Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

De beurslocaties van Duitsland

Alle evenementen techniek onder één dak, daar staan wij voor. En daar horen landsgrenzen niet bij. Met regelmaat zult u ons vinden op de beurslocaties in Duitsland van Messe Frankfurt, Essen, Hannover tot Dusseldorf en Cologne. Hier voorzien wij onze internationale klanten van beursverlichting, truss & rigging en overige techniek zoals TV’s en geluid. Onze projectmanagers hebben jaren ervaring met internationale beurzen en tradeshows en kunnen u dan ook bij deze Messe locaties uitstekend verder helpen.

Gaat u zelf uw beursstand in Duitsland op- & afbouwen? Maak gebruik van de voordelige meerdaagse huur tarieven in onze verhuurshop. Wij begrijpen dat er extra reis en op- & afbouwtijd is bij een beurs in Duitsland en maken u het graag zo makkelijk mogelijk bij het huren van Truss, TV, Beamer of Atomic Rental Solutions producten.

Beursstand huren Messe Duitsland

Wilt u de volledige standbouw en/of trussbouw volledig verzorgd hebben op uw beursstand in Duitsland? Geen probleem, wij leveren ook op Messe locaties in Duitsland. Van Frankfurt to Essen en van Düsseldorf tot Friedrichshafen. Wij horen graag of u al een beursstand design in gedachten heeft. Op zoek naar inspiratie bekijk onze ‘EXPO‘ pagina voor een overzicht van veel voorkomende designs. Wij maken graag een maatofferte voor u, waarbij we alles voor u meenemen. Zo krijgt u een compleet pakket van truss, verlichting, geluid, signing en meer.

Truss huren Messe Duitsland

Gaat u zelf een truss constructie neerzetten bij uw beurs bij een van de Messe locaties in Duitsland? Of wilt u dat wij deze volledig voor u verzorgen? Beide opties zijn voordelig en snel te regelen via onze verhuurshop. Complete truss constructies, maar ook de losse verhuur van truss is mogelijk. Bekijk ons hele truss assortiment op onze ‘truss‘ pagina.

TV huren Messe Duitsland

Met een TV op uw beursstand kunt u goed uw bedrijfsfilm of presentatie laten zien. Is uw beursstand bij één van de Messe locaties in Duitsland? Geen probleem, ook daarvoor kunnen we u van dienst zijn. Huurt u bijvoorbeeld een compleet pakket met evenemententechniek, dan kunnen we uiteraard ook de TV naar de locatie brengen en deze voor op- & afbouwen. Gaat u zelf de rest van de opbouw van de beursstand verzorgen? Dan kunt u voor vertrek de TV bij een van onze verhuur vestigingen ophalen en bij terugkomst retourneren. Vraag naar het tarief voor uw beursperiode, we bieden u graag een voordelige offerte aan. Bij elke TV zit een statief en bekabeling. Bekijk ons volledige TV overzicht op de ‘video‘ pagina.

Messe Frankfurt

Gelegen nabij het centrum van Frankfurt Am Main is dit het twee na grootste evenemententerrein ter wereld. Het oudste gedeelte, de Festhalle was al geopend voor publiek in 1909. Bij de Messe Frankfurt komen bijvoorbeeld jaarlijks terugkerende beurzen zoals Ambiente, ISH, Musikmesse, Automechanika en andere autobeurzen zoals Automotive Engineering Show voorbij.

Messe Essen

De Messe in Essen is al sinds 1913 een begrip. Jaarlijks 1.4 miljoen bezoekers reizen naar Essen voor de vele terugkerende beurzen zoals de Essen Motorshow, Infratech, IPM, Reifen en Techno Classica . Ook zijn er bij deze locatie regelmatig concerten en vakbeurzen te bezoeken.

Messe Düsseldorf

Bijna één vijfde van werelds grootste tradeshow worden gehouden bij Messe Düsseldorf. Ruim 1.5 miljoen bezoekers op jaarbasis bezoeken hier beurzen in één van de zestien hallen die reiken van 4000m2 tot wel 25.000m2. Gelegen net over de grens bij Venlo, Messe Düsseldorf is goed bereikbaar voor Nederlandse bezoekers en exposanten.

Messe Friedrichshafen

Deze 12 hal tellende beurslocatie is één van de grootste Messe locaties in Zuid-Duitsland. Bekend van onder andere de Eurobike en AERO beurs. Deze Messe hal is vaak het toneel voor Nederlandse standhouders om hun producten aan de man te brengen. De Messe in Friedrichshafen ligt op zo’n 7 uur rijden van Nederland en komt daarmee in aanmerking voor speciale verhuurtarieven voor truss, TV of beamers.

 

Messe Keulen – Köln – Cologne

Gelegen in het hart van Europa, ligt één van de oudste en meest gerenommeerde beurslocaties van Duitsland. 11 hallen bieden 100.000m2 aan beurs en trade fair ruimte. Vele interieur, retail en food beurzen worden in deze oude stad gehouden.

 

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U