Pipe & Drape LED

Sterrendoek Pipe en Drape Systeem (per strekkende meter)

Maak in een handomdraai een sfeervolle sterrenhemel. Makkelijk en snel te huren per strekkende meter. Gegarandeerd feestelijk en romantisch effect.

25,00 excl. BTW

Pipe & Drape LED

Wilt u een locatie extra feestelijk aankleden? Of een grote ruimte iets kleiner maken? Wij hebben naast zwarte witte en rode pipe & drape systemen ook systemen op basis van sterrendoeken. Hierbij creëer je een echt sterrenhemel effect. De doeken hiervoor zijn namelijk voorzien van zo’n 150 witte LED lampjes. Het resultaat: een prachtig twinkelend effect! Echter blijft het daar niet bij. Via de meegeleverde controller kan de verlichting in de doeken ingesteld worden op verschillende standen, waardoor er altijd een effect is wat bij het evenement past.

Pipe & Drape Systeem

Een compleet pipe & drape systeem wordt opgebouwd uit verschillende onderdelen. Staanders, liggers, baseplates en pinnen. Deze onderdelen samen vormen de basis voor een complete wand of afscheiding. Met dit systeem kunnen wij uw ruimte van 1,80 meter tot 3,00 meter hoogte voorzien van een sterrenhemel. Een ligger heeft ingeschoven een lengte van 1,80 meter, maar zal volledig uitgeschoven reiken tot een spanwijdte van 3 meter. De sterrendoeken wordt doormiddel van klittenband aan de ligger bevestigd. Om de staanders rechtovereind te houden is iedere staander voorzien van een verzwaarde grondplaat. De prijs van dit systeem wordt berekend per strekkende meter. U hoeft dus alleen het aantal benodigde meters aan ons door te geven. Wij rekenen de benodigde materialen voor u uit.

Sterrendoek

Deze set wordt uitgevoerd met zwarte sterrendoeken met witte LED’s. Deze doeken hebben een breedte van 6 meter en een hoogte van 3 meter. Net zoals de andere pipe & drape doeken zijn deze aan elkaar te koppelen om kieren tussen de doeken te voorkomen. Uiteraard is deze stof blijven geïmpregneerd en brandvertragend. Het gebruikt tijdens evenementen is daarom ook geen enkel probleem.

Wilt u het sterrendoek in een hoek plaatsen? Geen probleem. Het pipe & drape systeem is perfect geschikt om onder iedere hoek te plaatsen. Doordat de staander en liggers los van elkaar worden getransporteerd, kunt u het monteren onder iedere hoek. Per staander kunnen de liggers onder de gewenste hoek worden geplaatst.

Reserveren

Bij ons kunt u pipe & drape zeer eenvoudig per strekkende meter huren. Hierbij hoeft u enkel het gewenste aantal meters door te geven. Wilt u bijvoorbeeld aan scheidingswand creëren van 20 meter breed? Dan hoeft u enkel het getal 20 in te voeren bij dit product. Bent u op zoek naar vier scheidswanden van 6 meter breed. Dan voert u het getal 24 in. Vergeet daarbij niet aan te geven dat u de aangevraagde 24 meter wilt onderverdelen in 4 secties van 6 meter. Hiervoor zijn namelijk extra materialen benodigd. Zonder deze informatie wordt uitgegaan van één lange wand. Deze extra informatie kunt u vermelden bij de opmerkingen van uw aanvraag.

Is de uitstraling van het sterrendoek toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan onze systemen met zwarte, witte of rode doeken. Uiteraard zonder verlichting.

Technische specificaties

 • Merk

  Wentex

 • Type Doek

  Showtec Stardrape 6 x 3 meter

 • Kleur doek

  Zwart

 • Type Staander

  Telescopic Upright 3-way 180 – 420

 • Gewicht Staander

  4 kg

 • Type Ligger

  Telescopic Drape Support 180 – 300

 • Gewicht Ligger

  3 kg

 • Type Baseplate

  Baseplate 45 x 45

 • Gewicht Baseplate

  8 kg

 • Minimale Lengte

  3,00 meter

 • Minimale Hoogte

  1,80 meter

 • Maximale hoogte

  3,00 meter

 • Afmetingen Transporttas

  1800 x 300 x 180 mm (L x B x H)

Tips

Maximaal Effect

Plaats dit pipe & drape systeem langs de wanden van de evenementenlocatie voor een maximaal sfeervol effect.

Weersinvloeden

Pipe & Drape systemen zijn niet geschikt om in te zetten in de buitenlucht. Op invloed van wind zijn de systemen niet berekend.

Video

Pipe & Drape LED bestellen

Maak in een handomdraai een sfeervolle sterrenhemel. Makkelijk en snel te huren per strekkende meter. Gegarandeerd feestelijk en romantisch effect.

€ 25,00 excl. BTW