Licht, pipe & drape, geluid, TV, beamer en livestream huren in ‘s-Hertogenbosch?

‘s-Hertogenbosch is altijd een belangrijke stad geweest voor evenementen. Met meerdere evenementenlocaties in of nabij de stad gelegen, is deze stad dagelijks het toneel van grote beurzen en congressen. Zo bent u ongetwijfeld bekend met locaties zoals 1931 congrescentrum, de Brabanthallen, Autotron Rosmalen, de Orangerie, Efteling of Evenementenhal Gorinchem.

Ook in plaatsen in de omgeving zoals Uden, Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Berlicum, Vlijmen, Ammerzoden, Helvoirt, Drunen, Waalwijk, Schijndel, Den Bosch en Rosmalen gebeurd er genoeg. Met al deze bedrijvigheid is het fijn om een passende oplossing te hebben voor al uw evenemententechniek. Denk daarbij aan audiovisuele apparatuur zoals; geluid, TV, beamer en verlichting. Maar ook andere essentiële evenementen materialen zoals podium, truss en pipe & drape. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor volledige livestream ondersteuning of video techniek ter ondersteuning van een online evenement.

U vind alle materialen terug in onze verhuur shop. Zo kunt u voor al uw benodigdheden terecht bij één betrouwbare en ervaren leverancier. Alle materialen zijn eenvoudig via ons online platform te bekijken en te bestellen. Heeft u specifieke vragen over de producten en komt u er online niet uit? Neem dan per mail of telefonisch contact met ons op. We staan u graag te woord.

Bezorging in ‘s-Hertogenbosch

Het voordeligst is om de gehuurde materialen bij één van onze verhuur vestigingen op te halen en te retourneren. We begrijpen echter dat u daar misschien niet altijd tijd voor heeft. Of wellicht zijn de materialen die u nodig heeft van dergelijke afmetingen dat u deze met uw eigen auto niet kunt vervoeren. Laat de gehuurde materialen dan bezorgen! Naar ‘s-Hertogenbosch en omliggende plaatsen hebben wij gunstige transporttarieven. Bij een besteding van €125,- of meer kunt u gebruik maken van deze transportservice.

Personele Diensten

Bezorging is natuurlijk één ding. Maar dan moet het nog wel opgebouwd en na het evenement weer afgebouwd worden. Doet u dit liever niet zelf? Geen nood. We bieden tevens servicepakketten aan waarbij ons gekwalificeerde personeel de op- & afbouw voor u uit handen neemt. De kosten hiervoor kunt u berekenen in de verhuur shop, nadat u de materialen in uw winkelwagentje hebt geplaatst. Ook totale AV ondersteuning behoort tot de mogelijkheden. Hieronder valt tevens de bediening van de gehuurde materialen. Voor dit service pakket raden wij aan contact met ons op te nemen, zodat we uitgebreid uw wensen voor uw evenement kunnen doorspreken.

Livestream Huren 's-Hertogenbosch

Bezig met de organisatie van een webinar, online congres, webcast of virtueel evenement? Dan kan ons groot aanbod van livestream techniek een uitkomst bieden. Zo verhuren wij camera’s, video switchers en video verlichting. Daarbij kan je kiezen tot afhalen bij één van onze verhuur shops of hetgeen laten bezorgen op locatie. Liever alles tot in de puntjes verzorgd? Ook op- & afbouw en bediening behoren tot de mogelijkheden. Zo weet je altijd dat je livestream in goede handen is en kan je een puntgaaf online evenement neerzetten.

TV Huren 's-Hertogenbosch

Staat u als standhouder in één van de vele evenementenlocaties in ‘s-Hertogenbosch of omstreken? Wilt u een TV huren bijvoorbeeld bij de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, 1931 congrescentrum ‘s-Hertogenbosch, Autotron Rosmalen of evenementenhal Gorinchem? Dan bieden wij aantrekkelijke pakketen. Zo zit bij elke gehuurde TV altijd al een TV statief. De hoogte van de TV kan hierbij op locatie worden bepaald. Uiteraard is het ook mogelijk de TV aan de wand van de beursstand te bevestigen. Bij elke TV zit tevens een 10 meter HDMI kabel alsmede een 10 meter stroomkabel. Er is keuze uit vier verschillende maten TV, zodat u altijd een passend scherm voor uw evenement heeft. Huurt u een TV in onze verhuur shop? Dan kunt u tevens nog kiezen voor interessante service pakketen zoals transport en op- & afbouw.

Beamer Huren 's-Hertogenbosch

Verwacht u een dusdanig grote groep dat een TV scherm niet meer voldoet? Dan zijn er gelukkig nog andere opties om uw beeld weer te geven. Zo is bij een seminar, presentatie of congres een beamer een goede optie. Deze projecteert het beeld in de gewenste afmeting op het projectiescherm. In de verhuur shop vindt je beamers en beamerschermen. Om het huren van een beamer zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij echter ook enkele beamer pakketen samengesteld. In een dergelijk pakket zit een beamer en een beamerscherm. Sluit uw laptop aan en u kunt direct beginnen met presenteren. Een belangrijk gegeven bij het huren van een beamer is dat u zorgt voor een enigszins verduisterde de ruimte. In zo’n omgeving komt een beamer het best tot zijn recht en is de beeldweergave optimaal.

Pipe & Drape Huren 's-Hertogenbosch

In de tekst hierboven ging het er al even over. Een ruimte verduisteren! Niet elke evenementen-ruimte heeft gordijnen of mogelijkheden tot de verduistering ervan. Toch is dit eenvoudig te realiseren met pipe & drape. Pipe & drape is een systeem dat met staanders, liggers, doeken en baseplates afscheidingswanden creëert. Hiermee kan je dus een ruimte verduisteren maar ook kleiner maken of juist leuk aankleden. Je hebt keuze uit verschillende kleuren doeken waaronder rood, wit en zwart. Het mooie aan dit systeem is dat het tijdens transport zeer compact is. Alsmede dat het eenvoudig en snel op te zetten is. Ook zijn de liggers en staanders uitschuifbaar. Hierdoor kunt u de pipe & drape constructie aanpassen op de maatvoering van de ruimte. Al deze zaken maakt pipe & drape een geweldige toepassing voor evenementen.

Podium Huren 's-Hertogenbosch

Een spreker, een artiest, een DJ of een band? Eén ding hebben ze allen gemeen. Ze zijn het centrale onderdeel van een evenement. Dat maakt het uiteraard ook heel belangrijk dat ze goed zichtbaar zijn. Dit is waar een podium echt toegevoegde waarde levert. Afhankelijk van de grootte van het publiek en de ruimte waar het evenement zich afspeelt bepaal je de hoogte van een podium. De kleiner de groep en ruimte, des te lager een podium dient te zijn. Dezelfde regel geldt eigenlijk ook voor de breedte en diepte van een podia. Gelukkig is podium een modulair systeem. Dit maakt het aanpassen van de maatvoering naar het evenement of de ruimte relatief simpel. We horen graag meer over uw evenement om u goed te kunnen adviseren welke podium of catwalk oplossing het best geschikt is.

Truss Huren 's-Hertogenbosch

Truss is zo’n item dat iedereen wel een keer gezien heeft. Echter niet iedereen weet dat het truss heet. Truss is een modulair systeem dat je veel aantreft bij allerlei type evenementen. Het is het buis-achtige frame waaraan allerlei techniek is bevestigd. Het hangt vaak boven het publiek met de verlichting, speakers en spandoeken eraan bevestigd. Ook leent dit product zich ook perfect voor constructies op beursstands. In onze verhuur shop kan je terecht voor het huren van losse truss onderdelen, maar ook voor complete constructies. De maatvoering van deze constructies is op aanvraag naar wens aan te passen. Wij raden altijd aan deze constructies door gekwalificeerd personeel te laten op- & afbouwen.

Geluid Huren 's-Hertogenbosch

Bij een congres, seminar, presentatie of conferentie is verstaanbaarheid cruciaal. Het geluid zorgt voor een groot onderdeel van de overdracht van informatie naar de bezoekers of gasten van het evenement. Voor de kleinere evenementen hebben wij complete geluidsinstallaties welke worden aangeboden in de verhuur shop. Bij elk geluidssysteem zit één of meer draadloze microfoons, een mixer en speakers. Deze geluidsets zijn al met enige technische kennis op te zetten en te gebruiken. Gaat het om een groter evenement, dan raden wij altijd aan contact op te nemen voor advies op maat.  Voor dit type evenement bieden wij tevens services zoals op- & afbouw en bediening aan.

Licht Huren 's-Hertogenbosch

Licht is sfeer. Dit is kort door de bocht, maar daarmee niet minder waar. Een ruimte sfeervol maken doe je eigenlijk al heel snel met het plaatsen van enkele uplights. Is het een ruimte met een laag plafond? Dan voldoet een Astera AX3 Lightdrop Set. Is het een wat grotere ruimte dan is het verstandig te kiezen voor de Astera AX5 TriplePAR Set. Een gevel verlichten? Dan komt de Astera AX10 SpotMAX Set het meest in aanmerking. Al deze hiervoor genoemde lichtsets bestaan uit draadloze LED spots met een accuduur van 20 uur. De kleur en felheid van elke spot is individueel in te stellen. Dit is eventueel ook centraal te regelen via een AsteraBox. Buiten sfeerverlichting is er natuurlijk ook soms functioneel licht nodig. Denk hierbij aan een beursstand. Hierbij moet het product en uw stand goed zichtbaar zijn. Ook hiervoor biedt onze verhuur shop passende oplossingen. We horen graag meer over uw project om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Special FX Huren 's-Hertogenbosch

Buiten licht, geluid en video apparatuur kan je ook bij ons terecht als je special effects op je evenement in ‘s-Hertogenbosch of omgeving wilt. De special effects die in de verhuur shop eenvoudig te bestellen zijn; confetti, rook, valdoek en wind. Zo bieden wij verschillende gebruiksklare confetti sets aan. Afhankelijk van het type evenement kunnen wij je adviseren over de mogelijkheden en oplossingen. Ben je niet enkel op zoek naar confetti shooters, maar wil je een onthulling of opening nog verder aankleden? Dan kan je bij ons ook terecht voor het huren van valdoek, kabuki of drop fx systemen. Deze systemen laten een doek op het door u gekozen moment vallen. Ideaal bij de onthulling van een nieuw pand, auto of kunstwerk.