TV huren voor uw presentatie of beurs in Eindhoven?

Heeft u een presentatie op een beurs in Eindhoven op de planning staan? Wilt u uw boodschap daar beter overbrengen met audiovisuele content? Zoek dan niet verder en klop bij ons aan voor het huren van uw TV scherm! Versterk uw boodschap met een bedrijfsvideo, productdemonstratie of slideshow. Kies het formaat voor TV-scherm dat u wilt hebben, en wij regelen de rest! Bestel nu en u kan gebruik maken van onze voordelige transportservice binnen Eindhoven.

Twijfelen tussen TV of beamer?

Bij een presentatie heeft u als spreker vast en zeker getwijfeld of u voor een TV scherm of beamer moet gaan. Wij adviseren u toch voor het huren van een TV te gaan. Hier zitten meerdere voordelen aan vastgeknoopt. Ten eerste is het voordeliger ten opzichte van een beamer, wat niet onbelangrijk is! Daarnaast een TV velen malen minder gevoelig voor lichtinval en is het mogelijk om rechtstreeks uw USB of HD drive op de televisie aan te sluiten. Bij het huren van een TV leveren wij standaard een 10 meter lange stroomkabel en HDMI-kabel! Versterk uw boodschap en kies voor het gemak van een TV-scherm met super scherp beeld.

TV verhuur, het complete pakket

Wij ondersteunen u graag in de op- en afbouw en transport van al uw tv-schermen. Daarmee nemen wij uw zorgen uit handen en kunt u zich 100% focussen op uw presentatie. Kies van het gemak en de professionele service van HWC Events & Rental. Bekijk in onze verhuur shop naar de verschillende afmetingen van ons TV assortiment. Heeft u eventuele vragen of wensen dan bent u bij ons altijd welkom! Wij hebben eerder TV-schermen mogen verhuren in nabijgelegen steden zoals Veldhoven, Science park Eindhoven, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Maastricht, Valkenswaard, Eindhoven, Den Bosch, Gorinchem en Best. Ook op locaties zoals Evenementenhal Gorinchem, Congrescentrum 1931 en Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch hebben wij onze diensten verleend aan opdrachtgevers.

TV Huren Eindhoven

De presentatie van de jaarcijfers voor een bedrijf wordt vaak begeleid door het weergeven van content, zoals een powerpoint of een excel worksheet. Om ervoor te zorgen dat alle deelnemers goed zicht hebben op je content is het huren van een TV scherm zeer geschikt voor Eindhoven en omstreken. Kies tussen de 40″, 50″,60″ of 75″  op basis van het aantal verwachte deelnemers. Bij elke set krijg je een statief meegeleverd, zo kan je de schermen goed op locatie plaatsen. Hetzelfde geldt voor HDMI bekabeling om je content op het scherm te weergeven. Wil je meer weten over onze TV schermen? Ga dan naar de pagina van dit product.

Beamer Huren Eindhoven

Twijfel je of de TV schermen voldoende zichtbaar zijn voor het aantal deelnemers van jouw presentatie? Dan zou je ook kunnen kiezen voor het huren van een beamer of een beamerset in Eindhoven en omgeving. In onze beamerset zitten, naast de beamer, ook een bijhorend statief en beamerscherm inbegrepen. Wij adviseren altijd om gebruik te maken van een verduisterende ruimte. Voor hulp bij de installatie van de materialen kan je gebruik maken van ons handige op- en afbouw service. Dan heb je helemaal geen omkijken naar de techniek. Neem contact met ons op voor advies of bekijk de volledige informatie bij dit product.

 

Touchscreen Huren Eindhoven

Ben je op zoek naar een scherm voor op je beursstand? Met onze touchscreen TV schermen kan je de bezoekers op een snelle en interactieve manier voorzien van uitleg. Het geven van demonstraties was nog nooit zo makkelijk! Houd er rekening mee dat een Windows laptop nodig is om de touchscreens actief te kunnen gebruiken. Wij verhuren de touchscreen TV schermen in verschillende afmetingen, zoals 43″ en 55″. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van touchscreens in Eindhoven en omstreken. Of ga naar de pagina van dit product en verstuur jouw aanvraag via onze verhuur shop.

Touchscreen Huren Eindhoven

Videowall Huren Eindhoven

Ben je op zoek naar een groter scherm dan ons 75″ TV scherm om de aandacht van de bezoekers op een beurs te trekken? Dan is een videowall misschien wel de juiste keuze voor jou. Bij een videowall maak je gebruik van meerdere TV schermen om één groot beeld te creëren. Met onze kleinste videowall op basis van 2 x 2 schermen, heb je al 41 cm meer beelddiagonaal dan bij een 75″ TV scherm. Net zoals bij een ‘normaal’ TV scherm heb je bij het gebruik van een videowall ook geen hinder van de felle verlichting, zoals op een beurs. Meer weten over het huren van een videowall in Eindhoven en omstreken? Bel of mail ons gerust.

LED Wall Huren Eindhoven

Ben je bezig met het organiseren van een congres in Eindhoven en omstreken? En wil je daarbij volledig naar eigen inzicht bepalen waar je content wilt kunnen afspelen? Dan kun je het beste gebruik maken van een LED wall. Dit is een scherm wat opgebouwd wordt uit zogenoemde ‘tegels’. Door deze aan elkaar te koppelen kun je zelf bepalen hoe groot het scherm moet worden. Dit maakt integratie met het decor ook mogelijk. Hieronder tref je een aantal voorbeelden van mogelijke afmetingen en de bijhorende prijs. Meer weten over het huren van een LED wall voor jouw evenement in Eindhoven en omstreken? Neem gerust contact met ons op.

Live Stream Huren Eindhoven

Loop je ertegenaan dat belangrijke gasten van jouw evenement niet aanwezig kunnen zijn op de locatie? Dan kun je ervoor kiezen om je evenement te broadcasten op het internet. Hiermee maak je het mogelijk om overal op de wereld jouw evenement bij te wonen, maar dan vanuit je eigen luie stoel. Voor het organiseren van een live stream zijn vooraf veel keuzes te maken. Welke platform ga je gebruiken? Hoeveel camera’s heb ik nodig? Wil je de mogelijkheid hebben voor mensen om in te bellen? Daarom raden wij altijd aan eerst contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden.

HWC Events & Rental - Vestiging Breda

Heb je ervoor gekozen om de gehuurde materialen op te halen bij onze vestiging in Breda? Dan kan je bij ons terecht aan het Minervum 7240. Wij staan je van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur graag te woord. Uiteraard is het ook mogelijk om de gehuurde TV’s, beamer, touchscreen en videowalls te leveren op jouw evenementenlocatie.