Livestream, geluid, pipe & drape, beamer, licht of TV huren in Zwolle?

Zwolle, de hoofdstad van Overijssel. Een stad die centraal Nederland met het hoge noorden verbind. Het biedt huis aan diverse evenementenlocaties zoals Evenementenhal Hardenberg, De Koperen Hoogte, Mooirivier Hotel & Congres en Lumen Hotel. Ga je een evenement organiseren in deze stad of in de omliggende plaatsen zoals Dalfsen, Kampen, Wezep, Meppel, Hasselt, Harderwijk, Elburg, Nunspeet, Ommen, Hardenberg en Genemuiden? Dan kan je bij ons terecht voor het huren van audiovisuele materialen. In onze verhuur shop kun je helemaal zelf lichtgeluidTVbeamerpodium, livestream apparatuur of pipe & drape samenstellen naar eigen inzicht. Heb je een TV scherm nodig voor het geven van een presentatie? Of ben je op zoek naar een geluidsinstallatie voor een vergadering of paneldiscussie? Dan bieden wij hiervoor gebruiksklare oplossingen. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op voor advies of een maatwerk offerte.

Wanneer je audiovisuele materialen bij ons hebt gehuurd, dan kan je deze ophalen bij ons magazijn in Amsterdam. Na afloop van de huurperiode kan je de materialen ook hier weer retourneren. Dit is de meest voordelige manier voor het huren van apparatuur. Beschik je niet over adequaat transport of heb je geen tijd voor het ophalen ervan? Dan kun je gebruik maken van onze transportservice. Tegen een zeer concurrerend tarief kunnen wij de gehuurde materialen op iedere locatie in Zwolle en omstreken leveren. Heb je liever ook geen omkijken naar het opbouwen en aansluiten van de materialen? Maak dan ook gebruik van onze op- en afbouw service. Dan weet je zeker dat alle materialen correct en veilig zijn geïnstalleerd.

Livestream Huren Zwolle

Alles voor jouw livestream, webinar, webcast, online conferentie of ander online evenement onder één dak. Kies eenvoudig zelf welk pakket je wilt hebben voor jouw evenement. Zo is het mogelijk uitsluitend livestream apparatuur te huren, zoals een camera of switcher, en deze op te halen bij één van onze verhuur shop locaties. Een andere optie is het te laten bezorgen op een locatie in Zwolle of omstreken. Maar uiteraard bieden we ook volledige ontzorging. Hierbij word alles opgebouwd, bediend en afgebouwd bij jouw locatie. Dus ook voor volledig verzorgde livestreams kan je bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor een passend voorstel.

TV Huren Zwolle

Ben je bezig met het organiseren van een workshop of kleinschalige presentatie? Dan ontkomt je tegenwoordig niet aan het gebruik van visuele content. Om jouw boodschap zo goed mogelijk over te dragen of het aanwezige publiek kun je bij ons terecht voor het huren van TV schermen van 40″ tot 75″. Al onze schermen geven resolutie weer tot 4K dan wel UHD en worden geleverd met alle essentiële accessoires. Zo leveren wij bij het huren van een TV scherm altijd een bijhorend statief, HDMI- en stroomkabel mee. Op deze manier heb je direct alles bij de hand en kun je na het aansluiten van je laptop direct beginnen met presenteren. Ga naar onze ‘video‘ pagina voor uitgebreide informatie van onze TV schermen.

Beamer Huren Zwolle

Ben je bezig met het organiseren van een seminar of zakelijke presentatie in Zwolle en verwacht je zoveel gasten dat het weergeven van visuele content met TV schermen niet afdoende is? Dan kun je de opties voor het huren van een beamer bekijken. Met het gebruik van een beamer kun je zeer eenvoudig presentatie en video’s weergeven op groot formaat. Vergeet daarbij niet een beamerscherm te huren. Bij ons kun je terecht voor het huren van projectoren van 3000 tot 12.000 ANSI-Lumen. Projectieschermen bieden wij van 82″ tot wel 183″. Wil je snel alles regelen? Bekijk dan onze gebruiksklare beamersets. Hierin hebben wij de beamer en het projectiescherm al op elkaar afgestemd. Er is zelfs een speciale statief opgenomen voor het plaatsen van de beamer. Meer informatie? Bekijk dan onze ‘video‘ pagina.

Pipe & Drape Huren Zwolle

Geen enkele evenementenlocatie is perfect geschikt voor jouw exacte evenement. Altijd dienen er wel aanpassingen gedaan te worden. Soms wil je een lelijke muur aan het zicht onttrekken. Misschien dient de akoestiek van de ruimte wel verbetert te worden. Het komt ook vaak voor dat een grote opgedeeld moet worden in meerdere kleinere ruimtes. Allemaal situaties waarin pipe & drape een perfecte oplossing is. Bij ons kan je terecht voor het huren van pipe & drape systemen met zwarte, witte, rode en sterrendoeken. Hiermee kan je de uitstraling perfect laten aansluiten op jouw type evenement in Zwolle of omstreken. Ga naar onze ‘pipe & drape‘ pagina voor het huren van pipe & drape.

Podium Huren Zwolle

Ben je op zoek naar een verhoging om een gastspreker duidelijk zichtbaar te maken voor het publiek? Misschien zoek je wel een catwalk om te gebruiken tijdens een modeshow in Zwolle of omgeving? Ook voor het huren van een rollende of camera riser ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse gebruiksklare sets inclusief alle benodigde materialen voor een representatief resultaat. Hierbij zijn tapijt, afrok en trapjes inbegrepen. Uiteraard kun je ook voor het samenstellen van je eigen podium, catwalk of riser in Zwolle bij ons aankloppen. Onze podia van het gerenommeerde merk Prolyte en zijn zelfs in ronde versies verkrijgbaar. Meer weten? Kijk dan op onze ‘podium‘ pagina voor alle mogelijkheden.

Truss Huren Zwolle

Ga je deelnemen aan een beurs en ben je op zoek naar een manier om jouw beursstand zo efficient mogelijk te benutten? Kijk dan niet verder. Wij helpen je graag met het verzorgen van de constructie, verlichting, spandoeken en TV schermen. Veelal maken wij gebruik van truss voor het creëren van een robuuste constructie. Dit modulaire systeem is ideaal aan te passen op iedere afmeting en vorm en bestand tegen hoge belastingen. Hiermee is dit systeem ideaal om te gebruiken voor het monteren van verlichting, TV schermen en spandoeken. Ook voor gebruik in de buitenlucht is truss perfect in te zetten. Alle sets en losse materialen vind je terug op onze ‘truss‘ pagina.

Geluid Huren Zwolle

Ben je op zoek naar de juiste oplossing voor het weergeven van geluid tijdens jouw evenement in Zwolle? Zoek dan niet verder. Wij verhuren diverse oplossing voor het juiste geluid tijdens jouw evenement. Of je nu op zoek bent naar een complete geluidsinstallatie voor het optreden van een band of DJ? Een set voor het verzorgen van een paneldiscussie of vergadering? Misschien wel een geluidsinstallatie met draadloze microfoon voor het geven van een presentatie? Wij zijn jouw partner op het gebied van audiovisuele apparatuur. De materialen kan je zelf ophalen en retourneren bij een van onze vestigingen, laten leveren op locatie of zelfs laten op- en afbouwen door onze technici. Voor ons volledige aanbod ga je naar onze ‘geluid‘ pagina.

Licht Huren Zwolle

Ben je bezig met het uitlichten van een studio voor het verzorgen van een live stream? Wil je een beursstand voorzien van de juiste verlichting om jouw producten tot uiting te laten komen? Misschien ben je wel op zoek naar de juiste LED verlichting voor het creëren van sfeer tijdens jouw evenement? Allemaal situaties waarin wij je perfect kunnen ondersteunen met het voorzien van verlichting. Bij ons kan je onder andere terecht voor het huren van floodlights, fresnels, profielspots, draadloze LED verlichting, LED tubes, accu spots en effect verlichting. Wil je de materialen geleverd hebben in Zwolle of omgeving? Geen problem. Ook kan kunnen wij voor je verzorgen. Zelfs inclusief op- en afbouw, zodat je nergens omkijken naar hebt. Meer weten? Bekijk dan onze ‘licht‘ pagina.

Confetti Huren Zwolle

Ben je op zoek naar een manier om een opening, productlancering of symbolische handeling extra feestelijk te maken? Dan kun je gebruik maken van confetti. Wij verhuren diverse confetti shooters voor verschillende situaties. Groot of klein evenement? Met een hard knal of juist geruisloos? Het is allemaal mogelijk. Je kunt ook kiezen voor het afschieten van de alom bekende snippers of streamer, slierten dan wel serpetine. In iedere kleur en combinatie van kleuren beschikbaar. Ook voor het huren van valdoek systemen, ventilatoren en rookmachines ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie snel op onze ‘special FX‘ pagina.

Product tags