Astera AX5 TriplePAR Set

Astera AX5 TriplePAR Set (8 pieces)

Draadloze uplighters nodig? Deze set bevat 8 Astera AX5 LED spots welke op tal van evenementen in gezet kunnen worden. Benieuwd of dit ook voor jouw evenement geldt? Lees verder.

200,00 excl. BTW

Astera AX5 TriplePAR Set

Met deze Astera AX5 TriplePAR set haal je zeer multifunctionele draadloze LED spots in huis. Deze spots bezitten alle gemakken van hun volledige draadloze werking, maar kunnen ook als bekabelde LED spot worden ingezet. Hiermee zijn deze spots ideaal inzetbaar als sfeerverlichting bij een zakelijke congres of bedrijfsfeest, draadloze uplighters bij een conferentie of afterparty of als gevel en gebouw verlichting in een outdoor omgeving.

Uplighters

In praktijk zullen veelal de mogelijkheden van het draadloze gebruik benut worden. Om sfeer te creëren bij een evenement of congres worden doorgaans langs de muren of bij pilaren uplighters geplaatst. Deze lampen schijnen dan recht omhoog even geven een groot deel van de pilaar of muur een gekleurde gloed. Het bekabelen van deze lampen is in deze hoedanigheid niet wenselijk. Het kost de technici enorm veel tijd (en dus geld) en levert veelal niet het gewenste resultaat. De kabels zijn namelijk altijd zichtbaar voor het publiek. Met deze set ben je er zeker van dat je van al deze ongemakken bent verlost. Neerzetten, kleur instellen en klaar. Zo simpel is het.

De toepasbaarheid beperkt zich uiteraard niet enkel tot draadloze uplights of uplighters. Je kunt deze spots ook gebruiken als basis verlichting van het evenement. Hang deze spots op in een truss en voorzie de gehele locatie van een sfeervolle goed. Je kunt deze spots zowel draadloos als bekabeld gebruiken.

Outdoor

Daar houdt de inzetbaarheid van deze spots nog niet op. Je kunt deze ook prima inzetten in de buitenlicht, voor het verlichten van een gebouw of gevel. Vanwege de waterdichte behuizing kunnen deze spots zonder problemen buiten functioneren als architectuur verlichting. Het niet nodig hebben van kabels, maakt het gebruik voor gebouw of gevel verlichting juist makkelijker dan ooit.

Stroompunten zijn namelijk altijd schaars buiten en het leggen van verlengkabels naar binnen is niet altijd wenselijk. De kabels moeten vaak over een stoep of weg worden gelegd, wat weer hinder veroorzaakt bij voetgangers of verkeer. Draadloze verlichting heeft outdoor dus de voorkeur. Vragen over architectuur of buiten verlichting? Neem gerust contact op voor het bespreken van jouw toepassing.

Aansturing

Deze spots worden geleverd met een infrarood afstandsbediening. Hiermee kun je de basis instellingen van de spots wijzigen. Je kunt hierbij denken aan het aan en uit schakelen van de verlichting, maar ook het instellen van een vaste kleur. Wil je echt alles uit de draadloze sfeerverlichting halen? Dan is het toevoegen van een AsteraBox essentieel. Hiermee is het mogelijk om de spots volledig naar eigen inzicht aan te sturen of te programmeren. Meer informatie over de AsterBox? Bekijk dan de productpagina.

Accessoires

Naast het volledige draadloze gebruik en de aansturing zijn er nog meer voordelen, welke deze sfeerverlichting ultiem toepasbaar maken voor jouw evenement of outdoor project. Enerzijds heeft dit te maken met de meegeleverde beugel. Met deze beugel kun je de lampen heel makkelijk als uplight, outdoor of gevel verlichting op de grond plaatsen. Klap de pootjes uit en zet de lamp neer. Makkelijker kan niet. Deze beugel kun je met ingeklapte pootjes juist weer gebruiken voor montage aan een truss of buizenframe. Tevens is deze beugel met een simpele klik afneembaar, waardoor de behuizing nog ranker en subtieler is. Deze functie is bedoel voor de echt representatieve evenementen.

Anderzijds heeft dit te maken met de meegeleverde filters en diffusors. Standaard beschikt deze uplighter namelijk over een strakke bundel van 13 graden. Met behulp van deze filters kun je de bundel aanpassen van 32 graden en 46 graden. Hiermee creëer je altijd de gewenste lichtbundel voor jouw evenement. Meer hierover vind je tref op de productpagina van de draadloze TriplePAR.

Technische specificaties

 • Merk

  Astera

 • Type

  AX5 TriplePAR

 • Type LED verlichting

  45 W - RGBAW + 1080 Lm - 4800 Lx

 • Strobe

  0 - 25 Hz

 • Beam Angle

  13 graden

 • Batterij

  LG Chem Lithium-ion

 • Batterij duur

  20 uur

 • Batterij oplaadtijd

  7 uur

 • Bediening

  CRMX - W-DMX- AsteraBox

 • IP Rating

  IP65

 • Gewicht AX5 TriplePAR

  3,4 kg

 • Afmetingen AX5 TriplePAR

  145 x 190 x 221 mm (L x B x H)

 • Gewicht transportkist

  45 kg

 • Afmetingen transportkist

  740 x 580 x 540 mm (L x B x H)

Tips

Lichtbundel

Is de standaard lichtbundel van 13° niet wijd voor uw event? Pas dan de de bundel aan met de meegeleverde filters. Zo beschikken alle lampen over een 32° en de 46° filter om een bredere lichtstraal te genereren.

Noodverlichting

Deze lampen zijn ook te gebruiken als noodverlichting. Valt de stroom uit op je evenement? Dan zullen deze lampen direct gaan branden. Zo ontstaat er geen paniek en blijft alles goed zichtbaar.

Video

Astera AX5 TriplePAR Set bestellen

Draadloze uplighters nodig? Deze set bevat 8 Astera AX5 LED spots welke op tal van evenementen in gezet kunnen worden. Benieuwd of dit ook voor jouw evenement geldt? Lees verder.

€ 200,00 excl. BTW