Pipe & drape, beamer, TV, licht, livestream of geluid huren in Alkmaar?

Voor de verhuur van professionele en audiovisuele apparatuur voor jouw evenement in Alkmaar en omstreken kan je terecht in onze verhuur shop. Kies onder andere uit lichtgeluidTVbeamerpodium of pipe & drape om jouw evenement aan te vullen met hoogwaardige producten. Ook voor alle benodigdheden voor een livestream, webinar of webcast kan je bij ons terecht. Van professionele camera’s tot video switchers. Op onze website kan je kiezen voor direct gebruiksklare sets. Deze zijn sets hebben wij met grote zorg samengesteld om jouw evenement makkelijk en snel te kunnen voorzien van de juiste apparatuur. Heb je al ervaring met audiovisuele techniek en wil je zelf de benodigde apparatuur samenstellen? Dan kun je met behulp van losse materialen zelf bepalen hoe jouw evenement eruit komt te zien.

De gehuurde apparatuur kun je ophalen bij onze vestiging in Amsterdam. Gelegen op slechts 45 minuten van het centrum van Alkmaar is onze locatie makkelijk te bereiken. Heb je liever dat de materialen op locatie worden geleverd? Dan is dat geen probleem. Door gebruik te maken van onze transportservice leveren wij de gehuurde apparatuur op iedere locatie in Alkmaar. Maar uiteraard ook in Heerhugowaard, Heiloo, Bergen, Schoorl, Hoorn, Purmerend, Egmond aan Zee, Heemskerk, Schagen en Zaandam. Heb je hulp nodig bij het op- en afbouwen van de materialen, omdat je niet voer voldoende tijd of de juiste kennis beschikt? Kies dan naast ons transportservice ook voor op- en afbouw. Hierdoor heb je helemaal geen omkijken meer naar de techniek.

Livestream Huren Alkmaar

Een volledig verzorgde livestream huren? Inclusief professionele technici? Geen probleem. We leveren full service pakketten voor jouw online of virtuele evenement. Maar ook voor losse livestream apparatuur kan je uiteraard bij ons terecht. Zoals PTZ camera’s en switchers. Volledig ingericht op de evenementen van de toekomst. Naast deze twee opties bieden we ook nog volledig ingerichte livestream studio’s in Amsterdam. Deze zijn inclusief audio, decor, verlichting, hospitality en video uitrusting. Voor meer informatie van onze livestream studio’s bekijk onze Livestream Studio Amsterdam pagina.

TV Huren Alkmaar

Op zoek naar een videowall voor een haarscherp beeld op je beursstand? Voorzien van 46” schermen met 4k resolutie haal je een eyecatcher naar je evenement. Kies voor een de 2 x 2 videowall wanneer je niet veel ruimte beschikbaar hebt. Is ruimte geen probleem? Dan kan je zelfs onze mega videowall van 5 x 5 huren.  De schermen zijn zeer kwetsbaar en daarom adviseren wij om de montage van de videowall altijd door onze collega’s uit te laten voeren. Voor alle details over deze producten, of andere producten in deze categorie, ga je naar de ‘video‘ pagina.

Beamer Huren Alkmaar

Heb je een bedrijfsmeeting waarbij je de jaarcijfers moet presenteren? Wanneer dit voor een grote groep mensen plaatsvind is het noodzakelijk dat iedereen goed zicht heeft op het scherm. Een beamerscherm is een voordeligere oplossing dan wanneer je TV schermen gaat plaatsen. Simpelweg omdat beamerschermen over een groter oppervlakte beschikken. Zo is ons grootste beamerscherm 465 cm. Elke beamerset is voorzien van een beamer en scherm. Daarnaast wordt er ook een statief meegeleverd. Hierdoor kan je de beamer gemakkelijk plaatsen en verplaatsen op locatie. Ga voor meer informatie naar onze ‘video‘ pagina.

Pipe & Drape Huren Alkmaar

Heb je technici geboekt voor een productie, maar hebben ze geen eigen plek op locatie vanwaar ze de productie kunnen aansturen? Huur dan bij ons een kant-en-klare regie set. De technici kunnen hun apparatuur hierop kwijt en tevens kan je de kabels netjes laten wegwerken. Onze regie sets bestaat uit materialen van het welbekende pipe & drape systeem. Zeer gemakkelijk op te zetten en op maat te maken als de locatie daarom vraagt. Voor meer informatie ga je naar onze ‘pipe & drape‘ pagina.

Podium Huren Alkmaar

Voor een nette podium kan je bij ons terecht in onze verhuur shop. Onze robuuste podium delen zijn gemakkelijk te koppelen en aan te kleden met tapijt, afrok en podium trappen. Ga naar onze ‘podium‘ pagina om een podium op maat te maken of kies een van de kant-en-klare sets. Weet je welke materialen nodig zijn? Dan kan je deze zelf in onze verhuur shop aanvragen. Kies daarnaast of je de materialen zelf komt ophalen en naderhand retourneren, of dat je de materialen wilt leveren op locatie. Het laten op-en afbouwen behoort ook tot de mogelijkheden.

Truss Huren Alkmaar

Ben je op zoek naar een verfrissend idee om verlichting te plaatsen op je evenement? Dan is onze truss cirkel mogelijk een creatieve oplossing voor jou. Ideaal om te verwerken in je décor op een beurs of in de lucht te hangen voor een optreden. Ga voor alle maten en extra informatie naar onze ‘truss‘ pagina. Zo kan je namelijk meerdere maten truss cirkels gebruiken. Hang je deze op verschillende hoogtes van elkaar, dan creëer je een kroonluchter voor verlichting. Iets wat men niet zal vergeten op jouw evenement.

Geluid Huren Alkmaar

Heb je voor het optreden van een artiest met band microfoons nodig? Ga dan naar onze ‘geluid‘ pagina voor een compleet aanbod aan diverse microfoons, waaronder een microfoons voor instrumenten zoals de percussie microfoon of de kickdrum microfoon. Uiteraard verhuren wij ook zang microfoons. Wat dacht je van de vintage microfoon? Maak een fenomenaal optreden met de microfoon die door grote sterren uit het verleden wel gebruikt zoals Marilyn Manroe en Elvis Presley.

Licht Huren Alkmaar

Wanneer je verlichting gaat gebruiken op een evenement, is het belangrijk om te weten wat het doel van de verlichting is. Wil je extra sfeer creëren of moet je enkel een persoon of voorwerp gaan belichten? Zo kan je onze LED spots huren om de juiste ambiance te creëren of onze pendel spots om een beursstand te verlichten. Voor alle mogelijkheden en meer informatie ga je naar onze ‘licht‘ pagina.

Special FX Huren Alkmaar

Bekijk het maar, schiet die f*cking confetti nou maar af

Product tags