Beamer 7000 lumen

Epson EB-G7905U

Krachtige profesionele beamer voor middel grote locaties. Wisselen van lenzen mogelijk voor ideale projectie.

450,00 excl. BTW

Beamer 7000 lumen

Deze professionele beamer is uitermate geschikt voor middelgrote presentaties en evenementen. Bij congressen en seminars is het een veelvuldig gebruikt item. Deze professionele projector heeft niet de grote logge behuizing van een professionele krachtpatser, maar beschikt wel over alle mogelijkheden.

De projector beschikt onder andere over Composiet, VGA, DVI-D en HDMI input. Hiermee beschikt het over de meest gebruikte input signalen. Als u een SDI signaal wilt gebruiken is het toevoegen van een converter essentieel. Verdere beschikt deze beamer over een zeer uitgebreide scala aan geometrische opties, zodat u in bijna iedere situatie een perfecte projectie kunt maken. De beamer beschikt onder andere over verticale en horizontale keystone, quick corner (individuele correctie van de 4 hoeken), curved surface (projecteren op een ronde muur) en corner wall (projecteren in of op een hoek).
Uiteraard zijn de standaard mogelijkheden, zoals lens shift, H/V balance, edge blending en portrait mode ook beschikbaar op deze beamer.

Houdt er rekening mee dat de beamer geleverd wordt met een standaard lens. Deze professionele beamers hebben, in tegenstelling tot consumenten types, verwisselbare lenzen. Hierdoor kunt u de projectie aanpassen op de projectieafstand en grote van het projectievlak. Op deze manier is een volledig beeldvullende projectie gegarandeerd. Wij voorzien u uiteraard graag van een goed advies voor de meest geschikte lens in uw situatie. Andere lenzen zijn tegen meertarief te huren. Naast de standaard lens treft u in de flightcase van deze beamer ook een beugel voor het bevestigen van de beamer aan truss.

Installatie

Mocht u van deze beamer gebruik willen maken, raden wij aan deze door gekwalificeerd personeel van HWC Events & Rental te laten installeren. Zonder gevorderde technische kennis van dit product, kan het aansluiten voor problemen zorgen.

U kunt via bij onze video-afdeling of via de gerelateerde items op deze pagina, beamerschermen selecteren. Beamerschermen zijn te huur in verschillende maten van reikend van klein tot extra groot.

Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of advies voor uw evenement of project.

Technische specificaties

 • Merk

  Epson

 • Type

  EB-G7905U

 • Stroomverbruik

  572 watt

 • Lichtsterkte

  7000 ANSI-Lumen

 • Contrastverhouding

  50.000:1

 • Lens (standaard)

  1,44 / 2,33

 • Mogelijke lenzen (optioneel)

  0,65 / 0,78 - 0,87 / 1,05 - 1,04 / 1,46 - 1,62 / 2,22 - 2,16 / 3,48 - 3,32 / 5,06 - 4,85 / 7,38 - 7,21 / 10,11

 • Resolutie

  WUXGA, 1920 x 1200 pixels, 16:10

 • Gewicht Beamer

  12,7 kg

 • Afmetingen Beamer

  525‎ x 472 x 189 mm (B x D x H)

Tips

Lenzen

Geef bij het aanvragen van deze beamer altijd de afmetingen van de projectie en projectieafstand aan, zodat we de juiste lens kunnen offreren.

Bevestiging

Naast het neerzetten van een beamer is het ook mogelijk (en gebruikelijk) om een beamer op te hangen. Op deze manier heeft het publiek geen last van deze beamer.

Video

Beamer 7000 lumen bestellen

Krachtige profesionele beamer voor middel grote locaties. Wisselen van lenzen mogelijk voor ideale projectie.

€ 450,00 excl. BTW