71 centimeter truss deel

Prolyte H30V L071

Een truss deel van 71 centimeter uit de Prolyte H30V serie. Voor het opbouwen van truss constructies.

5,00 excl. BTW

71 centimeter truss deel

Een truss constructie is ideaal om op festivals, beurzen en evenementen het licht- en geluid systeem aan op te hangen. Buiten het feit dat een truss vaak onmisbaar is, geeft een truss ook een bijzondere look aan jouw beursstand, dj booth of podium.

Dit Prolyte H30V L071 deel is 71 centimeter lang. Daarmee is deze dezelfde lengte als bijvoorbeeld een C017  T-stuk of C016 cross. Samen met een H30V L029 deel maakt u 1 meter.

Door gebruik te maken van verschillende lengtes truss, hoekdelen en baseplates kunt u zelf bepalen hoe uw constructie eruit komt te zien. Mocht u gebrek hebben aan inspiratie dan denkt HWC graag met u mee.

Belastbaarheid

Indien u zelf een constructie ontwerpt, laat de belastbaarheid en het gebruik dan altijd controleren door een expert. Zo weet u zeker dat u een veilige en betrouwbare constructie heeft staan.

De Prolyte H30V series is toonaangevend in zijn klasse en wordt wereldwijd op grote evenementen gebruikt. Alle onderdelen in deze serie kunnen een enorm gewicht dragen. De hoofdbuizen zijn 48,3 x 33 mm en de diagonalen zijn 16 x 2 mm. De CCS6 conische koppelingen zijn zeer robuust en zorgen ervoor dat de trussdelen eenvoudig met truss pinnen aan elkaar bevestigd kunnen worden.

Technische specificaties

 • Merk / Type

  Prolyte H30V L071

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Afmetingen

  300 x 300 x 710 mm (B x H x L)

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppeling

  CCS6 conische koppeling

Tips

Veiligheidscheck

Laat uw truss ontwerp altijd checken door een specialist. Deze truss kan enorme gewichten dragen, mits de constructie dit toe laat. HWC helpt u graag bepalen of en tot welk gewicht uw constructie betrouwbaar is.

Video

71 centimeter truss deel bestellen

Een truss deel van 71 centimeter uit de Prolyte H30V serie. Voor het opbouwen van truss constructies.

€ 5,00 excl. BTW