TV, truss, pipe & drape, licht, geluid, beamer of livestream huren in Goes, Middelburg of Vlissingen?

Heb je binnenkort een evenement in Goes of omstreken? Huur dan audiovisuele apparatuur bij HWC Events & Rental. Met jaren aan ervaring leveren wij een hoogwaardige kwaliteit service op en rond evenementen. Ook voor de omliggende plaatsen rond Goes zoals Middelburg, Vlissingen, Bergen op Zoom, Kapelle, Heinkenszand, Domburg, Zoutelande, Westkapelle, Terneuzen en Roosendaal zijn wij je graag van dienst.

In onze verhuur shop vind je onze audiovisuele producten opgedeeld in de categorieën licht, geluid, podium, TV, beamer of pipe & drape. Daarnaast bieden we ook een uitstekend livestream aanbod. Elke categorie pagina is opgedeeld in sets en losse materialen. Heb je al ervaring met audiovisuele producten? Dan kan je zelf losse materialen samenstellen om je evenement op maat te maken. Ben je minder bekend in de audiovisuele industrie? Dan hebben wij ook complete sets beschikbaar. Uiteraard zijn deze ook aan te vullen met losse materialen.

Typen services

Nadat je de juiste producten in onze verhuur shop hebt gekozen, kan je aangeven welke van onze 4 services je nodig hebt. Zo kan je gemakkelijk de materialen ophalen, en naderhand zelf retourneren bij één van onze vestigingen in Breda of Amsterdam. Houd rekening met het kiezen van het type transport om de materialen op te halen. Onze transportkisten passen niet in alle vervoerstypen. Kijk op de product pagina voor het transportadvies door middel van een icoontje.

Wanneer je geen mogelijkheid hebt tot het ophalen en terugbrengen van de materialen, kan je gebruik maken van onze voordelige transportservice. Onze collega’s leveren de producten direct achter de eerste deur op locatie, en komen deze na het evenement op afgesproken tijd weer ophalen. Dit kan enkel wanneer er gelijkvloers geleverd kan worden, of gebruik gemaakt kan worden van een lift.

Wil je het gebruiksgemak van het huren van de producten, zonder zelf te vervoeren of te installeren en deïnstalleren? Kies dan voor onze op-en afbouw service. Dit is onze transportservice waarbij de techniek op locatie door onze collega’s wordt opgebouwd en voorbereid. Na afloop komen wij dit ook weer afbouwen.

Ons meest uitgebreide service is naast het leveren, opbouwen, afbouwen en ophalen ook het verzorgen en begeleiden van de volledige productie. Tijdens het evenement begeleiden onze licht, geluid en/of videotechnici je met hun expertise voor een kwalitatieve show.

Livestream Huren Goes, Middelburg of Vlissingen

Je evenement helemaal eigentijds laten zijn? Dat kan door een online component aan het evenement toe te voegen. Zo kan je er een livestream of hybride evenement van maken. Maar daarvoor heb je natuurlijk wel livestream apparatuur nodig. Dat bieden wij in onze verhuur shop. Van camera tot switcher en van videomixer tot video verlichting. Voor alles kan je bij ons terecht. Ook het service pakket is zelf te kiezen. Van ophalen en retourneren bij één van onze vestigingen tot laten afleveren in Goes, Middelburg of Vlissingen. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een pakket met personele ondersteuning voor opbouw, bediening en afbouw.

TV Huren Goes, Middelburg of Vlissingen

TV schermen worden niet alleen in huishoudens actief gebruikt. Ook in de evenementen industrie kom je TV schermen in allerlei typen en maten tegen. Zo kan je bij ons zowel Smart TV schermen als wel touchscreen schermen huren. De Smart TV schermen zijn te huur in 4 verschillende afmetingen. Voor de touchscreen schermen zijn dat er 2. Wanneer je bij ons huurt, kan je de schermen zelf ophalen, of laten leveren in Goes, Vlissingen, Middelburg. Het is zelfs mogelijk om de materialen door onze collega’s te laten opbouwen. Je hebt dan geen omkijken meer naar de techniek.

Beamer Huren Goes, Middelburg of Vlissingen

Voor het weergeven van beeld op grotere oppervlaktes kan je bij ons terecht voor het huren van beamers in Middelburg, Vlissingen of Goes. Waar ons grootste TV scherm niet verder gaat dan 75″ beginnen ons beamerschermen al vanaf 82″. Het mag duidelijk zijn dat beamers zeer geschikt zijn voor presentaties met grote groepen. Om de verhuur van onze producten zo gebruiksvriendelijk aan te bieden, kan je diverse beamersets bij ons huren. Met een beamerscherm en een beamer inclusief statief als inhoud kan je vrijwel meteen aan de slag. Heb je de expertise niet om de materialen aan te sluiten? Wij kunnen de producten voordelig voor je op-en afbouwen.

Pipe & Drape Huren Goes, Middelburg of Vlissingen

Heeft jouw evenementenlocatie in Vlissingen, Goes of Middelburg een aanpassing nodig? Omdat bijvoorbeeld ruimtes niet toegankelijk mogen zijn voor het publiek, of omdat je kleinere ruimtes wilt vormen? Huur dan nu onze praktische pipe & drape systemen. Verschuif de staanders of liggers om de juiste afstand te bepalen en combineer meerdere segmenten om een hele zaal om te toveren. De pipe & drape doeken zijn gemakkelijk aan de liggers te bevestigen door middel van klittenband. Om de pipe & drape bij jouw evenement te laten passen heb je de mogelijkheid tot 4 verschillende kleuren doeken. Kijk op de product pagina pipe & drape voor meer informatie.

Podium Huren Goes, Middelburg of Vlissingen

Een catwalk, rond podium of een Riser nodig voor Goes, Middelburg of Vlissingen? Wij bieden een breed assortiment podia aan. Huur een complete set inclusief nette afwerking en trappen om het podium te betreden, of stel zelf een podium samen met onze losse materialen. Ook de complete sets kan je aanpassen. Zo kan je voor het tapijt een andere kleur kiezen dan de standaard antraciet, en is het mogelijk om een extra podium trap toe te voegen, of juist te verwijderen. Zorgt je evenementenlocatie ervoor dat je een podium op maat moet maken, maar beschik je niet over de juiste kennis? Geen probleem. Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Truss Huren Goes, Middelburg of Vlissingen

Op zoek naar een modulaire systeem waaraan je audiovisuele materialen kan bevestigen? Dan zijn onze vierkante truss delen de oplossing voor jouw evenement. Met verschillende lengtes en hoekstukken kunnen wij een truss constructie voor jou op maat maken. Om je constructie voor een beurs of congres in Vlissingen, Goes of Middelburg compleet te maken kan je dit product aanvullen met onder andere materialen uit de categorieën licht, geluid en video. Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerde spandoek bij ons aan te vragen. Stuur je content minimaal 12 werkdagen voor de aanvang van het evenement naar ons op.

Geluid Huren Goes, Middelburg of Vlissingen

Een zaal met publiek tijdens een presentatie, congres of seminar zal veel ruis leveren. Om ervoor te zorgen dat de sprekers goed hoorbaar zijn kan je bij ons complete geluidsinstallaties huren voor Goes, Middelburg, Vlissingen en omgeving. Berekend op het totaal aantal personen waarvoor de audio apparatuur nodig is, ontvang je van ons topspeakers, subwoofers (zodra van toepassing) en statieven om het geheel te plaatsen. Uiteraard krijg je genoeg bekabeling mee om alle audio aan te sluiten op een mengtafel. Ook mengtafels en andere audio ondersteuning kan je bij ons huren. Voor een offerte op maat neem je direct contact met ons op.

Licht Huren Goes, Middelburg of Vlissingen

Bedrijfsborrels en diners lenen zich vaak uit om te netwerken met je collega’s. Om een ontspannen sfeer te creëren huur je bij ons diverse draadloze LED spots. Deze spots kunnen zeer specifiek ingezet worden vanwege hun gebruiksgemak en de bijhorende accessoires. Kies voor de AX3 “ijshockeypuck” om tafels te verlichten met de gewenste kleur of verlicht muren en pilaren met onze AX5 LED spots. Zoals je al ziet kan je met onze verlichting een evenement compleet op maat maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk snel op de product pagina verlichting of neem contact met ons op voor meer informatie.