Geluid, pipe & drape, beamer, licht, TV of livestream huren in Leiden?

Eigenlijk kan je bij ons in de verhuur shop terecht voor al je evenemententechniek voor je evenement in Leiden en omgeving. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Voor al uw audiovisuele vraagstukken hebben wij bijhorende oplossingen. Naast een uitgebreid productaanbod bieden we als een verlengstuk hiervan ook audiovisuele diensten, zoals transport, op-/afbouw en technici voor de bediening van apparatuur.

Transport Service Leiden

Zo kunnen wij de audiovisuele materialen bij u of bij de evenementenlocatie in Leiden bezorgen. Uiteraard leveren wij ook in de omliggende plaatsen zoals Wassenaar, Oegstgeest, Katwijk aan Zee, Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Alphen aan den Rijn en Voorschoten. En dat allemaal tegen een zeer voordelig transporttarief. Bezorging is tevens mogelijk op evenementenlocaties. Zo zal je onze bezorgservices met regelmaat aantreffen op locaties in en rondom Leiden, zoals Keukenhof Lisse, Hotels van Oranje, Avifauna Alphen aan den Rijn of Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst. Licht, geluid, pipe & drape, podium, TV, beamer of livestream huren in Leiden was daarom nog nooit zo makkelijk.

Op- & Afbouw

Helemaal geen omkijken hebben naar de techniek op uw evenement? Dan kunt u bij de verhuur shop direct de op- & afbouw mee bestellen. Deze optie houdt in dat hetgeen voor u volledig word opgezet en getest. Na het evenement verzorgen we dan weer de afbouw.

Bediening

Bij sommige evenementen zoals bijvoorbeeld een presentatie of conferentie is het fijn als er een dedicated technicus aanwezig is. Deze kan bijvoorbeeld het licht, geluid of de video apparatuur bedienen. Zo heeft u optimale kwaliteit bij de uitvoer en altijd iemand om uw technische vragen aan te kunnen stellen.

Livestream Huren Leiden

Veel evenementen vinden tegenwoordig online plaats. Van conferenties tot vergaderingen en product presentaties. De techniek welke benodigd is voor het opzetten van een dergelijk online evenement kunt u bij ons huren. Onder deze livestream techniek valt onder andere de PTZ camera’s, switchers, video verlichting en meer. Deze producten zijn los te huur, maar ook compleet met op- & afbouw en bediening. Daarnaast bieden we ook nog volledig verzorgde livestream studio’s aan. Deze studio’s staan bij hotels in Amsterdam. Wil je meer weten over deze studio’s? Bezoek onze webpagina: www.livestream-studio-amsterdam.nl

TV Huren Leiden

Bij elke beurs of conferentie zijn ze eigenlijk wel nodig. De TV’s. Hierop word vaak de bedrijfsfilm of presentatie weergegeven. Speciaal voor dit type evenement hebben wij TV sets samengesteld. Het verschil tussen de sets zit hem in het formaat van het scherm. We bieden deze aan van klein tot groot. In de set zit tevens een TV statief. De hoogte waarop het scherm komt te hangen is op locatie in te stellen. Tevens zit er HDMI bekabeling bij om de TV aan te sluiten op uw laptop of video bron.

Beamer Huren Leiden

Verwacht u een grote groep en wilt u dat iedereen het beeld goed kan zien? Dan biedt een beamer set de uitkomst. In een beamer zit een beamer en een scherm. Het verschil tussen de beamer sets is de kracht van de beamer en het formaat van het scherm. De lichter de ruimte, de krachtiger de benodigde beamer moet zijn. Bij elke set zit tevens een beamer statief. Zo heeft u altijd een standaard waarop deze geplaatst kan worden. Heeft u zelf al een scherm? Of zelf al een beamer? En bent u alleen op zoek naar losse onderdelen? Deze zijn te vinden op de ‘video‘ pagina.

Pipe & Drape Huren Leiden

Tijdelijk een ruimte omtoveren? Pipe & drape biedt de uitkomst. Dit systeem, bestaande uit staanders, liggers, baseplates en doeken word vaak ingezet om ruimtes te verkleinen, te verduisteren of aan te kleden. De breedte van de liggers en de hoogte van de staanders is aan te passen. Dit zorgt ervoor dat u zelfs op locatie nog aanpassingen kan maken. Daarmee heeft u altijd een passende oplossing voor uw evenementenlocatie. Pipe & drape huren in Leiden is eenvoudig te doen via onze verhuur shop. Klik op de pipe & drape knop in ons menu voor een volledig product overzicht.

Podium Huren Leiden

Podium nodig in Leiden of één van de omliggende plaatsen zoals bijvoorbeeld Wassenaar, Noordwijk of Sassenheim? Dan bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor een compleet podia of catwalk. Deze is qua maatvoering en afwerking aan te passen aan uw wens. Maar als u liever een compleet podium uitzoekt dan kunt u één van onze podium sets selecteren. Podium kan of worden  opgehaald bij één van onze locaties. Uiteraard behoren bezorging en op- & afbouw ook tot de mogelijkheden.

Truss Huren Leiden

Op zoek naar een truss constructie in Leiden? Dan helpen we u graag verder. Met truss kunt u uitstekend constructies maken voor evenementen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de standbouw voor een beurs. Zo’n constructie bestaat uit verschillende truss onderdelen. Wilt u een constructie met specifieke maten maken? Neem dan contact met ons op voor advies op maat. Truss kan worden gehuurd op basis van zelf ophalen of retourneren. Maar u kunt het ook op locatie laten bezorgen en indien nodig op- & af laten bouwen.

Geluid Huren Leiden

Gaat u een presentatie geven? Dan wilt u natuurlijk goed verstaanbaar zijn. Bij groepen van meer dan 10 personen gaat dat helaas vaak al niet meer zonder hulp. Speciaal voor deze doeleinde hebben we presentatie sets in de verhuur. Deze bestaan uit een geluidsinstallatie met één of meer draadloze microfoons. Nadat deze is opgezet, heeft u er geen omkijken meer naar. Wilt u dat wij het bij u in Leiden bezorgen en voor u op- & afbouwen? Dit behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Licht Huren Leiden

Met licht kan je een evenement echt afmaken. De juiste verlichting creëert de gewenste sfeer op een evenement. Tegenwoordig is het zo daar hiervoor gelukkig geen kabels meer gelegd hoeven te worden. De LED verlichting in ons verhuur assortiment is allemaal draadloos. Op één accu lading kan u deze tot op 20 uur gebruiken. Hieronder ziet u vier veel gehuurde draadloze licht sets. Afhankelijk van de toepassing hebben wij hier de geschikte verlichting voor. Lees meer door op de producten te klikken. Of gebruik de ‘licht’ knop in het menu voor een volledig product overzicht.

Special FX Huren Leiden

Naast audiovisuele techniek bieden wij ook special effects aan in ons verhuur assortiment. Van confetti tot rook en van valdoek tot ventilator. Hieronder ziet u slechts enkele voorbeelden van onze special FX producten. Het volledige overzicht vindt je door op de knop ‘Special FX’ te klikken in het hoofdmenu. Bij elke categorie special effects maken we gebruik van de meest vooraanstaande producten. Zoals Magic FX voor de confetti en valdoek sets en Look Solutions voor de rookmachines en hazers.

Product tags