Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Catwalk of podium huren voor uw evenement in Utrecht

Als er één iets nodig is bij elk evenement, hetgeen dat centraal staat, dan is het wel het podium. De verhoging waarop de artiest, DJ of presentator staat. Podium is volledig modulair, dit wil zeggen dat we elke maat (mits per meter) kunnen maken. Ook kunt u volledig het niveau van afwerking kiezen. Van volledig sjiek met tapijt, afrok en podiumtrap tot de kale verhoging. Podium wordt geleverd met transport en eventueel op- & afbouw, zo bezorgen wij voordelig in Utrecht,  Jaarbeurs, EXPO Houten, Beursfabriek, Nieuwegein, Vleuten de Meern, de Fabrique, Maarssen, Ede, Wageningen, Veenendaal, Woerden, Zeist, Bilthoven, Baarn, Soest, Hilversum, Nijkerk, Ermelo en Amersfoort.

Podium huren Utrecht

Zelf uw podium samenstellen gaat heel eenvoudig. Als u kunt aangeven welke afmeting (in hele meters) en welke hoogte (per stappen van 20CM) u het podium wilt hebben, maken wij graag een maatofferte voor u. Ook horen we graag of u podiumtrappen, tapijt of afrok afwerking rond uw podium wilt.

Catwalk huren Utrecht

Modeshow aan het organiseren in regio Utrecht? Een modeshow kan natuurlijk niet zonder catwalk. Wij verhuren een catwalk inclusief transport en op- & afbouw. Graag vernemen we van u welke afmeting en hoogte u in gedachte heeft. Tevens kunt u kiezen in het type afwerking en de kleur van de afwerking van uw catwalk.

 

Hoogte podium of catwalk

De hoogte van uw podium of catwalk kunt u aangeven in stappen van 20cm. Zo kunnen wij uw podium of catwalk maken op een hoogte van 20cm, 40cm, 60cm, 80cm en 100cm. Voor zitten publiek raden wij de eerste drie hoogtes aan. Voor staand publiek de laatste 3. Houdt u ook rekening met de hoogte van het plafond? Wij raden aan dit minimaal 2,5 meter te houden.

Podium afwerking

Een podium of catwalk kunnen wij volledig naar uw wensen afwerken. Zo kunnen wij de topbedekking bijvoorbeeld van tapijt of zijl maken. En de zijkant van stof tot hardfacing. Tevens kunt u kiezen dit in het zwart of het wit te doen. Wij horen graag uw wensen en maken na aanleiding hiervan een offerte op maat.

 

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U