Uitleg iconen

Aan de rechterzijde van onze productpagina’s vind u icoontjes die u meer vertellen over het gebruikersgemak en de transportomvang van het desbetreffende product.

Op deze manier heeft u zeer snel inzichtelijk of het product geschikt is om zelf te installeren of dat hiervoor de tussenkomst van een technicus nodig is. Tevens staat bij ieder artikel de benodigde transportomvang vermeld. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Gebruikt u een combinatie van producten en weet u niet zeker of het aansluiten van diverse systemen nog simpel te doen is? Heeft een combinatie van vestigende artikelen en weet u niet zeker welke transportomvang u nodig heeft voor het vervoeren ervan? Neem dan vooral contact met ons op.

Gebruikersgemak

Dit product is plug & play. Het aansluiten, ophangen of bedienen van dit product is zonder kennis of ervaring mogelijk.

Voor het opbouwen en bedienen van dit product is enige technische kennis en/of inzicht benodigd.

Dit product is alleen geschikt voor de AV professional. Voor het gebruik van dit product is specifieke technische kennis vereist.

Transportomvang

Het product past in een reguliere personenauto, mits leeg. Indien nodig moeten de achterbanken neergeklapt kunnen worden.

Voor dit product is een kleine bestelwagen nodig met minimaal 2 meter laadlengte. Een oprijplaat is handig voor zware materialen.

Dit betreft een groot of zwaar product. Een meubelbak of vrachtwagen met laadklep is benodigd.