De beurslocaties van Duitsland

Alle evenementen techniek onder één dak, daar staan wij voor. En daar horen landsgrenzen niet bij. Met regelmaat zult u ons vinden op de beurslocaties in Duitsland van Messe Frankfurt, Essen, Hannover tot Dusseldorf en Cologne. Hier voorzien wij onze internationale klanten van beursverlichting, truss & rigging en overige techniek zoals TV’s en geluid. Onze projectmanagers hebben jaren ervaring met internationale beurzen en tradeshows en kunnen u dan ook bij deze Messe locaties uitstekend verder helpen.

Gaat u zelf uw beursstand in Duitsland op- & afbouwen? Maak gebruik van de voordelige meerdaagse huur tarieven in onze verhuurshop. Wij begrijpen dat er extra reis en op- & afbouwtijd is bij een beurs in Duitsland en maken u het graag zo makkelijk mogelijk bij het huren van Truss, TV, Beamer of Atomic Rental Solutions producten.

Beursstand huren Messe Duitsland

Wilt u de volledige standbouw en/of trussbouw volledig verzorgd hebben op uw beursstand in Duitsland? Geen probleem, wij leveren ook op Messe locaties in Duitsland. Van Frankfurt to Essen en van Düsseldorf tot Friedrichshafen. Wij horen graag of u al een beursstand design in gedachten heeft. Op zoek naar inspiratie bekijk onze ‘EXPO‘ pagina voor een overzicht van veel voorkomende designs. Wij maken graag een maatofferte voor u, waarbij we alles voor u meenemen. Zo krijgt u een compleet pakket van truss, verlichting, geluid, signing en meer.

Truss huren Messe Duitsland

Gaat u zelf een truss constructie neerzetten bij uw beurs bij een van de Messe locaties in Duitsland? Of wilt u dat wij deze volledig voor u verzorgen? Beide opties zijn voordelig en snel te regelen via onze verhuurshop. Complete truss constructies, maar ook de losse verhuur van truss is mogelijk. Bekijk ons hele truss assortiment op onze ‘truss‘ pagina.

TV huren Messe Duitsland

Met een TV op uw beursstand kunt u goed uw bedrijfsfilm of presentatie laten zien. Is uw beursstand bij één van de Messe locaties in Duitsland? Geen probleem, ook daarvoor kunnen we u van dienst zijn. Huurt u bijvoorbeeld een compleet pakket met evenemententechniek, dan kunnen we uiteraard ook de TV naar de locatie brengen en deze voor op- & afbouwen. Gaat u zelf de rest van de opbouw van de beursstand verzorgen? Dan kunt u voor vertrek de TV bij een van onze verhuur vestigingen ophalen en bij terugkomst retourneren. Vraag naar het tarief voor uw beursperiode, we bieden u graag een voordelige offerte aan. Bij elke TV zit een statief en bekabeling. Bekijk ons volledige TV overzicht op de ‘video‘ pagina.