Truss Double Carré

Een dubbel uitgevoerd truss carré constructie voor extra brede opstellingen

Langwerpige carré constructie voor bijvoorbeeld beursstands met een rechthoekig uiterlijk. Vergelijk het met twee gecombineerde carré constructies.

345,00 excl. BTW

Truss Double Carré

Bent u op zoek naar een langwerpige truss constructie of staat u op een beurs waarbij u beschikking heeft over een brede maar ondiepe stand? Dan vormt deze dubbele truss carré een uitkomst. Bij het gebruiken van een ‘normale’ carre constructie bent u namelijk beperkt in het maken van grote overspanningen. Afhankelijk van de belasting kan onze truss maximaal 12 tot 14 meter overspannen. Dient deze overspanning tot groter te zijn? Dan zijn extra steunpunten noodzakelijk. Deze constructie heeft in tegenstelling tot de normale carré constructie 6 poten, waardoor u een grotere overspanning absoluut veilig kunt plaatsen.

Truss Constructie

Deze constructie is slechts een voorbeeld van wat u kunt creëren. Alle afmetingen zijn namelijk naar wens aan te passen. De breedte, diepte en zelfs hoogte hebben geen standaard afmeting. De prijs van deze constructie is berekend op basis van een systeem van 15.71 x 7 x 3 m (L x B x H). Waarschijnlijk komt u in uw situatie niet helemaal uit met deze afmetingen. Schroom daarom niet altijd contact met ons op te nemen voor het aanpassen van de gestelde afmetingen. Wij voorzien u graag van maatwerk offerte.

Verlichting

Om bij een beurs op te vallen tussen de andere standhouders is het zaak uw standruimte goed te verlichten. Hiermee komen niet alleen uw producten goed tot hun recht. Hierdoor valt u van grotere afstand ook extra op voor potentiële nieuwe opdrachtgevers. Via de gerelateerde items kunt u eenvoudig verlichting toevoegen. Echter begrijpen wij uiteraard dat u eerst advies over het juiste type verlichting en de hoeveelheid ervan. Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Spandoek

De Truss Double Carré leent zich uitermate goed voor het ophangen van spandoeken en decoraties. Zo kunt u de achterzijde en zijzijdes van het frame gebruiken om deze op te hangen. Heeft u zelf geen spandoek? Voeg deze dan eenvoudig toe aan uw winkelmandje via de gerelateerde items onderaan de pagina.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  24x L200, 6x L50, 4x C012, 2x C017, 6x Base

 • Afmetingen

  15,71 x 7 x 3 meter (L x B x H)

Tips

Spandoek

De afmetingen van een spandoek luisteren erg nauw. Neem daarom altijd eerste contact met ons voor de juiste afmetingen alvorens je deze gaat bestellen.

Liften

Voor het opbouwen van truss constructies zijn speciale liften nodig. Afhankelijk van de hoogte en het gewicht zijn bepaalde liften geschikt. Neem gerust contact met ons op voor het bepalen van de juiste versie.

Video

Truss Double Carré bestellen

Langwerpige carré constructie voor bijvoorbeeld beursstands met een rechthoekig uiterlijk. Vergelijk het met twee gecombineerde carré constructies.

€ 345,00 excl. BTW