Audiovisueel Conferentie Partner

Audiovisuele communicatieoplossingen op maat voor naadloze en effectieve conferenties!

Wij bieden technische facilitering die de gasten van jouw conferentie activeert, inspireert en motiveert. We creëren een omgeving waarbij het publiek zich volledig betrokken voelt bij het verhaal van de sprekers. Onze one-stop-shop formule voor evenemententechnologie verzorgt licht, geluid, video, IT, rigging en podia. Maak gebruik van onze expertise voor je volgende conferentie of congres.

Think global, act local

Internationale standaard & lokale expertise!

Conferenties, congressen en conventies hebben van nature een internationaal karakter. Gasten en sprekers komen vanuit de hele wereld en de besproken onderwerpen zijn van mondiaal niveau. Als technisch facilitair bedrijf van dit type evenementen doen wij er alles aan om onze audiovisuele producten en diensten hier volledig op aan te laten sluiten. Wil jij zelf onze internationale mindset ervaren bij jouw zakelijke evenement? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Portfolio

Als audiovisueel leverancier van een conferentie of zakelijke bijeenkomst is het belangrijk om de industrie te begrijpen en deze ervaring toe te passen in de praktijk. Op dagelijkse basis mogen wij onder andere opdrachten verzorgen voor de volgende industrieën:

  • Farmaceutische industrie
  • Fashion & Appearal
  • Aviaton
  • Consumer Goods
  • Banking, Consultancy & Corporate
  • Overheid en instellingen

We mochten de volgende opdrachtgevers reeds ondersteunen bij het organiseren van hun conferentie of zakelijke bijeenkomst:

Preferred Partner

Advies en maatwerk gebaseerd op de expertise van de evenementenlocatie!

De AV Supplier is preferred partner bij verschillende MCI locaties in Amsterdam en omgeving. Onze projectmanagers spelen een essentiële rol tussen de opdrachtgever en de locatie bij het ontwikkelen van hoogwaardige zakelijke evenementen. Snelle en open communicatie is hierbij ons credo. Als hotel of MCI locatie op zoek naar een betrouwbare audiovisuele partner? We bespreken graag de mogelijkheden van ons preferred partner programma met je.

Contact

Bezig met het organiseren van een conferentie, congres of conventie? Meeting organiser bij een MCI locatie en op zoek naar een technisch partner of vrijblijvend audiovisueel advies inwinnen? Onze ervaren projectmanagers nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.