Truss, geluid, pipe & drape, licht, beamer, livestream of TV huren in Assen?

Assen is in Nederland voornamelijk bekend van het TT circuit. Wist u echter dat hiernaast een grote evenementenhal gelegen is? De TT hal Assen ook wel Expo Assen genoemd. Dit is naast evenementenhal Hardenberg één van de grootste evenementenlocaties in de regio. Ondanks dat onze verhuur shops gevestigd zijn in Amsterdam en Breda bieden wij voordelige pakketten aan voor evenementen in Assen en plaatsen in de directe omgeving, zoals Emmen, Hoogeveen, Groningen, Dwingeloo, Coevorden of Ter Apel. Op deze manier kan je bij de organisatie van je evenement gewoon gebruik maken van ons uitgebreide truss, podium, pipe & drape, beamer, TV, livestream, licht en geluid assortiment.

Beurs in Assen

Bent u standhouder of beursorganisator en bent u voorbereidingen aan het treffen voor een beurs? In dat geval is een goede en betrouwbare technische partner van groot belang. HWC Events & Rental is zo’n expo partner. Met een breed aanbod aan producten en jarenlange ervaring ondersteunen we graag uw evenement. Het mooie daarbij is dat we voor elk budget een oplossing bieden.

Je kan bij ons namelijk kiezen uit service pakketten. Van zelf ophalen en retourneren bij één van onze vestigingen tot het laten bezorgen op je beursstand. Maar ook op- & afbouw en technische consultatie behoren tot de mogelijkheden. Zo helpen wij veel standhouders met oplossingen voor standverlichting, video toepassingen en audio ondersteuning in hun beursstand. Bij elke beurs rekenen wij enkel de gebruiksdagen door. Dit zijn de effectieve beursdagen. Op de op- & afbouwdagen wordt het gehuurde materiaal niet aan u doorberekend.

Vrijblijvende offerte

Graag meer te weten over wat we kunnen betekenen voor uw beursstand? Of wellicht een ander evenement dat u organiseert in deze regio? Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en snel aan te vragen via de online verhuur shop. Voor een op maat gemaakte offerte raden wij aan contact op te nemen.

Livestream Huren Assen

In een wereld waar steeds meer dingen online gebeuren, zijn de evenementen geen uitzondering. Een beurs, congres, vergadering of product presentatie hebben allemaal hun weg naar de online omgeving gevonden. Zo’n online evenement heeft wel nog wat voeten in de aarde. Er is namelijk van alles technisch nodig. En dat is wat aanbieden. Je kan bij ons terecht voor zowel enkel livestream materiaal en transport naar Assen. Alsmede volledig verzorgde producties. Voor de professional tref je in onze verhuur shop PTZ camera’s, sturingen en video verlichting. Liever helemaal ontzorgd worden bij je online congres, webinar of ander evenement? Neem dan contact met ons op voor een volledig voorstel.

TV Huren Assen

Ben je een stand aan het inrichten bij Expo Assen, Evenementenhal Hardenberg of een andere evenementenlocatie in Drenthe? Dan kan het zijn dat je gedacht hebt aan het plaatsen van TV’s om je video boodschap te laten zien aan de bezoekers van je evenement. Dit is iets waar we je uitstekend mee van dienst kunnen zijn. In onze verhuur shop vindt je vier verschillende maten TV’s. Van 40″ tot 75″. Ook is er de mogelijkheid tot het huren van touchscreens en allerlei accessoires zoals geluid en ICT toepassingen. Naast een net product aanbod bieden we ook services zoals transport en op- & afbouw aan. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u de beurs of het congres zorgeloos beginnen.

Beamer Huren Assen

Goede beeldweergave is cruciaal op elk zakelijk evenement. Van beurs tot conferentie. Van seminar tot workshop. Zonder de overbrenging van het beeld komt de boodschap slechter over bij de bezoeker van uw evenement. Is een hierboven TV oplossing te klein voor uw evenement? Dan kan het huren van een beamer wel de oplossing bieden. In de verhuur shop vindt je drie verschillende beamers en projectieschermen. Afhankelijk van de grootte van uw evenement, de hoeveelheid lichtinval op de locatie en de wensen voor schermoppervlak raden wij u graag de juiste materialen voor u aan. Voor dit advies raden wij aan contact op te nemen via mail of telefoon.

Pipe & Drape Huren Assen

Zo’n evenementenlocatie als de evenementenhal in Assen of Hardenberg kan soms overweldigend groot zijn. Wat als u niet alle ruimte nodig heeft? In dit geval kunt u pipe & drape gebruiken om de ruimte te verkleinen. Hiermee blijft de sfeer op het evenement of de beursvloer toch intiem en gezellig. Deze pipe & drape wanden kunnen tot vier meter hoog worden geplaatst en zijn uit te rusten met witte, zwarte en rode doeken. Het mooie aan dit systeem is dat het snel op en af te bouwen is. De afmetingen zijn eenvoudig aan te passen en het is compact tijdens vervoer. Dit maakt pipe & drape een perfecte maar vooral ook voordelige oplossing voor allerlei evenementen.

Podium Huren Assen

De spreker, artiest of DJ moet natuurlijk wel goed zichtbaar zijn. Daarom zie je bij praktisch elk evenement wel een podium. Een podium is vaak al een vast onderdeel in een theater of buurthuis. Maar bij een beurshal of congrescentrum is dit vaak niet het geval. In dat geval kunt u het best een podium huren. Huurt u een podium in onze verhuur shop dan zijn de maten en hoogte van het podium aan uw wensen aan te passen. Naast de afmetingen kunt u ook het afwerkingsniveau kiezen. Hieronder valt het tapijt, de afrok en de podiumtrappen. We kunnen ons voorstellen dat u zelf geen tijd, zin of mogelijkheden heeft tot de opbouw van een dergelijk podium. Deze zorg nemen we graag voor u uit handen. In de verhuur shop kan u naast transport ook op- & afbouw aanvragen. Zo bent u volledig voorzien voor uw evenement in Assen.

Truss Huren Assen

Bij een beurs in een grote evenementenlocatie, zoals Expo Assen of Evenementenhal Hardenberg hangt er van alles boven het publiek. Denk daarbij aan signing, decoratie, licht, geluid en video schermen. Al deze materialen hangen aan truss. Truss zijn de aluminium profielen die voor structuur, stevigheid en veiligheid zorgen. Truss constructies zijn aan takels te bevestigen en kunnen daarbij vrij hangen boven de beursvloer. Een voordelige manier voor het plaatsen van truss is een staande constructie. Dit type constructie hangt niet aan het dak van de locatie, maar houdt zichzelf omhoog door poten. Met truss zijn allerlei creatieve constructies te creëren. Heeft u iets voor ogen? Wij maken graag een maatvoorstel voor u. Daarbij berekenen we voor u welke materialen nodig zijn, wat de belastbaarheid van de constructie is en uiteraard wat het geheel zal kosten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een truss constructie in Assen.

Geluid Huren Assen

Op elk evenement is er wel een vorm van geluidsondersteuning aanwezig. Een spraakset, geluidsinstallatie, omroepsysteem of presentatie set. Maar wat heeft u nu precies nodig voor uw evenement? Dat is een vraag waar we u met onze jarenlange ervaring goed verder mee kunnen helpen. Voor elk type evenement bieden we oplossingen. Met of zonder actieve bediening van een geluidstechnius. Net wat bij het evenement past. Heeft u een project en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van geluid in Assen of omgeving? We maken graag een passend voorstel voor u.

Licht Huren Assen

Beursstand geregeld. Mooie producten tentoongesteld, maar nu staat alles nog in het donker. Wat nu? Goede beursverlichting of standverlichting wordt vaak onderschat. Echter is dit essentieel voor een succesvolle beurs. Een beurshal zoals Expo Assen of evenementenhal Hardenberg is zonder beursverlichting vaak erg donker. Voor de verlichting van uw beursstand, klein of groot, bieden we passende oplossingen. Zo hebben we voor elk type toepassing de juiste spot of schijnwerper in ons verhuur assortiment. Omdat elk evenement anders is, maken we graag een voorstel op maat voor u. Stuur ons de informatie van uw beursstand en we gaan samen op zoek naar het ultieme verlichtingspakket.