Beurs in Duitsland

Alle evenementen techniek onder één dak, daar staan wij voor. En daar horen landsgrenzen niet bij. Met regelmaat zult u ons vinden op de beurslocaties in Duitsland van Messe Frankfurt, Essen, Hannover tot Dusseldorf en Cologne. Hier voorzien wij onze internationale klanten van beursverlichting, truss & rigging en overige techniek zoals TV’s en geluid. Onze projectmanagers hebben jaren ervaring met internationale beurzen en tradeshows en kunnen u dan ook bij deze Messe locaties uitstekend verder helpen.

Gaat u zelf uw beursstand in Duitsland op- & afbouwen? Maak gebruik van de voordelige meerdaagse huur tarieven in onze verhuurshop. Wij begrijpen dat er extra reis en op- & afbouwtijd is bij een beurs in Duitsland en maken u het graag zo makkelijk mogelijk bij het huren van Truss, TV, Beamer of Verlichting.

Beursstand huren Messe Duitsland

Gaat u zelf een truss constructie neerzetten bij uw beurs bij een van de Messe locaties in Duitsland? Of wilt u dat wij deze volledig voor u verzorgen? Beide opties zijn voordelig en snel te regelen via onze verhuurshop. Complete truss constructies, maar ook de losse verhuur van truss is mogelijk. Bekijk ons hele truss assortiment op onze ‘truss‘ pagina. Uiteraard verzorgen wij ook maatwerk. Neem hiervoor contact met ons op.

Truss huren Messe Duitsland

Truss is het meest gebruikte modulaire systeem op beurzen. Dit heeft te maken met de veelzijdigheid van het product alsmede de uitstekende belastbaarheid. Met truss kan je praktisch elke gewenste constructie creëren. Mits je daarbij rekening houd met de belastbaarheid en regelgeving. Wil jij een truss oplossing op je beursstand op een Messe locatie in Duitsland? Dan ben je aan het juiste adres. We helpen je graag verder met je project .Neem contact met ons op voor advies op maat.

TV huren Messe Duitsland

Met een TV op uw beursstand kunt u goed uw bedrijfsfilm of presentatie laten zien. Is uw beursstand bij één van de Messe locaties in Duitsland? Geen probleem, ook daarvoor kunnen we u van dienst zijn. Huurt u bijvoorbeeld een compleet pakket met evenemententechniek, dan kunnen we uiteraard ook de TV naar de locatie brengen en deze voor op- & afbouwen. Gaat u zelf de rest van de opbouw van de beursstand verzorgen? Dan kunt u voor vertrek de TV bij een van onze verhuur vestigingen ophalen en bij terugkomst retourneren. Vraag naar het tarief voor uw beursperiode, we bieden u graag een voordelige offerte aan. Bij elke TV zit een statief en bekabeling. Bekijk ons volledige TV overzicht op de ‘video‘ pagina.

Beursverlichting huren Messe Duitsland

Op uw beursstand is goede verlichting cruciaal. De bezoekers van de beurs willen de producten en bedrijfsnaam goed in zich kunnen opnemen. Welke beursverlichting heeft u hiervoor nodig? Dit hangt af van de toepassing. Wilt u egale verdeling voor de hele stand? Dan kunt u voor stands waarbij de verlichting tot 4 meter hoogte hangt, de floodlight 100 watt gebruiken. Voor de stands hoger dan 4 meter raden wij de floodlight 200 watt aan. Beide floodlights hebben een hoge lichtopbrengst maar zijn desondanks heel energie efficient. Wilt u lage standwanden tot 3 meter verlichten? Of een klein spandoek van standverlichting voorzien? Dan komt de pendelspot het meest in aanmerking. Wilt u de warmte van de witte verlichting kunnen bepalen? Dan is de LED wash de meest geschikte keuze. Uiteraard kunnen wij u voorzien van advies op maat. Neem contact met ons op, we staan u graag te woord.

Messe Frankfurt

Gelegen nabij het centrum van Frankfurt Am Main is dit het twee na grootste evenemententerrein ter wereld. Het oudste gedeelte, de Festhalle was al geopend voor publiek in 1909. Bij de Messe Frankfurt komen bijvoorbeeld jaarlijks terugkerende beurzen zoals Ambiente, ISH, Musikmesse, Automechanika en andere autobeurzen zoals Automotive Engineering Show voorbij. Kiest u voor onze voordelige transport service, of wilt u gebruik maken van onze complete op-en afbouw service? Neem dan goed onze voorwaarden voor elke service door. Zeker met evenementen in het buitenland zal van te voren alles duidelijk moeten zijn.

Messe Essen

De Messe in Essen is al sinds 1913 een begrip. Jaarlijks 1.4 miljoen bezoekers reizen naar Essen voor de vele terugkerende beurzen zoals de Essen Motorshow, Infratech, IPM, Reifen en Techno Classica . Ook zijn er bij deze locatie regelmatig concerten en vakbeurzen te bezoeken. Bent u niet in de gelegenheid om de materialen zelf op deze locatie te krijgen? Maak dan gebruik van onze voordelige transport service, de materialen worden in de beurshal afgeleverd. Het is ook mogelijk met onze op-en afbouw service om de complete techniek door ons te laten verzorgen. Geef vooraf altijd het nummer van de hal en uw beursstand door.

Messe Düsseldorf

Bijna één vijfde van werelds grootste tradeshow worden gehouden bij Messe Düsseldorf. Ruim 1.5 miljoen bezoekers op jaarbasis bezoeken hier beurzen in één van de zestien hallen die reiken van 4000m2 tot wel 25.000m2. Gelegen net over de grens bij Venlo, Messe Düsseldorf is goed bereikbaar voor Nederlandse bezoekers en exposanten. Neemt u deel aan een beurs op deze locatie? U kunt dan kiezen om de materialen in Messe Düsseldorf te laten bezorgen met onze voordelige transport service. Liever geen omkijken naar de techniek? Met onze op-en afbouw service bent u volledig voorzien van het transport en de installatie.

Messe Friedrichshafen

Deze 12 hal tellende beurslocatie is één van de grootste Messe locaties in Zuid-Duitsland. Bekend van onder andere de Eurobike en AERO beurs. Deze Messe hal is vaak het toneel voor Nederlandse standhouders om hun producten aan de man te brengen. De Messe in Friedrichshafen ligt op zo’n 7 uur rijden van Nederland en komt daarmee in aanmerking voor speciale verhuurtarieven voor truss, TV of beamers. Heeft u de producten op locatie nodig, maar beschikt u niet over adequaat transport? Geen probleem, wij leveren ook in Friedrichshafen de gehuurde producten tot aan uw beursstand.

 

Messe Keulen – Köln – Cologne

Gelegen in het hart van Europa, ligt één van de oudste en meest gerenommeerde beurslocaties van Duitsland. 11 hallen bieden 100.000m2 aan beurs en trade fair ruimte. Vele interieur, retail en food beurzen worden in deze oude stad gehouden. Ook de Messe Keulen is goed bereikbaar voor de Nederlandse deelnemers en het publiek, met iets meer dan een uur rijden vanaf de Nederlandse grens. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de materialen voordelig op deze locatie te laten leveren, of als u geen omkijken wilt hebben naar de techniek, kunnen wij de installatie voor u verzorgen.