Vierkant Truss 200 cm

Prolyte H30V L200

Meeste gebruikte truss voor het maken van complete constructies en grids. Lengtedeel van 200 cm uit de H30V serie van Prolyte.

10,00 excl. BTW

Vierkant Truss 200 cm

Truss, een noodzakelijk product bij het organiseren van een evenement of beurs. Deze aluminium constructiematerialen zorgen namelijk voor een veilige en stabiele basis die je kunt gebruiken voor het ophangen van allerlei materialen. Als audiovisueel leverancier gebruiken wij truss doorgaans voor het bevestigen van apparatuur, zoals verlichting, speakers of schermen. Uiteraard kan jij het ook gebruiken voor het bevestigen van bijvoorbeeld spandoeken, producten of andere materialen. Het mag voor zich spreken dat je met enkel een truss van 2 meter lang niet zover komt bij het creëren van een volledige constructie. In grotere aantallen vormt het een goede basis, maar voor een volledige constructie heb je echt hoekstukken, passtukken en baseplates of takels nodig. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen.

Prolyte H30V Truss

Bij het bouwen van een complete constructie is deze truss het meest gebruikte onderdeel. Dit lengtedeel van 200 cm lang wordt doorgaans gebruik voor het maken van grotere afstanden. Je zou zeggen dat een truss van 300 cm hierbij voordelen biedt. Wat betreft arbeid klopt dat uiteraard, maar het transporteren van truss van 200 cm lang gaat makkelijker. Deze passen namelijk veelal in de breedte in bakwagens. Dit is met langere trussen echter niet mogelijk, waardoor er veel ruimte verloren gaat. Wat betreft betrouwbaarheid van de materialen hoef je in ieder geval geen zorgen te hebben, Wij maken gebruik van truss uit de H30V serie van marktleider Prolyte. Deze truss heeft een zeer hoge belastbaarheid en stabiliteit, waardoor de maximale belasting vaak niet bereikt wordt. Eveneens maakt dit het creëren van grote overspanningen zonder tussenkomt van een extra staander of hangpunt ook mogelijk. De H30V serie maakt namelijk gebruik van een dikkere wand in de hoofdbuizen, wat extra stabiliteit op levert ten opzichte van concurrenten. Zoals gezegd heb je voor het creëren van een volledige constructie ook andere onderdelen nodig. Wat betreft lengtedelen kunnen wij je perfect helpen met lengtes van 29, 50, 71, 100 en 300 cm. Voor hoestukken bieden wij een zeer groot assortiment. Het gebruik hiervan hangt volledig af van jouw type constructie.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V L200

 • Lengte

  200 cm

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppelsysteem

  CCS6

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Gewicht

  13,18 kg

 • Afmetingen

  2000 x 300 x 300 mm (L x B x H)

Tips

Controleren

Laat de constructie vooraf nakijken door een expert om eventuele overbelasting of bouwfouten te voorkomen.

Pinnen

Voor het koppelen van truss heb je speciale pinnen en borgveren nodig. Via de gerelateerde items onderaan deze pagina kun je deze makkelijk en snel toevoegen aan je reserering.

Video

Vierkant Truss 200 cm bestellen

Meeste gebruikte truss voor het maken van complete constructies en grids. Lengtedeel van 200 cm uit de H30V serie van Prolyte.

€ 10,00 excl. BTW