4K Remote PTZ Camera

Panasonic AW-UE150 4K PTZ Camera

Het vlaggenschip onder de PTZ camera's. Exceptionele beeldkwaliteit voor hoogwaardige evenementen en livestreams.

350,00 excl. BTW

4K Remote PTZ Camera

Je gaat een livestream, webinar of ander online evenement organiseren, maar waar begin je? Exact, de camera’s. Ten slotte moet alles wel hoogwaardig in beeld gebracht worden. Dat is immers de enige visuele informatie die het publiek krijgt vanuit jouw livestream. Het is dus belangrijk om te kiezen voor kwalitatieve camera’s en daarom hebben wij dat ook gedaan. Wij hebben namelijk dit nieuwe vlaggenschip van Panasonic in ons assortiment opgenomen. Compleet nieuw en boordevol mogelijkheden. De nieuwe AW-UE150 remote PTZ camera is de beste in zijn klasse en de eerste die video uitstuurt op 4K resolutie. Meer weten waarom deze camera de oplossing is voor jouw online evenement? Lees dan snel verder.

PTZ Camera

Ze zijn niet meer weg te denken uit de evenementen industrie; PTZ camera’s. Maar wat voor camera is dit precies? PTZ staat hierbij voor de mogelijkheden van de camera. P staat hierbij voor pan. Het draaien van de camera over de horizontale as. T voor tilt. Echter hierbij over de verticale as. Z staat voor zoom. Je waarschijnlijk wel bekend. Het voordeel van een dergelijke camera is dat deze op afstand bestuurd kan worden. Het plaatsen van een cameraman of -vrouw is hiermee overbodig geworden. Alle instellingen worden gedaan op een speciaal bedieningspaneel. Dit biedt twee voordelen. Enerzijds zijn er minder mensen in de studio aanwezig, waardoor studio’s compacter kunnen zijn. Anderzijds levert het een kostenvoordeel op. Eén technicus kan namelijk meerdere remote PTZ camera’s tegelijkertijd besturen.

HDR

Wat maakt deze camera nu zo goed? Dit heeft te maken met een aantal eigenschappen en functies op deze Panasonic AW-UE150 camera. Allereerst is deze camera voorzien van een compleet nieuwe 1-inch grote MOS sensor. Deze sensor is veel gevoeliger dan het standaard 1/2,3-type. In combinatie met de ondersteuning van HDR levert supermooie beelden op. Fletse kleuren en het eindeloos zoeken in balans tussen onder- en overbelichting behoren hiermee tot de verleden tijd.

Voor zover de binnenzijde. Hoe maak je vanaf de buitenzijde van deze camera gebruik van deze functies. Voor het binnenhalen van het 4K / UHD videosignaal kan je gelijktijdig gebruik maken van de 12G SDI, HDMI 2.0, optical fiber en LAN aansluiting op de base van de camera. Naast 4K kan deze camera ook gelijktijdig een Full HD signaal uitsturen over de separate 3G SDI en monitor aansluiting.

Night Mode PTZ Camera

Wil je de camera gaan inzetten in een zeer donkere omgeving? Dan is het handig om te weten dat deze camera is uitgevoerd met een speciale ‘night mode’. Hierbij combineert de camera de normale sensor met infrarood straling om prachtige plaatjes te kunnen genereren. Geen gedoe meer dus met speciale infrarood camera’s of matige kwaliteit. Je maakt gewoon gebruik van deze Panasonic AW-UE150 camera. Uiteraard zijn deze beelden wel in zwart en wit.

Livestream Studio

Ben je niet enkel op zoek naar een losse PTZ camera, maar naar een complete set met meerdere camera’s en een bijhorende controller? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. In onze remote camera sets zijn deze camera’s in verschillende hoeveelheden geïntegreerd. Inclusief de nieuwste Panasonic AW-RP150 controller en nette statieven ben je voorzien van een compleet pakket.

Heb je meer behoefte aan een compleet ingerichte livestream studio voor jouw online conference, presentatie of webinar? Neem dan snel een kijkje op de website van Livestream Studio Amsterdam.

Technische specificaties

 • Merk

  Panasonic

 • Type

  AW-UE150

 • Resolutie

  4K (UHD), HD

 • Openingshoek (Horziontaal)

  75,1° - 4,0°

 • Openingshoek (Verticaal)

  46,7° - 2,3°

 • Optische Zoom

  20x

 • Witbalans

  2.000K - 15.000K

 • Outputs

  1x 12G SDI, 1x 3G SDI, 1x HDMI 2.0, 1x Mon Out

 • Inputs

  1x LAN, 1x RS-422

 • AW-RP150

 • Aangeraden Controller

  4,2 kg

 • Gewicht

  267 x 219 x 213 mm (B x D x H)

Tips

Pro User

Ben je niet technisch onderlegd? Dan raden we niet aan zelf aan de slag te gaan met deze specifieke apparatuur. Laat ons de opbouw, bediening en afbouw uitvoeren om problemen te voorkomen.

Video

4K Remote PTZ Camera bestellen

Het vlaggenschip onder de PTZ camera's. Exceptionele beeldkwaliteit voor hoogwaardige evenementen en livestreams.

€ 350,00 excl. BTW