Licht, Geluid, Video, Livestream, Podium of Truss huren in Antwerpen?

De verhuur shop voor alle audiovisuele techniek voor uw evenement. Wij bieden alles wat u nodig kunt hebben, zoals licht, geluid, video, livestream Faciliteiten, pipe & drape, podium, truss, TV, beamer, confetti en veel meer. U vindt u allemaal onder één dak bij HWC Events & Rental. Wij hebben het reserveren van apparatuur uitermate makkelijk gemaakt. Via onze online winkelwagen kunt u simpel en snel alle benodigde materialen huren. Deze kunt u vervolgens ophalen bij een van onze vestigingen. Onze vestiging in Breda is gelegen op slechts 30 minuten van Antwerpen. Dit is de meest voordelige optie voor het huren van apparatuur, maar je dient hierbij wel zelf zorg te dragen voor het transport en de op-/afbouw van de materialen.

Wil je minder omkijken naar hebben naar het huren van audiovisuele apparatuur, dan kun je het ook laten bezorgen op iedere locatie in binnen- en buitenland. Wij bezorgen onder andere in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven. Natuurlijk is het leveren in alle andere steden en dorpen in België ook mogelijk. Tevens is het mogelijk om de bestelde audiovisuele apparatuur bij beurslocaties, zoals EXPO Brussel en EXPO Antwerpen te laten leveren. Op deze manier heb je alle gehuurde materialen direct op de locatie van het evenement. Hierdoor zijn ingewikkelde logistieke operaties niet meer nodig zijn. Dus ook voor complete truss constructies, beursverlichting en andere beurs of conferentie gerelateerde techniek kunt u bij ons terecht.

Livestream Huren Antwerpen

Bij de organisatie van een online evenement, hybride evenement en virtueel evenement komt het één en ander kijken. Zo heeft u geavanceerde apparatuur en de nodige kennis nodig om dit tot een succesvol einde te brengen. Wij helpen u graag verder, met livestream apparatuur, kennis en kunde. U kunt zelf bepalen welke mate van service u wenst. Zo is het mogelijk om de apparatuur bij één van onze vestigingen op de halen en te retourneren. U kunt het tevens laten bezorgen in Antwerpen, Gent, Brussel of een andere plaats in België. Maar uiteraard is volledige ontzorging ook een mogelijkheid. Hierbij verzorgen wij ook de opbouw, bediening en afbouw van het evenement. Wilt u meer te weten komen over wat we voor u kunnen betekenen met ons livestream aanbod? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

TV Huren Antwerpen

Bij beurzen worden TV’s vaak ingezet voor het weergeven van uw bedrijfspresentatie of bedrijfsfilm. Op een eenvoudige wijze kunt u de bezoekers snel wat over uw bedrijf laten zien. Wij verhuren TV’s voor beurzen en conferenties. Deze worden, indien gewenst, bij uw evenementenlocatie in Antwerpen, Brussel, Gent of andere locatie in België afgeleverd en op- & afgebouwd. Zo heeft u nergens omkijken naar. U heeft keuze uit vier verschillende maten TV, van klein tot groot. Zo heeft u alles snel, voordelig en makkelijk geregeld. Klik op één van de onderstaande TV’s voor meer informatie.

Beamer Huren Antwerpen

Business evenement, presentatie of seminar? Dan moet uw beeld projectie goed zijn. Huur eenvoudig en snel een beamer en beamerscherm bij HWC Events & Rental om dit te realiseren. U kunt makkelijk een beamer huren en deze bij één van onze verhuur vestigingen ophalen. Ook is er de mogelijk de beamer en of beamerscherm bij u in Antwerpen, Brussel of Gent te laten bezorgen. Bekijk ons video assortiment door op de ‘video‘ knop te drukken.

Pipe & Drape Huren Antwerpen

Pipe & drape is een modulair product waarmee u afscheidingen kunt maken. Zo kan je er voor kiezen zwart, wit, rood of sterrendoek te gebruiken en hiermee een wand tot maximaal 4 meter hoog te maken. Pipe & drape is per strekkende meter te huur. Een pipe & drape set bestaat uit staanders, liggers, bases en doeken. Pipe & drape is, zelfs zonder uitleg, eenvoudig zelf op te zetten. U kunt pipe & drape laten bezorgen in Antwerpen, Brussel, Gent of een andere plaats in België. Maar u kunt het eventueel ook zelf afhalen bij één van onze verhuur vestigingen. Bekijk al onze ‘pipe & drape‘ mogelijkheden. Druk op de gelijknamige menuknop voor het totale overzicht.

Podium Huren Antwerpen

Wilt u een podium huren in Antwerpen, Brussel of Gent? Of misschien bij een andere (evenementen)locatie in België? Dat kan via onze verhuur shop. Wij leveren op locatie, maar er is uiteraard ook de mogelijkheid het podium zelf bij onze verhuurvestiging op te halen. Complete sets met podia, catwalk en meer vind je op onze podium pagina. Bekijk deze pagina door op de ‘podium‘ knop in ons menu te drukken.

Truss Huren Antwerpen

Met truss kunt u allerlei constructies bouwen. Denk daarbij aan een beursstand, spandoek frame, verlichting frame of een andere toepassing. Doordat truss modulair is, is het overal in te zetten. HWC Events & Rental verhuurt truss met lever mogelijkheden in Antwerpen, Brussel, Gent en de rest van België. Natuurlijk is het ook mogelijk uw truss verhuur opdracht bij onze verhuur shop op te halen. Deze ligt net over de grens in Breda. Zo’n 45 minuten van Antwerpen. Wilt u meer weten over het huren van truss of rigging materialen. Neem dan contact met ons op of bekijk de ‘truss‘ pagina.

Geluid Huren Antwerpen

Geluidsinstallatie voor uw feest, partij of evenement in België? Wij leveren op locatie in Antwerpen, Brussel, Gent en andere Belgische steden. Uiteraard kunt u de verhuur materialen ook bij onze verhuur shop net over de grens in Bavel – Breda ophalen. Dit ligt op 45 minuten rijden van Antwerpen. Onze geluidsinstallaties zijn plug-and-play en kunnen worden geselecteerd aan de hand van het aantal mensen dat u op uw evenement verwacht. Bekijk onze gehele verhuur assortiment door op de knop ‘geluid‘ in het menu te drukken.

Licht Huren Antwerpen

Een sfeervol evenement neerzetten in Antwerpen, Brussel, Gent of andere plaats in België. Wij helpen u graag met het realiseren hiervan. Zo kunt u complete licht sets, losse lichteffecten of spots huren. Ook is het mogelijk deze bij u in Antwerpen of omgeving te laten afleveren. Zit u aan een budget gebonden en wilt u het liever zelf ophalen en retourneren? Dat kan bij onze verhuurvestiging in Bavel, net over de grens en zo’n 45 minuten van Antwerpen. Bekijk ons verlichting assortiment door op de ‘licht‘ knop in het menu te drukken.

Confetti Huren Antwerpen

Uw evenement in Antwerpen, Brussel of Gent leuk aankleden? Confetti is daar het perfecte middel voor. Kies zelf uw confetti kleuren, zodat deze bij uw bedrijf of thema passen. Confetti is bijvoorbeeld leuk voor een opening, product lancering of marketing stunt. Uiteraard kan je confetti ook perfect ook prive gelegenheden, bruiloften en feesten gebruiken. U kunt de confetti bij u in Antwerpen of omgeving laten bezorgen, of ervoor kiezen deze zelf bij onze vestiging in Bavel op te halen en te retourneren. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze confetti sets op de Special FX pagina.

HWC Breda - Minervum 7240 - 4817 ZJ Breda - 45 minuten van Antwerpen

HWC Events & Rental – Breda is dicht bij de A27 en A58 gelegen. Onze locatie is slechts 45 minuten rijden van Antwerpen.