Pipe & drape, livestream, geluid, beamer, licht of TV huren in Hilversum?

Hilversum is al jarenlang de mediahoofdstad van Nederland. Vele omroepen, TV zenders en radiostations zijn hier gevestigd. Het is dan ook niet voor niets dat evenementen in grote getallen plaatsvinden in Hilversum en omliggende plaatsen, zoals Bussum, Naarden, Eemnes, Laren, Baarn, Soest, Loosdrecht, Kortenhoef, Huizen, Bilthoven en Blaricum. Grote beurslocaties kent ‘t Gooi niet, maar voor vergaderingen, congressen, seminars en bedrijfsfeesten zijn er tal van locaties in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het Mediapark, Finley Het Witte Huis, Ottenhome, Landgoed Groot Kievitsdal, Kasteel De Hooge Vuursche, Beeld & Geluid en Het Arsenaal.

Services

Bij het huren van livestream apparatuur, lichtgeluidTVbeamerpodium of pipe & drape mag je natuurlijk uitgaan van audiovisuele apparatuur van topkwaliteit. Maar daar stopt onze service niet. Ook met betrekking tot transport en technici kunnen wij je perfect ondersteunen. Ben je een audiovisuele professional en beschikt je over de juiste kennis en adequaat transport voor de gehuurde apparatuur? Kom je gehuurde materialen dan ophalen bij onze vestiging in Amsterdam.

Transport

Beschik je zelf niet over een auto of heb je zoveel gehuurd dat jouw voertuig niet voldoende ruimte biedt voor het transporteren van de apparatuur? Geen nood. Maak gewoon gebruik van onze transportservice. Hierbij leveren wij tegen een laag tarief de gehuurde audiovisuele apparatuur af op de evenementenlocatie of bij je thuis. Na afloop van het evenement halen we alles uiteraard ook weer op.

Op-/afbouw

Wil je je liever ook niet wagen aan het installeren van de apparatuur? Maak dan naast het transporteren ook gebruik van onze op- en afbouw service. Hierbij verzorgen wij, naast het transport, ook een correcte en veilige installatie van de gehuurde apparatuur. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken over de technische aspecten van het evenement en levert het organiseren ervan een stuk minder stress op.

Full Service

Is het evenement in Hilversum of omstreken van dusdanige grootte of dusdanig belangrijk dat niets aan het toeval overgelaten mag worden? Dan raden wij aan gebruik te maken van ons allesomvattende servicepakket. Hierbij dragen wij zorg voor de totale technische productie van jouw evenement. Hierbij zul je vaak zelf geen selectie maken van de apparatuur. Wij voorzien je hierin namelijk van een complete maatwerk offerte, zodat aan alles gedacht is. Onze service stopt hierbij niet bij het opbouwen van de apparatuur. Hierbij dragen onze technici namelijk de verantwoordelijkheid en zullen zij zorg dragen voor de bediening ervan.

Livestream Huren Hilversum

Een webinar, online vergadering, virtueel of hybride evenement? Ook dan kan je bij ons terecht. Zo verhuren wij allerlei livestream apparatuur zoals camera’s, switchers en video mixers. Indien gewenst inclusief professionele crew, zodat niets aan het toeval word overgelaten. Wil je nog een stap verder? En een complete livestream studio? Dan kunnen wij deze voor je in Hilversum opzetten. Ook bieden we reeds ingerichte studio’s aan bij verschillende hotels in Amsterdam. Voor deze laatste optie, bekijk onze Livestream Studio Amsterdam pagina. Voor al je online evenement vragen, neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

TV Huren Hilversum

Heb je de mogelijkheid om jezelf of je bedrijf te presenteren tijdens een congres? Organiseer je een workshop en ben je op zoek naar een manier om jouw presentatie te tonen aan het publiek? Klopt dan bij ons aan voor het huren van een TV scherm. Wij verhuren nette TV schermen op basis van de nieuwste techniek. 4K of UHD resoluties weergeven is dus geen enkel probleem. Je kunt bij ons terecht voor het huren van TV schermen in 40″, 50″, 60″ en 75″ voor een evenement in Hilversum en omstreken. Onze TV’s worden standaard geleverd met een bijhorend statief, HDMI- en stroomkabel. Alles voor het afspelen van jouw presentatie of bedrijfsfilm is dus inbegrepen.

Beamer Huren Hilversum

Geeft een TV scherm niet voldoende zichtbaarheid aan het volledige publiek? Dan kun je ook kiezen voor het huren van een beamer en projectiescherm. Hiermee is het makkelijker om content op groot formaat weer te geven. Wij verhuren diverse beamers en beamerschermen. Startend vanaf 3000 ANSI-Lumen en 82″. Oplopend tot 12000 ANSI-Lumen en 183″. Beschik je niet over de kennis om zelf een set samen te stellen? Kies dan voor een van de gebruiksklare kits. Hierbij hebben wij de beamer en het scherm al op elkaar afgestemd. Het enige wat jij hoeft te doen is het aansluiten van je laptop.

Pipe & Drape Huren Hilversum

Ben je op zoek naar een manier om een grote ruimte onder te verdelen in kleinere break out zalen? Wil je een lelijke muur van de locatie aan het zicht onttrekken? Of de akoestiek van de evenementenlocatie verbeteren? Dan kun je ideaal gebruik maken van pipe & drape. Met behulp van instelbare staanders en liggers kun je op een zeer eenvoudige manier wanden creëren. Door de instelbare lengte van alle producten, kun je het systeem altijd passend maken. De sfeer wordt uiteindelijk bepaald door de keuze van het doek. Bij ons kun je kiezen uit het huren van doeken in de kleur zwart, wit en rood. Ben je op zoek naar een sprookjesachtig dan wel sprankelend resultaat. Kies dan voor onze zwarte doeken met ingebouwde LED verlichting. Deze zogenoemde sterrendoeken zorgen voor een magische sfeer. Meer weten? Bekijk dan onze ‘pipe & drape‘ pagina.

Podium Huren Hilversum

Twijfel je of de spreker, artiest of de modellen wel zichtbaar zijn voor het volledige publiek? Dan adviseren wij om gebruik te maken van een podium. Door het plaatsen van een verhoging kunnen alle bezoekers zonder ergernissen genieten van de presentatie of show. Bij ons kun je terecht voor het huren van een complete set. Deze zijn door ons samengesteld en voorzien van alle benodigde materialen voor een representatief resultaat. Trapjes, tapijt en afrok zijn dus inbegrepen. Wil je zelf een podium ontwerpen? Dat kan. Ook voor het huren van podiumdelen, podiumklemmen, trapjes, tapijt en afrok ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je zelfs helpen bij het huren van een rond podium, podium ramp of erepodium voor jouw evenement in Hilversum en omstreken.

Truss Huren Hilversum

Je hebt het vast wel eens gezien, truss. Het aluminium buizen frame waaraan verlichting, speakers, schermen en andere audiovisuele techniek is bevestigd. Daarmee is truss een ideaal middel om techniek af te hangen van het dak van de evenementenlocatie en vloerruimte vrij te houden. Vanwege de hoge belastbaarheid is dit materiaal ideaal voor het gebruik in combinatie met zware apparatuur. Ook voor het gebruik bij beurzen is truss ideaal. Truss leent zich namelijk perfect als tool voor het bevestigen van zowel beursverlichting, videoschermen en spandoeken. Niet alleen hangend boven de stand, maar ook geplaatst als ground support op de grond. Wil je meer weten? Kijk dan snel op onze ‘truss‘ pagina.

Geluid Huren Hilversum

Geluid, een onmisbaar onderdeel bij veel evenementen. Audio vormt namelijk de basis voor het overdragen van informatie van presentator of artiest op het aanwezige publiek. Het is daarom niet voor niets dat kwalitatieve audio essentieel is. Het juiste volume, een prettige klank en een dynamisch karakter zorgen ervoor dat de gasten prettig naar de presentatie kunnen luisten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het huren van geluidssystemen voor iedere gelegenheid. Vergadering? Paneldiscussie? Band? DJ? Presentatie? Het is allemaal mogelijk. Wij hebben direct gebruiksklare sets samengesteld op basis van het type evenement, maar uiteraard ben je ook voor het huren van losse producten bij ons aan het juiste adres. Draadloze microfoon? Mengpaneel of losse speaker? Allemaal geen probleem. Voor een volledig aanbod van onze audio producten ga je naar onze ‘geluid‘ pagina.

Licht Huren Hilversum

Het huren van de juiste verlichting is onmisbaar voor ieder evenement. Ben je opzoek naar een manier voor het uitlichten van een podium? Fresnels. Meer op zoek naar verlichting voor een live stream? Floodlights. Kleine beursstand uitlichten? Pendelspots. Sfeerverlichting voor een galadiner of awardshow? Draadloze LED spots. Voor ieder type evenement, iedere toepassing hebben wij de juiste armatuur om het gewenste resultaat te bereiken. Ben je op zoek naar een complete set? Dan kun je ook bij ons aankloppen. Voor diverse toepassingen hebben direct gebruiksklare sets samengesteld. Meer weten of ons complete assortiment bekijken. Ga dan naar onze onze ‘licht‘ pagina.

Confetti Huren Hilversum

Om een opening, onthulling of symbolische handeling extra kracht bij te zetten, kun je gebruik maken van special effects. Een veel gebruikt effect is het afschieten van confetti. Bij ons kun je terecht voor het huren van diverse complete confetti sets, maar ook voor het huren van losse producten. Van simpele PowerShots tot krachtige StadiumShots, maar ook voor geruisloze confetti Swirl Fan machines. Ben je op zoek naar andere effecten, zoals ventilatoren, valdoek systemen of rookmachines? Dan zit je bij ons goed. Ook hierin bieden wij een compleet assortiment. Meer weten? Kijk dan snel op onze ‘special FX‘ pagina.

Product tags