Pipe & drape, livestream, truss, geluid, beamer, licht of TV huren in Brussel?

Brussel kan zeker wel gerekend worden als een wereldstad. Het trekt veel toerisme aan, maar ook veel zakelijke activiteiten. Naast de hoofdstad van België wordt het ook gezien als de hoofdstad van de Europese Unie. Niet alleen het Europese Parlement vergadert in deze prominente stad, ook een tal van andere Europese commissies zijn hier gevestigd. Je zal hier dus veel zakelijke evenementen tegenkomen zoals congressen, seminars, webinars en workshops. Door de culturele en historische bezienswaardigheden zijn er ook genoeg andere evenementen die hier plaatsvinden voor het het toerisme. Een rondleiding door de stad of binnen één van de vele monumentale panden.

Ondanks de ligging midden in België zijn wij je graag van dienst voor het huren van licht, geluid, podium, livestream apparatuur, TV, beamer of pipe & drape in deze stad en de omliggende plaatsen Leuven, Mechelen, Namen, Charleroi, Kortrijk, Gent, Dendermonde, Zaventem en Aalst.

Service pakketen

Wanneer je er voor kiest om de gehuurde materialen zelf op te halen en te retourneren, is onze vestiging in Breda de meest voor de hand liggende locatie. De optie voor het afhalen en terugbrengen is eenvoudig aan te geven wanneer je een aanvraag indient via onze verhuur shop.

Uiteraard begrijpen wij als de afstand naar één van onze vestigingen niet haalbaar is. Kies dan voor onze transportservice. De materialen leveren wij op de aangegeven locatie, en worden naderhand ook weer opgehaald. Dit is mogelijk doordat wij voordelige transporttarieven hanteren voor deze regio.

Aan de noordelijke rand van de stad bevind een gebied waar jaarlijkse veel evenementen plaatsvinden. Brussels Expo. Veel beurzen worden gehouden tegenover het bekende kunstwerk het Atomium. Wij zijn zeer bekend met deze expo en helpen je dan ook graag met de op-en afbouw wanneer je bij ons huurt. Uiteraard geldt deze service voor alle evenementen locaties in de omgeving.

Livestream Huren Brussel

Een online evenementen aan het organiseren en eigenlijk geen idee waar te beginnen? We helpen je graag verder. Zowel in materiële ondersteuning zoals camera’s, switchers en verlichting als in ontzorgende service. Onze streaming experts zorgen voor een feilloos verloop van uw webinar, online meeting, online congres of ander online evenement. We spreken graag de mogelijkheden en uw wensen met u door. Zo bouwen wij in slechts een dagdeel uw locatie om tot professionele livestream studio.

TV Huren Brussel

Op zoek naar een TV scherm voor Brussel en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Smart TV schermen zijn beschikbaar in 4 verschillende maten en elke set is voorzien van statief en HDMI bekabeling. Het scherm is in hoogte verstelbaar zodra deze op het statief is bevestigd. Met de HDMI bekabeling sluit je een laptop of ander product aan voor het afspelen van je content. Je hebt ook de mogelijkheid om een USB-stick direct aan het scherm te koppelen. Vraag snel en gemakkelijk de producten aan in onze verhuur shop en kies het gewenste service pakket. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons.

Beamer Huren Brussel

Met de vele zakelijke evenementen die Brussel biedt, is het gebruik van een beamer een prima optie voor wanneer je een groot publiek verwacht. Met projecteren kan je namelijk op een groter oppervlakte je content weergeven dan ten opzichte van TV schermen. Voor een optimaal beeld is het wel van belang dat je de ruimte zo veel mogelijk verduisterd. Het beeld kan geprojecteerd worden op een egale muur, maar het is ook mogelijk om bij ons beamerschermen te huren. Kies voor een compleet pakket met onze beamersets. Dan krijg je ook nog een beamerstatief meegeleverd. Voor uitgebreide informatie over dit product ga je naar onze productpagina “video“.

Pipe & Drape Huren Brussel

Zoals al eerder vermeld zal je veel historische panden vinden in Brussel. Kerken en kathedralen zijn toeristische trekpleisters maar lenen zich geregeld uit voor diverse evenementen. Dan kan het zijn dat bepaalde ruimtes van zo’n pand niet toegankelijk mogen zijn voor het publiek. Met onze pipe & drape systemen kan je ruimtes tot een maximale hoogte van 4 meter afschermen. Kies uit de kleuren zwart, wit, rood of groen om het doek bij jou evenement aan te laten sluiten. Bezorging in Brussel en omgeving is mogelijk evenals de op-en afbouw door ons personeel. Bel ons op of kijk op de productpagina voor extra informatie.

Podium Huren Brussel

Organiseer je een evenement in de openlucht van Brussel, en wordt het publiek toegesproken tijdens een presentatie of een productlancering? Een verhoging voor de spreker is dan wel zo wenselijk. Onze robuuste podiumdelen zijn geschikt voor de buitenlucht en prima in te zetten voor deze activiteiten. De podiumdelen zijn echter niet in personenwagens te vervoeren. Kom daarom altijd met een verlengde transportbus of een meubelwagen bij het afhalen van de materialen. Geen beschikking over transport? Geen probleem. Ook in Brussel en omgeving leveren wij de materialen af op locatie. Je kunt er ook voor kiezen om onze collega’s het podium op en af te laten bouwen. Selecteer het juiste service pakket bij je aanvraag in onze verhuur shop.

Truss Huren Brussel

Gedurende het jaar vinden er veel beurzen plaats in de hallen van Brussels Expo. Neem je deel aan één van de beurzen, en ben je op zoek naar materialen voor een beursstand? Dan kan je bij ons verschillende truss constructies huren. Deze constructies bestaan uit vierkante buizen van aluminium, en lenen zich uit voor het bevestigen van audiovisuele producten zoals licht, geluid of video. Voor gemakshalve kan je in onze verhuurshop complete beursstands huren. Elk model is voorzien van verlichting en kan aangevuld worden met TV schermen, geluidsinstallaties en spandoeken. Wij raden het aan om contact met ons op te nemen om je beursstand op maat te maken.

Geluid Huren Brussel

Voor het huren van audio voor evenementen in Brussel en omgeving kan je terecht in onze verhuur shop. Zo vind je tot wel 8 verschillende plug-and-play geluidsinstallaties, gebaseerd op het verwachte aantal bezoekers/deelnemers van jouw evenement. Naast deze standaard geluidsets, is het ook mogelijk om specifieke audiosetjes bij ons te huren. Wat dacht je van een een vergaderset voor een zakelijke meeting, of een vertaalset wanneer bezoekers van jouw evenement niet de voertaal beheersen. De producten in elke set vind je tevens terug als losse materialen op de product pagina geluid in onze verhuur shop.

Licht Huren Brussel

De locaties in Brussel en omgeving die voor evenementen worden gebruikt, zijn over het algemeen al voorzien van verlichting. Echter is niet elke verlichting op locatie gepast voor het evenement. Om mensen of voorwerpen te verlichten heb je vaak krachtige lampen zoals onze profielspots of floodlights. Wil je meer sfeer creëren? Dan kan je beter de draadloze spots en tubes huren. Zowel los als in sets te huur. Ook voor een gezellige bedrijfsborrel hebben wij de juiste verlichting in huis. De diverse discoverlichtingen sluiten hier goed bij aan.