Rond Podium Ø400 cm

Prolyte StageDex Round Stage Ø400

Compleet en representatief podium, maar dan in ronde vorm. Voorzien van alle benodigde materialen voor een nette afwerking.

340,00 excl. BTW

Rond Podium Ø400 cm

Wil je een keer afwijken van de gebaande paden? Een keer out of the box denken? Of simpelweg een keer iets anders creëren? Maak dan gebruik van een rond podium. Een ronde verhoging leent zich namelijk perfect voor plaatsing in het midden van de ruimte. Hiermee geef je het publiek tijdens het evenement een hele andere beleving. Ook voor de sprekers is het een uitdaging. Ineens zit het hele publiek rondom hun gepositioneerd, waardoor een dynamische presentatie bijna gegarandeerd is. Uiteraard is een rond podium ook uitstekend inzetbaar voor een DJ, band of tijdens een beurs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van de eyecatcher op zo’n verhoging. Ideaal om het publiek het product aandachtig van alle kanten te bekijken.

Afmetingen Rond Podium

In tegenstelling tot het gebruik van ‘normale’ rechthoekige podiumdelen, zijn er een aantal punten om rekening mee te houden bij het gebruik van een rond podium. Rechthoekige podiumdelen zijn vanwege hun vorm namelijk erg vrij in te delen. Vaak is het namelijk mogelijk om een vooraf geplande vorm aan te passen. Maak de verhoging iets minder diep, waardoor er podiumdelen vrijkomen voor een bredere versie. Andersom is natuurlijk ook mogelijk. Iets minder breed om daarmee extra diepte te creëren. Bij een rond podium is dit helaas niet mogelijk. Deze podiumdelen vallen als een soort puzzel in elkaar, waardoor variëren niet tot de mogelijkheden behoord. Het is als het ware een set materialen welke op één manier in elkaar kan.

Deze set voor een rond podium omvat de materialen voor het creëren van een verhoging met een doorsnede van 4 meter. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 6 podiumdelen met een speciale radius. Om het geheel compleet te maken zitten er ook nog een tweetal podiumdelen van 2 x 1 meter inbegrepen. De hoogte van het podium bedraagt 40 cm, maar is volledig naar wens aan te passen. Dit podium is namelijk ook leverbaar op een hoogte van 20, 60, 80 en 100 cm.

Afwerking

Een podium is van nature niet heel mooi. Het bekleden is daarom essentieel voor een representatief uiterlijk. Gelukkig leveren wij deze set met een compleet pakket aan materialen voor een elegant resultaat. Voor het afwerken van de bovenzijde kun je het podium voorzien van de meegeleverde tapijttegels in antraciet. De zijkanten kunnen worden afgewerkt met de podiumrokken. Hiermee voorkom je dat de constructie zichtbaar is voor het publiek. Voor het betreden van het podium is uiteraard een trapje aanwezig.

Heeft dit podium niet de juiste doorsnede voor jouw evenement of beurs? Bekijk dan onze andere afmetingen met een doorsnede van 2, 3 of 6 meter.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  StageDex Basic Line

 • Diameter

  4 meter

 • Oppervlak

  12,57 m2

 • Omtrek

  1257 cm

 • Aantal Podiumdelen

  8

 • Podiumbedekking

  Antraciet Tapijt

 • Draaglast

  750 kg/m2

Tips

Transport

Voor het vervoeren van dit ronde podium is een meubelbak of vrachtwagen met laadklep verreist. Beschik je hierover niet? Maak dan gebruik van onze transportservice.

Combineren

Combineer verschillende ronde podia met andere doorsnede om een geheel met verschillende niveaus te creëren.

Rond Podium Ø400 cm bestellen

Compleet en representatief podium, maar dan in ronde vorm. Voorzien van alle benodigde materialen voor een nette afwerking.

€ 340,00 excl. BTW