Vierkant Truss T-Stuk 3-Weg

Prolyte H30V C017

Handig T-stuk voor het maken van een extra poot ter ondersteuning van de constructie of extra ligger voor het rondom in spannen van een spandoek.

15,00 excl. BTW

Vierkant Truss T-Stuk 3-Weg

Het is belangrijk dat de basis van een evenement betrouwbaar, veilig en functioneel is. Het gebruik van truss sluit daarbij naadloos aan. Het is dan ook logisch dat je dit materiaal bij ieder evenement tegenkomt. Als audiovisueel leverancier gebruiken wij truss voor het bevestigen van apparatuur, maar een leverancier van decoratie kan truss uiteraard ook gebruiken voor het creëren van sfeer. De mogelijkheden van truss zijn eindeloos. Natuurlijk beseffen wij dat evenementen vaak in een bepaalde tijd op- en afgebouwd moeten worden. Locaties zijn druk bezet en willen graag zoveel mogelijk groepen kunnen huisvesten in een korte tijd. Snelheid tijdens op- en afbouw zijn dus essentieel. Onze truss is voorzien van conische koppelingen, waardoor opbouwen (en ook afbouwen) in een mum van tijd is gedaan. Ieder onderdeel wordt met behulp van vier pinnen aan een ander deel bevestigd. Met een hamer wordt deze pin klemvast geslagen, waarna deze met een borgveer gezekerd wordt. Veilig, snel en efficiënt.

Prolyte H30V Truss

Dit hoekstuk is de C017. Eigenlijk is het geen hoekstuk, maar een T-stuk. Al kun je er wel trussen onder een hoek van elkaar mee plaatsen. Met dit T-stuk is het mogelijk om drie andere trussen te bevestigen aan dit onderdeel. Hierbij worden twee delen geplaatst op dezelfde as. De overige koppeling is haaks hierop gepositioneerd. Hiermee kan je dit T-stuk bijvoorbeeld gebruiken voor langwerpige constructies. Als je bijvoorbeeld een hele brede goalpost of carré constructie wilt creëren is het vaak niet mogelijk om de overspanning zonder extra steunpunten te maken. Zo’n T-stuk maakt het mogelijk om een extra poot te plaatsen. In plaats van de horizontale as kun het T-stuk ook in een verticale as gebruiken. In dit scenario is het mogelijk om een extra ligger in je constructie te integreren. Erg handig als je bijvoorbeeld een spandoek rondom wilt inspannen. Kom je met dit C017 T-stuk toch niet helemaal lekker uit? Bekijk dan eens onze andere hoekstukken. Waarschijnlijk hebben wij een hoekstuk wat beter aansluit bij jouw wensen, zoals de 2-weg hoek, 3-weg hoek, het 4-weg T-stuk, 4-weg kruis of 5-weg kruis.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Hoek

  C017

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppelsysteem

  CCS6

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Gewicht

  7,78 kg

 • Afmetingen

  710 x 500 x 300 mm (B x H x D)

Tips

Pinnen

Voor het bevestigen van truss zijn speciale conische pinnen vereist. heb je deze niet? Voeg deze dan toe aan je reservering via de gerelateerd items onderaan deze pagina.

Video

Vierkant Truss T-Stuk 3-Weg bestellen

Handig T-stuk voor het maken van een extra poot ter ondersteuning van de constructie of extra ligger voor het rondom in spannen van een spandoek.

€ 15,00 excl. BTW