Beamer 7000 Lumen

Epson EB-G7905U

Krachtige professionele beamer voor middelgrote locaties en evenementen. Deze beamer beschikt over de mogelijkheden om lenzen te wisselen voor de ideale projectie.

450,00 excl. BTW

Beamer 7000 Lumen

Deze professionele beamer is uitermate geschikt voor middelgrote presentaties en evenementen. Bij congressen en seminars is dit een veelvuldig gebruikt item. Deze professionele projector heeft niet de grote logge behuizing van een professionele krachtpatser, maar beschikt wel over alle mogelijkheden.

Beamer Aansluiten

Bij het aansluiten van een beamer op een video mixer of laptop is het essentieel om over de juiste bekabeling te beschikken. In de evenementenindustrie wordt video gedistribueerd over tal van type bekabeling. Enerzijds makkelijk, want er zijn veel mogelijkheden. Anderzijds ook lastig, want je moet altijd maar weer de uitgaande connector weten te verbinden met de ingaande aansluiting op het andere apparaat.

Gelukkig bezit deze beamer over tal van veel gebruikte aansluitingen, zodat zorgen maken niet nodig is. Deze projector beschikt onder andere over een VGA, DVI, HDBaseT en natuurlijk een HDMI aansluiting. De tussenkomst van allerlei converters om het signaaltype om te zetten zijn dus niet nodig. Hierdoor is de kans op storingen bijna nihil.

Beeld Correctie

Verdere beschikt deze beamer over een zeer uitgebreide scala aan geometrische opties, zodat u in bijna iedere situatie de perfecte projectie kunt maken. Dit apparaat beschikt onder andere over verticale en horizontale keystone, quick corner (individuele correctie van de 4 hoeken), curved surface (projecteren op een ronde muur) en corner wall (projecteren in of op een hoek) correcties. Hiermee is het mogelijk om de projectie zo bewerken, dat deze in alle situaties een perfect beeld geeft.

Uiteraard beschikt deze beamer ook over de standaard mogelijkheden, zoals lens shift, H/V balance, edge blending en portrait mode.

Lenzen

Deze professionele beamers hebben, in tegenstelling tot consumenten types, verwisselbare lenzen. Hiermee is het niet noodzakelijk om de beamer te verplaatsen om het projectiescherm in totaliteit te vullen. Je past bij deze type beamers namelijk gewoon de lens aan op de situatie.

Deze beamer wordt geleverd met een standaard lens. Deze is geschikt voor de meeste locatie, maar niet om vanaf heel ver weg of heel dichtbij te projecteren. Hiervoor is een andere lens benodigd. Hulp nodig bij het berekenen van de juiste lens voor jouw situatie? Wij helpen je hier graag mee.

Beamer Installatie

Mocht u van deze beamer gebruik willen maken, raden wij aan deze door ons personeel te laten installeren. Het aansluiten van een dergelijke beamer is niet te vergelijken met een huis-tuin-en-keuken product.

Op zoek naar een minder krachtige 3000 ANSI-Lumen projector of krachtigere 12000 ANSI-Lumen projector? Dat kan. Wij bieden een groot assortiment en voorzien je graag van het juiste advies.

Technische specificaties

 • Merk

  Epson

 • Type

  EB-G7905U

 • Stroomverbruik

  572 watt

 • Lichtsterkte

  7000 ANSI-Lumen

 • Resolutie

  WUXGA, 1920 x 1200 pixels, 16:10

 • Contrastverhouding

  50.000:1

 • Lens (standaard)

  1,44 / 2,33

 • Mogelijke lenzen (optioneel)

  0,65 / 0,78 - 0,87 / 1,05 - 1,04 / 1,46 - 1,62 / 2,22 - 2,16 / 3,48 - 3,32 / 5,06 - 4,85 / 7,38 - 7,21 / 10,11

 • Gewicht Beamer

  12,7 kg

 • Afmetingen Beamer

  525‎ x 472 x 189 mm (B x D x H)

Tips

Lenzen

Geef bij het aanvragen van deze beamer altijd de afmetingen van de projectie en projectieafstand aan, zodat we de juiste lens kunnen offreren.

Bevestiging

Naast het neerzetten van een beamer is het ook mogelijk (en gebruikelijk) om een beamer op te hangen. Op deze manier heeft het publiek geen last van deze beamer.

Video

Beamer 7000 Lumen bestellen

Krachtige professionele beamer voor middelgrote locaties en evenementen. Deze beamer beschikt over de mogelijkheden om lenzen te wisselen voor de ideale projectie.

€ 450,00 excl. BTW