Confetti huren Amsterdam

Ben je bezig met het organiseren van een spetterende opening? De onthulling van een kunstwerk of nieuw pand? Misschien wel een symbolische handeling, zoals het ‘slaan van de eerste paal’. Allemaal evenementen, waarbij confetti echt iets kan toevoegen. Waarbij er continu wordt toegewerkt naar dat ene moment is de ontlading des te groter als je deze kan voorzien van een lading kleurrijke confetti die door de lucht vliegt. Een uitzonderlijk climax met een feestelijk resultaat is het gevolg. Bij ons kun je terecht voor het huren van een zeer breed aanbod van verschillende confetti shooters, kanonnen en swirl fans. Hiermee kun we ieder evenement in Amsterdam en omstreken, groot of klein, voorzien van de juiste confetti shooters.

Confetti kanon huren Amsterdam

In onze verhuur shop tref je twee soorten producten. Samengestelde sets en losse producten. Hierbij zijn de sets al helemaal door ons samengesteld en direct klaar voor gebruik. Aan werkelijk alles is gedacht. Wil je zelf een set samenstellen om de special effects beter te laten aansluiten bij jouw evenement of situatie? Dan kun je gebruik maken van de losse producten. De meeste opdrachtgevers kiezen voor een direct gebruiksklare set op basis van PowerShots. Deze sets zijn makkelijk en snel te installeren, zelfs zonder ervaring. Na een korte uitleg is het installeren ook door jou te doen. Hiermee is het huren van een dergelijke confetti set voor een evenement in Amsterdam en omstreken tegen zeer lage kosten te realiseren.

De juiste confetti voor jouw evenement

Naast de keuze voor de juiste confetti shooters voor jouw evenement. Kies je bijvoorbeeld voor de compacte PowerShot, krachtige StadiumShot of geruisloze Swirl Fan? Dien je ook keuzes te maken ten aanzien van de confetti. Wil je namelijk de bekende confetti snippers afschieten of kies je liever voor streamers? De lange slierten dan wel serpetines die door de lucht vliegen. Ook ten aanzien van de kleur zijn er keuzes te maken. Wil je bijvoorbeeld een specifieke kleur afschieten of een combinatie van kleuren? Kies je dan voor een van de kleuren van de regenboog of voor zilver dan wel goud? Genoeg te kiezen dus. Wij begrijpen natuurlijk dat het wenselijk kan zijn om advies in te winnen omtrent de juiste shooters en soort confetti. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Confetti Set Huren

Ben je op zoek naar een compleet gebruiksklare confetti set? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je aankloppen voor het huren van confetti sets voor kleine en middelgrote evenementen in Amsterdam en omstreken. Op basis van de gewenste hoeveelheid confetti kies je een set met 2, 4, 6 of 8 shooters. Deze confetti sets zijn zeer makkelijk in gebruik en kunnen na een korte uitleg zelfs door een ‘leek’ geïnstalleerd en bediend worden. Deze kanonnen schieten confetti tot wel 12 meter en streamers (slierten) tot wel 20 meter ver weg. De schiet de confetti makkelijk af met de meegeleverde controller.

Confetti StadiumShot Huren

Organiseer je een festival, grote productlancering of een opening in de buitenlucht? Dan zou het kunnen dat de confetti sets op basis van PowerShots te kort schieten. In dat geval kun je uitwijken naar het gebruik van krachtige StadiumShots. Hierbij kun je zelf de hoeveelheid confetti en luchtdruk bepalen. Je hebt dus simpelweg meer mogelijkheden om het afschieten van confetti naar jouw hand te zetten. De StadiumShot schiet confetti tot wel 20 meter en streamers tot wel 50 meter ver. Meer weten over het huren van de StadiumShot confetti shooters op jouw evenement in Amsterdam? Neem gerust contact met ons op.

Confetti Swirl Fan Huren

Confetti shooters schieten de confetti in één keer af. Dit gaat vaak gepaard met een (lichte) knal. Echter zijn er situaties waarin dit geen optie is, zoals in TV studio’s of in een theater. De knal kan simpelweg de opname verstoren of zorgen voor een schrik reactie. In dat geval kun je kiezen voor een Swirl Fan. Een confetti machine die met behulp van een ventilator confetti laten vallen. Hierdoor ontstaat een prachtige confetti regen die tot wel 8 minuten kan duren. Veel langer dan bij het gebruik van een shooter dus. Het enige nadeel? Een Swirl Fan moet opgehangen worden, waarbij een shooter op de grond geplaatst kan worden.

Confetti Mogelijkheden

Bij het huren van onze confetti shooters kun je kiezen uit het afschieten van snippers (confetti) of slierten (streamers). Van duizenden kleine gekleurde snippers tot serpentine. Je kunt aangeven welke kleur confetti of streamers  je wilt afschieten. Van alle kleuren van de regenboog tot een enkele kleur of een combinatie van specifieke kleuren. Op deze manier kun je de confetti exact laten aansluiten bij de kleuren van het evenement of de organisatie die het evenement organiseert. Meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot het personaliseren van de af te schieten confetti of streamers? Neem gerust contact met ons op.

Locatie HWC Events & Rental Amsterdam

Ben je van plan een confetti shooter te huren en deze vervolgens zelf te installeren? Dan kun je bij onze vestiging in Amsterdam terecht voor het ophalen en retourneren van de gehuurde apparatuur. Gelegen aan de snelweg A10 zijn wij vanaf alle omliggende snelwegen (A1, A9 en A2) goed te bereiken. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.