Pipe & Drape Rood

Rood Pipe en Drape Systeem (per strekkende meter)

Excentriek bordeaux rood pipe & drape systeem. Zeer geschikt voor speciale gelegenheden en evenementen met een specifiek thema.

20,00 excl. BTW

Pipe & Drape Rood

Wilt u een zaal intiemer maken of een ruimte verkleinen? Onze pipe & drape systemen zijn ideaal om een afscheiding te maken in uw ruimte of een bepaalde muur te onttrekken aan het zicht. Dit specifieke systeem wordt geleverd met excentrieke bordeaux rode doeken, waardoor je in één klap de sfeer in de ruimte kan veranderen. Deze doeken zijn misschien niet geschikt voor alle evenementen, maar komen voor het benadrukken van een specifieke sfeer of uitstraling uitstekend tot hun recht.

Pipe & Drape Systeem

U kunt een pipe & drape systeem op iedere locatie plaatsen. In tegenstelling tot een los doek is dit systeem volledig zelfstandig. Hiermee kan het dan ook op iedere locatie geplaatst worden, zonder dat u iets aan de ruimte hoeft te bevestigen. Door het combineren van staanders, liggers, baseplate en pinnen kunt u – vanwege de modulaire materialen – een systeem laten aansluiten bij de locatie. De hoogte van dit pipe & drape systeem is namelijk volledig vrij instelbaar tussen een minimum van 1,80 meter hoog en het maximum van 4,00 meter hoog. De lengte van iedere ligger ook volledig naar eigen inzicht in te stellen. Hierbij geldt een minimum van 1,80 meter en een maximum van 3,00 meter per ligger. Door het combineren van staanders en liggers kun je iedere gewenste lengte creëren. Een lange of korte sectie, alles is mogelijk. Het doekt kunt u door middel van klittenband eenvoudig aan de liggers bevestigen. U plakt het er als het ware gewoon tegenaan. Voor het reserveren van een pipe & drape systeem hoeft u enkel het aantal strekkende meters in te voeren.

Materiaal

Deze set maakt gebruik van speciale rode doeken. Hiermee is het mogelijk een specifieke sfeer of uitstraling te creëren tijdens een evenement of opname. Deze doeken zijn vervaardig van speciaal polyester. Dit resulteert in een doek wat helemaal geen licht doorlaat. Een zogenoemd dimout doek. Je kunt deze rode pipe & drape dus gerust voor een raam of glasgevel plaatsen. Het licht zal niet door het doek heen schijnen. Een mooie bijkomstigheid is de geluiddempende werking van deze stof. Vanwege de zware kwaliteit is deze stof erg goed in staat de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Ideaal voor bij evenementen en studio projecten.

Reserveren

Het reserveren van een compleet pipe & drape systeem hebben wij erg makkelijk gemaakt. U hoeft enkel het aantal gewenste meters in te voeren. Daarbij gaat het uiteraard niet om de hoogte van de wand. Deze is uiteraard vrij instelbaar. Het gaat hierbij juiste om de breedte van de wand. Heeft u bijvoorbeeld een muur van 10 meter die u aan het zicht wilt onttrekken. Dan voort u simpelweg het getal 10 in. Wilt u echter 4 muren van 10 meter breed aan het zicht onttrekken, dan voert u het getal 40 in. Vergeet bij losstaande sectie nooit aan te geven hoe de sectie verdeeld zijn. Voor losse sectie is namelijk meer materiaal benodigd en om dit te kunnen meeleveren vragen wij om in de opmerkingen van uw aanvraag de verdeling te vermelden.

Toch op zoek naar een pipe & drape systeem met een neutralere kleur? Bekijk dan onze varianten met zwart, wit of sterrendoek.

Technische specificaties

 • Merk

  Wentex

 • Type Doek

  Dimout

 • Kleur doek

  Red

 • Type Staander

  Telescopic Upright 3-way 180 – 420

 • Gewicht Staander

  4 kg

 • Type Ligger

  Telescopic Drape Support 180 – 300

 • Gewicht Ligger

  3 kg

 • Type Baseplate

  Type Baseplate

 • Gewicht Baseplate

  8 kg

 • Minimale Lengte

  2.00 meter

 • Minimale Hoogte

  1,80 meter

 • Maximale hoogte

  4,00 meter

 • Afmetingen Transporttas

  1800 x 300 x 180 mm (L x B x H)

Tips

Brandveligheid

Deze set wordt geleverd met speciale dimout doeken. Naast dat deze doeken geen licht doorlaten zijn deze permanent geïmpregneerd en hierdoor brandvertragend. De eventueel benodigde certificaten zijn op aanvraag beschikbaar

Buiten?

Pipe & Drape systemen zijn niet geschikt om in de buitenlucht te gebruiken. De meegeleverde baseplates leveren niet genoeg stabiliteit tegen weersinvloeden. Plaats pipe & drape dus alleen binnen.

Video

Pipe & Drape Rood bestellen

Excentriek bordeaux rood pipe & drape systeem. Zeer geschikt voor speciale gelegenheden en evenementen met een specifiek thema.

€ 20,00 excl. BTW