Verhuur Shop

Wij maken het huren van evenemententechniek snel en eenvoudig. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar het huren van licht, geluid, een TV, beamer, truss, pipe & drape, podium, confetti of livestream apparatuur? Maak dan gebruik van onze rental shop en kies het service pakket naar jouw voorkeur. Van zelf ophalen en retourneren bij onze vestiging in Amsterdam of Breda tot bezorging op locatie in Nederland, België of Duitsland inclusief op- en afbouw door gekwalificeerde technici.

Onze producten

Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben voor jouw evenement, congres of beurs? Klik dan snel op één van de onderstaande categorieën of benader onze rental shop via het hoofdmenu bovenaan de pagina.

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je specifieke vragen over het toepassen van bepaalde audiovisuele apparatuur? Neem dan gerust contact met ons op via email of telefoon. Onze specialisten staan je graag te woord.

Zelf Ophalen & Retourneren Amsterdam

Onze afhaallocatie in Amsterdam is vanwege zijn ligging aan de ringweg A10 van Amsterdam zeer goed bereikbaar. Via afslag S111 – Overamstel ben je in slechts enkele minuten bij ons. Tevens geeft de ringweg A10 je tal van mogelijkheden voor het bereiken van omliggende snelwegen, zoals de A1, A2, A4, A7 en A8. Onze locatie in Amsterdam is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Zelf Ophalen & Retourneren Breda

In Breda tref je onze afhaallocatie op het levendige industrieterrein Minervum direct aan de snelweg A27. Op slechts enkele minuten afstand vind je ook andere uitvalsmogelijkheden, zoals de A58, A59 en A16. Tevens is België van deze vestigin ideaal te bereiken. In slechts 30 minuten sta je midden in het centrum van Antwerpen. Onze vestiging in Breda is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Op locatie laten bezorgen

Beschik je zelf niet over adequaat vervoer voor de bestelde materialen of wil je gewoon gebruik maken van het gemak van levering op locatie? Dan vervoeren we de gehuurde audiovisuele techniek uiteraard graag voor je. Tegen een kleine vergoeding, kun je gebruik maken van onze eigen transportservice. Deze service is beschikbaar vanaf bestellingen van €125,- excl. BTW aan materiaal. Onze transporttarieven worden tegen een zeer concurrerend tarief aangeboden en zijn om deze reden gekoppeld aan een minimum bestedingsbedrag.

Laten op- & afbouwen

Genieten van het gemak van plug & play oplevering? Dan is dit het service pakket wat je moet hebben. Hierbij wordt de bestelde audiovisuele apparatuur volgens afspraak geleverd en door gekwalificeerde technici volledig speelklaar opgeleverd. Wij dragen hierbij zorg voor het installeren van alle gehuurde apparatuur. Deze service is beschikbaar bij bestellingen vanaf €200,- excl. BTW aan materiaal. Tegen een kleine vergoeding dragen wij zorg voor het transport en de op-/afbouw van de bestelde audiovisuele apparatuur.

Huurinformatie

Afhaal & Retour

Maandag tot en met vrijdag kan je tussen 09:00 en 17:00 uur terecht bij onze locaties in Amsterdam en Breda voor het ophalen en retourneren van audiovisuele apparatuur. Bij te laat retourneren wordt een nieuwe huurdag in rekening gebracht.

Levering op locatie

Beschikbaar vanaf een minimaal orderbedrag van €125,- excl. BTW. Wij leveren op een vooraf overeengekomen dagdeel. Ons transport dient tot 25 meter van de locatie te kunnen komen. Eventuele parkeerkosten worden op nacalculatie doorberekend.

Betaalprocedure en betaalmethodes

Betalingen dienen minimaal één dag voorafgaand aan de ophaal- of afleverdatum te zijn voldaan om (uit)levering te garanderen. Je kan bij ons, na het ontvangen van de factuur, online betalen met

Huurperiode

 • Meerdaagse huur

  Ga je de gehuurde materialen meerdere dagen achtereenvolgend gebruiken, dan kun je gebruik maken van onze voordelige staffelkorting. Deze staffel wordt automatische verwerkt in de winkelwagen bij het invullen van de data.

  Wil je meer weten over hoe deze korting is opgebouwd en hoe wij deze implementeren op jouw aanvraag. Lees dan snel meer over dit onderwerp.

 • Weekend huur

  In het weekend zijn onze afhaallocaties gesloten. Wil je de gehuurde materialen toch in het weekend gebruiken? Dan is dat uiteraard geen probleem.

  Verhuringen voor in het weekend kunnen worden opgehaald op vrijdag en geretourneerd op maandag. Uiteraard betaal je enkel voor de dag(en) dat je apparatuur daadwerkelijk gebruikt. Dat vinden wij namelijk wel zo eerlijk.

 • Reservering maken

  Via onze verhuurshop of email kun je een offerte bij ons aanvragen. Je weet dan precies wat de kosten zullen zijn voor hetgeen dat jij wilt huren. Onze offertes zijn 7 dagen geldig en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

  Bevestigen gaat digitaal en is zeer gemakkelijk door het zetten van een digitale handtekening. Meer weten over het maken van een reservering?