeven.

Livestream Huren Ede

Je evenement streamen of gedeeltelijk online aanbieden? Daar komt nogal wat bij kijken. Graag helpen we je hier mee verder. Zo kan je bij onze verhuur shop terecht voor de huur van livestream apparatuur zoals een camera, switcher of video mixer. Met of zonder transport en op- & afbouw in Ede. Onze productie afdeling verzorgd ook complete livestream, hybride of online evenementen. Hierbij word alles tot in de puntjes verzorgd. Meer weten over onze livestream mogelijkheden? Neem contact met ons op.

TV Huren Ede

Sta je binnenkort op een beurs in Ede of omgeving? Of maak je onderdeel uit van een sponsorstand bij een congres? Dan biedt een TV de uitkomst. Eenvoudig te bedienen en toch direct aan de gasten laten zien waar je product of bedrijf voor staat aan de hand van een presentatie of bedrijfsfilm. Een TV huren is eenvoudig te doen via onze verhuur shop. Hier bieden we vier verschillende afmetingen aan. Aan de hand van uw toepassing kan het beste formaat scherm bij uw evenement gezocht worden. Elke TV set wordt geleverd met bijhorend statief, stroom en HDMI kabel. Extra opties zoals transport en op- & afbouw kunnen via het aanvraagformulier aan uw bestelling worden toegevoegd.

Beamer Huren Ede

Wilt u een dusdanig grote beeldweergave dat een TV niet voldoet? Dan kan een beamer huren de uitkomst bieden. In ons verhuur assortiment vindt je drie verschillende beamers. Het verschil zit hem hierbij in de lichtsterkte. Des te krachtiger de beamer, des te beter de beeldoverbrenging is. Op de product pagina’s van de projectoren is al veel te lezen over de inzetbaarheid. Echter kunnen wij ons voorstellen dat u liever geadviseerd word met betrekking tot uw situatie. In dat geval neem contact met ons op en vraag naar advies op maat.

Pipe & Drape Huren Ede

Ede heeft tal van prachtige evenementenlocaties. Echter kan het voorkomen dat een locatie eigenlijk te groot is. Of dat de sfeer van de locatie niet past bij uw evenement. In dat geval kan de locatie met pipe & drape toch passend gemaakt worden. Pipe & drape is een modulair systeem dat met staanders, liggers en doeken werkt. Het is snel op- & af te bouwen en er kan op locatie speels worden gewerkt aan de inrichting van u evenement. U kunt daarbij vooraf kiezen uit verschillende kleuren doek. Elke kleur doek geeft zijn eigen karakter mee aan het evenement. Het mooie van dit alles is dat pipe & drape ook eenvoudig zelf op- & af te bouwen is. Hiermee kan je dus uitermate voordelig je eigen evenement aankleden.

Podium Huren Ede

Podium huren in Ede? Dan ben je aan het juiste adres. We leveren een podium, catwalk, erepodium of rond podium naar wens af. Dit houdt in dat u zelf kunt kiezen welke level van afwerking u wenst voor het podium. Wilt u bedekking, zoals tapijt bovenop? Een podiumtrap? Een podiumrok? Dit is allemaal mogelijk. Naast de afwerking kan je ook kiezen uit de verschillende service levels van onze verhuur shop. Zo kan je de materialen zelf ophalen en retourneren bij één van onze vestigingen. Maar ook laten bezorgen of laten bezorgen én installeren. Met andere woorden, als je een podium wilt huren in Ede of omgeving, dan kunnen we je uitstekend verder helpen.

Truss Huren Ede

Met truss kan je praktisch elk type constructie realiseren. Dit komt omdat truss een modulair product is. Het bestaat uit verschillende componenten die vervolgens weer op verschillende wijze in elkaar gezet kunnen worden. Truss constructies worden gebruikt om verlichting, audio en decoratie aan te bevestigen. Omdat truss constructies veelal boven het publiek worden gemonteerd, zijn er strenge veiligheidsregels voor het gebruik hiervan. Het is dus belangrijk om je truss plan goed te laten toetsen door een expert. Dit is iets waar we je graag mee verder helpen. Zo kan je naast de truss producten ook bij ons terecht voor goed advies. Uiteraard kan je er natuurlijk ook voor kiezen de volledige constructie door ons te laten plaatsen op uw locatie in Ede.

Geluid Huren Ede

Jouw toespraak, seminar of workshop goed ter gehore laten brengen in Ede? Geen probleem! Voor de kleinere geluidstoepassingen hebben wij een aantal uitmuntende geluidsinstallaties samengesteld. Aan de hand van het aantal bezoekers van je presentatie en het benodigd aantal draadloze microfoons kan je uitzoeken welke set bij jouw evenement past. Uiteraard kan je daarbij gebruik maken van onze bezorg- en installatieservice. Is jouw evenement in Ede van dergelijke omvang dat maatadvies benodigd is? Dan is dat uiteraard ook geen probleem. We bieden ook oplossingen op maat met ondersteuning van onze geluidstechnici.

Licht Huren Ede

Beurs in Ede? Producten goed verlichten? Hier bieden wij de oplossing voor. Speciaal voor beurzen en andere evenementen waarbij uw producten goed in de schijnwerpers moeten staan hebben wij de passende verlichting. Zo bieden we floodlights voor het verlichten van grote oppervlakten. Pendelspots voor het verlichten van spandoeken en signing en LED wash lampen voor het uitlichten van een buffet of podium. Uiteraard vind je op de licht pagina nog veel meer verlichting. Zoals feestverlichting maar ook een groot gamma aan draadloze LED spots welke ingezet kunnen worden als sfeerverlichting.

Confetti Huren Ede

Valt er iets te onthullen? Wordt er een nieuw product geïntroduceerd? Een winkel geopend? Een nieuwe auto gepresenteerd? Zo maar een aantal gelegenheden waarbij de inzet van special effects en met name confetti een goede toevoeging is. De verschillende confetti sets zijn in te zetten bij elk van bovengenoemde evenementen. Maar zijn natuurlijk ook gewoon heel leuk bij een feest of andere feestelijke gebeurtenis. De confetti kleur kan zelf worden gekozen. Ook zijn er allemaal leuke extra’s bij te huren zoals bijvoorbeeld een lanceerpaal. Voor een goed overzicht van al onze special effects kan je het beste onze special FX pagina raadplegen.

Product tags