Confetti huren Amsterdam

Ben je bezig met het organiseren van een spetterende opening? De onthulling van een kunstwerk of nieuw pand? Misschien wel een symbolische handeling, zoals het ‘slaan van de eerste paal’. Allemaal evenementen, waarbij confetti echt iets kan toevoegen. Waarbij er continu wordt toegewerkt naar dat ene moment is de ontlading des te groter als je deze kan voorzien van een lading kleurrijke confetti die door de lucht vliegt. Een uitzonderlijk climax met een feestelijk resultaat is het gevolg. Bij ons kun je terecht voor het huren van een zeer breed aanbod van verschillende confetti shooters, kanonnen en swirl fans. Hiermee kun we ieder evenement in Amsterdam en omstreken, groot of klein, voorzien van de juiste confetti shooters.

Confetti kanon huren Amsterdam

In onze verhuur shop tref je twee soorten producten. Samengestelde sets en losse producten. Hierbij zijn de sets al helemaal door ons samengesteld en direct klaar voor gebruik. Aan werkelijk alles is gedacht. Wil je zelf een set samenstellen om de special effects beter te laten aansluiten bij jouw evenement of situatie? Dan kun je gebruik maken van de losse producten. De meeste opdrachtgevers kiezen voor een direct gebruiksklare set op basis van PowerShots. Deze sets zijn makkelijk en snel te installeren, zelfs zonder ervaring. Na een korte uitleg is het installeren ook door jou te doen. Hiermee is het huren van een dergelijke confetti set voor een evenement in Amsterdam en omstreken tegen zeer lage kosten te realiseren.

De juiste confetti voor jouw evenement

Naast de keuze voor de juiste confetti shooters voor jouw evenement. Kies je bijvoorbeeld voor de compacte PowerShot, krachtige StadiumShot of geruisloze Swirl Fan? Dien je ook keuzes te maken ten aanzien van de confetti. Wil je namelijk de bekende confetti snippers afschieten of kies je liever voor streamers? De lange slierten dan wel serpetines die door de lucht vliegen. Ook ten aanzien van de kleur zijn er keuzes te maken. Wil je bijvoorbeeld een specifieke kleur afschieten of een combinatie van kleuren? Kies je dan voor een van de kleuren van de regenboog of voor zilver dan wel goud? Genoeg te kiezen dus. Wij begrijpen natuurlijk dat het wenselijk kan zijn om advies in te winnen omtrent de juiste shooters en soort confetti. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Confetti kanon huren Amsterdam

De Magic FX Power Shots confetti kanonnen zijn de eenvoudigste  en meeste professionele confetti kannonen in zijn klasse. De kanonnen lanceren confetti tot wel 12 meter en streamers tot wel 20 meter! Deze elektrische confetti shooters kunt u heel gemakkelijk afvuren met de meegeleverde controller.

Confetti stadium shot huren Amsterdam

Een stadion of festival in enkele seconden compleet opkleuren? Dan bieden deze confetti stadium shots de uitkomst. Deze schieten confetti tot 20 meter en streamers tot 50 meter ver. Wij raden aan voor deze stadium shots door gekwalificeerd personeel van HWC Events & Rental te laten op-/afbouwen en bedienen.

Confetti Swirl huren Amsterdam

Speciaal voor de TV opnames, theater optredens of openingen hebben wij de confetti swirl. Deze Magic FX Swirl Fan XL kan worden gevuld met maar liefst 3KG confetti. In tegenstelling tot de powershots en stadium shot laat deze confetti Swirl Fan XL een mooie slowfall confetti regen naar beneden dwarrelen. De confetti wordt dus niet binnen een luttele seconde afgeschoten. Dit effect kan, afhankelijk van de hoeveelheid confetti en output, wel 8 minuten duren!

Confetti slierten of snippers kiezen

Bij het huren van iedere confetti shooter kunt u kiezen uit snippers (confetti) of slierten (streamers). Van duizenden kleine gekleurde snippertjes tot serpentine. Veelal wordt de voorkeur gegeven aan snippers. Deze verwaaien sneller, waardoor het effect groter lijkt dan bij streamers. De streamers worden vaak gebruikt op locaties met strikte regels of schoonmakers met een slecht humeur.

Confetti kleur kiezen

Als u op tijd reserveert kunnen wij de confetti volledig naar wens samenstellen. U kunt één kleur confetti afschieten, maar ook meerdere of mengkleuren zijn zeer populair. Wij raden aan niet meer dan 2 á 3 kleuren confetti tegelijk te gebruiken voor het beste effect. Geeft u geen voorkeur confetti aan dan leveren wij de standaard multicolour (alle kleuren van de regenboog).

 

Confetti Afschieten

Heeft u een opening of officieel moment? De rode knop is een leuke toevoeging om het officiele moment kracht bij te zetten. Met een triomfantelijke druk op de knop schiet u de confetti af. Leuk voor bijvoorbeeld het slaan van de eerste paal, opening van een winkel of andere feestelijke gebeurtenis.

Locatie HWC Events & Rental Amsterdam

Bij HWC Events & Rental Amsterdam kunt u terecht voor het huren van onder andere: confetti, confetti slierten.