Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Confetti huren Amsterdam

Een echte climax toevoegen aan een evenement, festival of feest? Confetti is hiervoor de oplossing. Met zeer groot assortiment en een breed aanbod van mogelijkheden kunnen we uw evenement volledig opkleuren.

Confetti kanon huren Amsterdam

Onze confetti sets zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. U kunt een confetti kanon voordelig huren door het op te halen bij ons magazijn in Amsterdam. U kunt zelf bepalen voor hoeveel personen u confetti wilt, hoevaak u wilt schieten, snippers of slierten de voorkeur heeft en welke kleur confetti u graag wilt. Een confetti set is compact in omvang. Wij leggen bij het ophalen graag uit hoe u deze het best kunt gebruiken.

Confetti voor groot evenement in Amsterdam

Voor de grotere evenementen of buitenevenementen is de confetti stadium shot zeer geschikt. De naam zegt het al, in een seconde tijd zet deze machine een heel stadion vol confetti. Wij raden aan deze door ons te laten installeren en bedienen. Vraag hiervoor voor een maatofferte aan.

Confetti kanon huren Amsterdam

De Magic FX Power Shots confetti kanonnen zijn de eenvoudigste  en meeste professionele confetti kannonen in zijn klasse. De kanonnen lanceren confetti tot wel 12 meter en streamers tot wel 20 meter! Deze elektrische confetti shooters kunt u heel gemakkelijk afvuren met de meegeleverde controller.

Confetti stadium shot huren Amsterdam

Een stadion of festival in enkele seconden compleet opkleuren? Dan bieden deze confetti stadium shots de uitkomst. Deze schieten confetti tot 20 meter en streamers tot 50 meter ver. Wij raden aan voor deze stadium shots door gekwalificeerd personeel van HWC Events & Rental te laten op-/afbouwen en bedienen.

Confetti Swirl huren Amsterdam

Speciaal voor de TV opnames, theater optredens of openingen hebben wij de confetti swirl. Deze Magic FX Swirl Fan XL kan worden gevuld met maar liefst 3KG confetti. In tegenstelling tot de powershots en stadium shot laat deze confetti Swirl Fan XL een mooie slowfall confetti regen naar beneden dwarrelen. De confetti wordt dus niet binnen een luttele seconde afgeschoten. Dit effect kan, afhankelijk van de hoeveelheid confetti en output, wel 8 minuten duren!

Confetti slierten of snippers kiezen

Bij het huren van iedere confetti shooter kunt u kiezen uit snippers (confetti) of slierten (streamers). Van duizenden kleine gekleurde snippertjes tot serpentine. Veelal wordt de voorkeur gegeven aan snippers. Deze verwaaien sneller, waardoor het effect groter lijkt dan bij streamers. De streamers worden vaak gebruikt op locaties met strikte regels of schoonmakers met een slecht humeur.

Confetti kleur kiezen

Als u op tijd reserveert kunnen wij de confetti volledig naar wens samenstellen. U kunt één kleur confetti afschieten, maar ook meerdere of mengkleuren zijn zeer populair. Wij raden aan niet meer dan 2 á 3 kleuren confetti tegelijk te gebruiken voor het beste effect. Geeft u geen voorkeur confetti aan dan leveren wij de standaard multicolour (alle kleuren van de regenboog).

 

Confetti Afschieten

Heeft u een opening of officieel moment? De rode knop is een leuke toevoeging om het officiele moment kracht bij te zetten. Met een triomfantelijke druk op de knop schiet u de confetti af. Leuk voor bijvoorbeeld het slaan van de eerste paal, opening van een winkel of andere feestelijke gebeurtenis.

Locatie HWC Events & Rental Amsterdam

Bij HWC Events & Rental Amsterdam kunt u terecht voor het huren van onder andere: confetti, confetti slierten.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U