Livestream, TV, licht, geluid, pipe & drape of beamer huren in Enschede, Hengelo of Almelo?

Als audiovisuele partner zijn wij er om jouw evenement in Enschede, Almelo, Hengelo of omgeving tot een groot succes te maken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de verhuur van lichtgeluidTVbeamerpodium of pipe & drape. Maar niet alleen voor de verhuur van audiovisuele producten, ook voor ondersteuning van de productie van jouw evenement. Bijvoorbeeld een evenement met een online component. We verzorgen livestream en hybride oplossingen. Lees meer over onze livestream mogelijkheden.

Ben je belast met de organisatie van, of neem je deel aan een beurs, congres, seminar, bedrijfsfeest of presentatie? Met jaren aan ervaring kunnen wij je voorzien van advies voor evenementen in Enschede en de omliggende plaatsen Oldenzaal, Rijssen, Haaksbergen, Lochem, Winterswijk, Doetinchem, Delden, Borne en Ootmarsum.

Zelf- of transportservice

Ben je bezig met het indienen van een aanvraag in onze verhuur shop, en heb je de materialen toegevoegd? Dan kan je kiezen welke service je voor de verhuur nodig hebt. Voor aanvragen tot €125,- is het enkel mogelijk om de materialen zelf bij één van onze vestigingen in Amsterdam of Breda op te halen. Houd hierbij goed rekening met de gehuurde producten. Materialen worden veelal in transportkisten geleverd die niet in elk voertuig passen. Kijk hiervoor op elke productpagina naar de transport icoontjes.

Heb je, in verband met tijdsnood, levering van de materialen op locatie nodig? Kies dan voor onze voordelige transportservice. Onze collega’s leveren de gehuurde producten af achter de eerste deur. Dit geldt uiteraard ook voor het ophalen ervan.

Op- en afbouwservice

De techniek en de op-en afbouw van audiovisuele materialen vraagt vaak om professionele kennis. Beschik je niet over dergelijke kennis, of komt dit niet goed uit in je planning? Wij ondersteunen je graag met de uitvoering hiervan. Onze collega’s zorgen voor het transport van en naar de evenementenlocatie. Op locatie worden de gehuurde materialen geplaatst en waar nodig, de juiste instellingen ingesteld. Voor een hoogwaardige kwaliteit werken wij netjes alle kabels weg, en halen we onnodige materialen uit het zicht. Alles wat je mag verwachten van een professionele AV partner.

Heb je ook ondersteuning nodig tijdens het evenement, of met de gehele productie van A tot Z? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie over onze productie service. Wij maken graag een offerte op maat voor je.

Livestream Huren Enschede, Hengelo of Almelo

Een livestream verzorgen in de buurt van Enschede, Hengelo of Almelo? Geen zorgen, wij hebben alle materialen welke je nodig kunt hebben. Van PTZ camera’s tot controllers en van switchers tot video verlichting. Alles bij één betrouwbare verhuur shop geregeld. Eenvoudig zelf op te halen en te retourneren bij onze afhaallocaties of laat alles leveren op locatie. Een volledig verzorgd pakket behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij komen onze technici het geheel opbouwen, bedienen en afbouwen. Met andere woorden, voor elk online evenement, hybride evenement of virtueel evenement kan je bij ons terecht.

TV Huren Enschede, Hengelo of Almelo

Het afspelen van content, zoals een presentatie of bedrijfsvideo, kan op uiteenlopende manieren. De content kan geprojecteerd worden op een scherm of een muur met de juiste materialen. Een meer voor de hand liggende optie is het weergeven van je content op een TV scherm. Beschikt de locatie niet over TV schermen? Huur dan een 40″, 50″, 60″ of 75″ smart TV scherm bij ons. Ondersteunend voor 4K of UHD resoluties, aangevuld met een statief, HDMI– en stroomkabel ontvang je een complete set voor jouw evenement in Enschede, Almelo of Hengelo.

Beamer Huren Enschede, Hengelo of Almelo

Zoals hierboven al aangegeven is het mogelijk om content te weergeven via projectie. Veel locaties beschikken echter niet over een beamer en beamerscherm. Bij ons huur je complete beamersets. Elke set is voorzien van een beamerscherm en een beamer met statief die op elkaar zijn afgestemd. Je hoeft enkel zelf de materialen te plaatsen. Wil je dit liever uit handen geven? Dan kan je kiezen voor onze op-en afbouw service die beschikbaar is vanaf €200,-. Zo heb je geen omkijken meer naar de techniek voor jouw evenement in Almelo, Enschede of Hengelo.

Pipe & Drape Huren Enschede, Hengelo of Almelo

Pipe & drape leent zich uitstekend uit om vraagstukken op te lossen op evenementen locaties in Hengelo, Almelo of Enschede. Dit kunnen vraagstukken zijn als: hoe kan je een grote ruimte onderverdelen in kleinere ruimtes? Hoe krijg ik een ruimte afgesloten zodat bezoekers daar geen toegang tot hebben? Misschien ben je wel wel op zoek naar hoe je meer sfeer aan een locatie kan toevoegen. Met ons pipe & drape systeem kan je creatief aan de slag. De pipe & drape doeken kan je plaatsen over grote afstanden en tot grote hoogtes met een maximale hoogte van wel 4 meter. Voor een volledige beschrijving van dit product kijk je op de product pagina Pipe & Drape in onze verhuur shop.

Podium Huren Enschede, Hengelo of Almelo

Een erepodium voor de winnaars van een wedstrijd? Een podium ramp om minder validen het podium te laden betreden? Of een rond podium om af te stappen van de rechthoekige podia? Wij verhuren een breed assortiment aan podia in onze verhuur shop. Je krijgt de mogelijkheid om zelf een podium samen te stellen met onze losse materialen. Wanneer je liever een kant-en-klaar podium huurt, hebben wij complete sets te huur in verschillende maten. De sets zijn voorzien van de benodigde podiumdelen. Deze delen worden standaard voorzien van een representatieve afwerking met tapijt en een afrok. Om veilig het podium te betreden zitten er standaard 2 podiumtrappen bij inbegrepen. Kijk snel op onze podium pagina.

Truss Huren Enschede, Hengelo of Almelo

Waarom zou je kiezen voor een beursstand van truss? Één van de grote voordelen is de vloerruimte die je overhoudt zodra je een truss constructie hebt geplaatst. Deze ruimte kan je ideaal gebruiken voor producten van jouw bedrijf of organisatie, of simpelweg om meer loopruimte over te houden. Daarnaast kan je audiovisuele techniek aan de aluminium buizen bevestigen zoals speakers, verlichting of TV schermen. Om de vloer volledig vrij te houden kan je zelfs voor een vliegende truss constructie kiezen. Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie over dit product of kijk op de truss pagina in onze verhuur shop.

Geluid Huren Enschede, Hengelo of Almelo

Om een evenement in goede banen te leiden is duidelijke communicatie essentieel. Met onze portofoon set bied je de crew van het evenement de juiste tools om alles duidelijk met elkaar te communiceren. Naast deze portofoon set verhuren wij nog meer audio techniek voor evenementen in Hengelo, Enschede en Almelo. Zo kan je losse speakers of andere audio producten huren in onze verhuur shop. Heb je liever een complete set? Dan zit je ook daarvoor bij ons aan het juiste adres. Of dat nou is voor een vertaalset, een vergaderset, een presentatieset of een andere audioset uit ons assortiment. Kijk voor het volledige aanbod op onze geluid pagina.

Licht Huren Enschede, Hengelo of Almelo

Wil je van de ingang van jouw evenement in Enschede, Almelo of Hengelo een onvergetelijke entree maken? Huur dan sfeerverlichting bij ons die je op maat kan plaatsen. Met onze draadloze led spots of tubes kan je allerlei kleur combinaties toepassen, die bijvoorbeeld de kleuren van jouw bedrijf weergeven. Ook is het mogelijk de verlichting aan te sturen vanaf slechts 1 apparaat. Door verschillende accessoires kan je de verlichting ook op diverse manier plaatsen op locatie. Maak gebruik van de voetjes om de verlichting langs een muur te schijnen, of hang ze op aan de verschillende haken en ogen. Voor een compleet aanbod van onze verlichting kijk je op de licht pagina.