Beamer Set – 200 Personen

7000 Beamer + 147" Scherm + beamertafel

Beamer set met krachtige 7000 ANSI-Lumen beamer en 147" projectiescherm. Alles wat je nodig hebt voor jouw presentatie, seminar of workshop.

595,00 excl. BTW

Beamer Set – 200 Personen

Orgniseert u een presentatie voor een groep bezoekers en is het belangrijk dat de boodschap goed overkomt? Visuele ondersteuning kan helpen bij het overdragen van de boodschap. Bij grote groepen is het gebruik van een beamer set de perfecte tool om dit te bewerkstellingen.

Voor groepen van 200 personen kan je hierop je Powerpoint, Prezi of Keynote presentatie duidelijk zichtbaar maken. Deze beamer set bestaat uit een krachtige 7000 ANSI-Lumen beamer en een professioneel 147″ beamerscherm.

Wisselen Lens Beamer Set

Het vinden van een goede positie voor de beamer is altijd lastig. Deze kan niet te dicht bij staan, maar ook niet te ver weg. Het is altijd een speurtocht om een goede positie te vinden. Gelukkig heeft deze beamer de mogelijkheid om de lens te verwisselen. Hierbij kun je makkelijker de beamer aanpassen op de situatie. In plaats van de situatie op de beamer. Om ervoor te zorgen dat de beamer niet midden tussen gasten geplaatst dient te worden, kan je deze beamer voorzien van een groothoek lens. Hiermee kun je van erg dichtbij alsnog op een groot scherm projecteren. Wil je de beamer toch iets verder naar achteren plaatsen? Met een een reguliere lens kun je projecteren van een een middellange afstand. Deze reguliere lens wordt standaard meegeleverd. Wil je toch een groothoek lens, dan kan je deze toevoegen aan je huuropdracht.

Opzicht of doorzicht projectie

Een andere optie om het positioneren van de beamer makkelijker te maken is door te kiezen voor een doorzicht projectie. Hierbij projecteer je het beamerscherm niet van de voorzijde, maar van de achterzijde. De beamer zal hierbij niet tussen het publiek geplaatst worden, maar achter het beamerscherm. Dit kost wel extra ruimte achter het beamerscherm, want de projectieafstand van de lens blijft ongewijzigd, maar levert wel voordelen ten aanzien van schaduwen op het scherm.

Aansluitingen Beamer Set

Deze beamer heeft een zeer grote verscheidenheid aan aansluitingen, waaronder VGA, DVI, HDBaseT en natuurlijk een HDMI aansluiting. Bekijk voorafgaand de huuropdracht of jouw laptop of andere videobron ook één van deze aansluitingen heeft. Indien  je hier vragen over hebt staan we je graag te woord.

Op- & Afbouw 

Deze Epson EB-G7905U is een professionele projector. Dit betekend dat deze veel meer functies en instelmogelijkheden heeft dan je wellicht zou verwachten. Om hiermee overweg te kunnen, vergt enige technische kennis. Bent u niet bekend met dergelijke mogelijkheden en verscheidenheid aan instellingen? Dan raden wij aan een offerte inclusief op- & afbouw aan te vragen. Op deze manier bent u er zeker van dat de beamer correct en veilig geïnstalleerd zal worden.

Aan alles gedacht? 

Zeker weten dat u alles heeft voor jouw presentatie? Zoals bijvoorbeeld een presentatieklikker, aftelklok of laptop? Houdt er ook rekening mee dat een beamer set geluid weergeeft? Heb je wel geluid in de presentatie zitten? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Verwacht je wellicht meer mensen dan in eerste instantie gedacht? Wij hebben bieden ook een grotere beamer set bestaande uit een 12.000 ANSI-Lumen beamer met 183″ beamerscherm.

Technische specificaties

 • Merk Projector

  Epson

 • Type Projector

  EB-G7905U

 • Stroomverbruik

  572 watt

 • Lichtsterkte

  7000 ANSI-Lumen

 • Resolutie

  WUXGA, 1920 x 1200 pixels, 16:10

 • Aansluitingen Projector

  VGA, DVI, HDBaseT en HDMI

 • Afmetingen Projectiescherm

  345 x 203 cm (B x H)

 • Afmetingen Projectieoppervlak

  325 x 183 cm (B x H)

 • Gewicht Projector

  12,7 kg

 • Afmetingen Projector

  525‎ x 472 x 189 mm (B x D x H)

 • Gewicht Projectiescherm

  22 kg

 • Afmetingen Projectiescherm

  134 x 38 x 37 cm (L x B x H)

Tips

Aansluiting

Controleer goed over de meegeleverde aansluiting overeen komt met de aansluiting op het afspeelapparaat. Niet zeker? Neem gerust contact op voor advies.

Verduistering

Zorg dat de ruimte goed verduisterd is. Zo voorkomt u vervelende reflecties en is uw presentatie extra goed zichtbaar.

Video

Beamer Set – 200 Personen bestellen

Beamer set met krachtige 7000 ANSI-Lumen beamer en 147" projectiescherm. Alles wat je nodig hebt voor jouw presentatie, seminar of workshop.

€ 595,00 excl. BTW