TV huren voor uw presentatie of beurs in Eindhoven?

Heeft u een presentatie op een beurs in Eindhoven op de planning staan? Wilt u uw boodschap daar beter overbrengen met audiovisuele content? Zoek dan niet verder en klop bij ons aan voor het huren van uw TV scherm! Versterk uw boodschap met een bedrijfsvideo, productdemonstratie of slideshow. Kies het formaat voor TV-scherm dat u wilt hebben, en wij regelen de rest! Bestel nu en u kan gebruik maken van onze voordelige transportservice binnen Eindhoven.

Twijfelen tussen TV of beamer?

Bij een presentatie heeft u als spreker vast en zeker getwijfeld of u voor een TV scherm of beamer moet gaan. Wij adviseren u toch voor het huren van een TV te gaan. Hier zitten meerdere voordelen aan vastgeknoopt. Ten eerste is het voordeliger ten opzichte van een beamer, wat niet onbelangrijk is! Daarnaast een TV velen malen minder gevoelig voor lichtinval en is het mogelijk om rechtstreeks uw USB of HD drive op de televisie aan te sluiten. Bij het huren van een TV leveren wij standaard een 10 meter lange stroomkabel en HDMI-kabel! Versterk uw boodschap en kies voor het gemak van een TV-scherm met super scherp beeld.

TV verhuur, het complete pakket

Wij ondersteunen u graag in de op- en afbouw en transport van al uw tv-schermen. Daarmee nemen wij uw zorgen uit handen en kunt u zich 100% focussen op uw presentatie. Kies van het gemak en de professionele service van HWC Events & Rental. Bekijk in onze verhuur shop naar de verschillende afmetingen van ons TV assortiment. Heeft u eventuele vragen of wensen dan bent u bij ons altijd welkom! Wij hebben eerder TV-schermen mogen verhuren in nabijgelegen steden zoals Veldhoven, Science park Eindhoven, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Maastricht, Valkenswaard, Eindhoven, Den Bosch, Gorinchem en Best. Ook op locaties zoals Evenementenhal Gorinchem, Congrescentrum 1931 en Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch hebben wij onze diensten verleend aan opdrachtgevers.

Een maat TV kiezen

U kunt zelf kiezen uit wat voor maat u kiest voor uw TV. In ons assortiment hebben wij verschillende afmetingen voor u klaar staan. De afmetingen zijn diagonaal gemeten en lopen van 40″ tot 75″. De 40″ (102 cm) en 46″ (117 cm) kunt u perfect gebruiken voor kleine presentaties en beursstands. De 60″ (152 cm) en 75″ (191 cm) zijn geschikt voor de grotere presentaties of als u impact wil maken bij uw evenement. Het wordt aangeraden dat u rekening houdt met de minimale kijkafstand, zoals hiernaast weergegeven. 

 

tv huren

TV stand opzetten

Wij assisteren u graag in het opzetten van de TV. Doet u het liever zelf, dan kan dat natuurlijk ook! Hier volgt een stappenplan. Pak de vloerplaat uit de transportcase en houdt deze verticaal. Steek de bouten door de buitenste twee grote gaten. Draai de bouten met de inbussleutel vast in de onderkant van twee buizen. Bovenop deze buizen draait u de overige twee buizen vast. Pak de beugel en houdt deze op de hoogte waar u de TV wilt plaatsen. Maak de twee sluitingen goed vast, zodat de beugel niet meer kan bewegen en horizontaal hangt. Pak vervolgens de TV en houdt deze schuin, zodat de bovenkant van de TV meer richting het statief hangt. Haak de TV over beugel en klik deze vast. Er wordt geadviseerd dat u er rekening mee houdt dat u bij het losmaken van de TV de veiligheidspalletjes aan de achterzijde van de beugel naar beneden dient te trekken.

De TV aansluiten

Van ons krijgt u standaard bij het huren van een TV een HDMI- en stroomkabel van 10 meter meegeleverd. Daarnaast kunt u uw USB-stick aansluiten aan de TV met een USB-aansluiting. Mocht u een andere aansluiting nodig hebben of langere afstanden moeten overbruggen, horen wij dat graag. Wij adviseren u dat u de HDMI-aansluiting gebruikt voor een extra scherp beeld. Ook op locaties zoals Evenementenhal Gorinchem en congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch hebben wij TV-schermen verhuurd voor presentaties en beurzen. Ook in steden zoals Veldhoven, Science park Eindhoven, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Maastricht, Valkenswaard, Eindhoven, Den Bosch, Gorinchem en Best.

Foto’s afspelen op de TV

Voordat u foto’s afspeelt, raden wij aan dat u controlleert of uw USB-stick wel of niet geformatteerd is. Pas als dit wel het geval is, kunt u er bestanden op plaatsen. Zet uw bestanden die moeten worden weergegeven in een aparte map. Zorg ervoor dat uw USB stick geformatteerd is, voordat u er bestanden op plaatst. Plaats alleen de bestanden die u wilt weergeven in een aparte map. De TV kan enkel overweg met .JPG bestanden. Andere bestanden zoals .GIF, .PDF, .PNG en .PPT worden niet weergegeven. Zorg dat al uw foto’s in 16:9 verhouding (1920 x 1080 pixels) zijn opgeslagen. Selecteer de USB stick (Select source) en vervolgens de map die u wilt openen. Druk op het ‘filter’ symbool rechtsboven in het scherm en selecteer de foto’s die u wilt afspelen. Druk op ‘Enter’ en ga naar instellingen rechtsboven in uw scherm. Hier kunt u instellen dat u de foto presentatie wilt laten herhalen. Met uw foto’s kunt u uw boodschap versterken.

Video’s afspelen op de TV

Hier gelden bijna dezelfde regels als bij het afspelen van video’s. Zorg voordat u begint dat uw USB-stick geformatteerd is. Daarna kunt u aan de slag. Plaats alleen de bestanden die u wilt weergeven in een aparte map. De TV kan enkel overweg met .MP4 bestanden. Andere bestanden zoals .MOV, .WMV, .PDF en .PPT worden niet weergegeven. Zorg dat al uw video in 16:9 verhouding (1920 x 1080 pixels) is opgeslagen. Selecteer de USB stick (Select source) en vervolgens de map die u wilt openen. Druk op het ‘filter’ symbool rechtsboven in het scherm en selecteer de video die u wilt afspelen. Druk op ‘Enter’ en ga naar instellingen rechtsboven in uw scherm. Hier kunt u instellen dat u de video wilt laten herhalen. Zodra u hier klaar mee bent kunt u video’s tijdens uw presentatie of evenement afspelen. Hiermee versterkt u uw boodschap naar het publiek toe met audiovisuele content.