Truss Carré

Trussframe in de vorm van een vierkant of rechthoek.

Meest voorkomende vierkante of rechthoekige trussconstructie. Deze constructie wordt ingezet voor vele doeleinden, waaronder het ophangen van verlichting, decoratie, doeken en andere objecten.

270,00 excl. BTW

Truss Carré

Dit truss carré is de meest voorkomende constructie. Zowel vierkant of rechthoekig te maken, leent deze opstelling zich praktisch voor elke locatie en doeleinde. Of dit nou als truss constructie over een podium heen of op een beursstand gebruikt gaat worden. De constructie geeft u de mogelijkheid tot het ophangen van verlichting of spandoeken op een beurs. Bij gebruik als podium kunt u de constructie ook gebruiken voor het bevestigen van andere techniek, zoals speakers en schermen.

Truss Constructie

Het voorbeeld model truss constructie is  7 x 7 x 3 meter (L x B x H). Deze maten zijn naar uw wens te verkleinen of tegen meerprijs te vergroten per sectie van 29 cm – 50 cm of 100 cm. Wij maken graag een maatofferte voor uw opstelling.

Verlichting

Het truss frame leent zich perfect voor het ophangen van verlichting. Voor beursverlichting en standverlichting raden wij schijnwerpers aan. Deze kunt u eenvoudig aan uw bestelling toevoegen via de gerelateerde items onderaan deze pagina. Voor feestverlichting raden wij u aan onze licht pagina van de verhuurshop te bezoeken.

Spandoek

Wilt u één of meerdere wanden van het truss carré dichtmaken met een spandoek? Geen probleem. Wij kunnen naar uw wens bedrukte spandoeken leveren die exact tussen de staanders en liggen passen.  Voeg eenvoudig per m2 enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukte spandoeken toe via de gerelateerde items. Houdt er rekening mee dat er ook één elastieken set nodig is. Ook deze kunt u toevoegen op deze pagina. Wij hebben uw content minimaal 12 werkdagen voorafgaand aan levering nodig voor het produceren van uw spandoek.

Op- & afbouw truss

Gaat u de truss constructie inzetten voor een beurs bij bijvoorbeeld;  Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland dan krijgt u van ons twee opbouwdagen en een afbouwdag kado zodat u genoeg tijd heeft om uw stand in te richten.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  16x L200, 4x L50, 4x C012, 4x Base

 • Afmetingen

  7 x 7 x 3 meter (L x B x H)

Tips

Spandoek

Voor het opbouwen en afbreken van deze constructie zijn speciale liften benodigd. Deze zijn nog niet inbegrepen, maar kun je makkelijk via de gerelateerde items onderaan de pagina toevoegen.

Liften

Video

Truss Carré bestellen

Meest voorkomende vierkante of rechthoekige trussconstructie. Deze constructie wordt ingezet voor vele doeleinden, waaronder het ophangen van verlichting, decoratie, doeken en andere objecten.

€ 270,00 excl. BTW