Geluid, truss, licht, pipe & drape, Beamer, livestream of TV huren in Delft?

Met de Technische Universiteit gevestigd in de stad is Delft een bron van zakelijke activiteiten. Met een gunstige ligging vlakbij Rotterdam The Hague Airport is jouw evenement in Delft ook voor internationale gasten goed bereikbaar. Uiteraard geldt dit ook voor de omliggende plaatsen, zoals Den Haag, Rotterdam, Naaldwijk, Pijnacker, Nootdorp, Maassluis, Hoek van Holland, Berkel en Rodenrijs en De Lier.

Om jouw evenement te voorzien van audiovisuele producten ben je bij ons aan het juiste adres. Zo huur je bij ons producten in te categorieën TVspecial effects, pipe & drape, podiumtruss, geluid, beamer en licht. Maar ook voor alles met betrekking tot online evenementen kan je bij ons terecht. Zo hebben we een aanbod van livestream apparatuur zoals bijvoorbeeld PTZ camera’s. Op elke categorie pagina kun je kiezen uit complete sets en losse materialen. Elke product pagina gaat inhoudelijker in op het product, ondersteund door video’s en specificaties.

Wij bieden diverse services die je ondersteunen om jouw evenement tot een succes te maken. Kies voor zelf ophalen en retourneren wanneer je de beschikking hebt over adequaat transport en technische kennis van de producten. Dit kan zowel bij onze vestiging in Amsterdam of Breda. Op elke pagina vind je een icoon van het type transport wat minimaal noodzakelijk is. Ook vind je de afmetingen van elk product terug bij de specificaties. Het is ook mogelijk om de materialen door onze collega’s op locatie te laten leveren, en naderhand weer op te halen met onze voordelige transportservice. Wanneer je helemaal geen omkijken wilt hebben naar de techniek, kies je voor onze op-en afbouw service. De materialen worden dan op locatie geïnstalleerd en helemaal voor je ingesteld.

Wil je ook gedurende het evenement niet bezig zijn met de audiovisuele techniek? Met onze productie service begeleiden onze technici je van A tot Z. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een maatwerk offerte.

Livestream Huren Delft

Ons audiovisueel verhuur aanbod zou niet compleet zijn zonder een goed aanbod voor livestream apparatuur. Daarom bieden wij ook materialen zoals een PTZ camera, video switcher of video verlichting aan in ons verhuur pakket. Deze kan je huren met bezorg mogelijkheden in Delft. Daarnaast bieden we ook uitgebreidere livestream pakketten aan waarbij op- & afbouw en bediening is meegenomen. Zo kan je altijd bij ons terecht voor al je livestream projecten. Liever een compleet ingerichte livestream studio huren in Delft? Geen probleem. Ook hiervoor bieden we mogelijkheden. Bekijk deze pagina voor meer informatie over Livestream Studio Delft.

TV Huren Delft

Tijdens een beurs wil men vaak een bedrijfsfilm of presentatie laten zien aan de bezoekers. Het kan ook zijn dat enkel het logo van het bedrijf weergeven moet worden. Een TV scherm is hiervoor een prima oplossing. Met de onze smart TV’s kan je eenvoudig een usb-stick aan het scherm koppelen om jouw content af te spelen op het scherm. Wanneer je bij ons een TV scherm huurt is deze tevens voorzien van HDMI bekabeling. Zo kan je, waar nodig, een laptop met het scherm verbinden. Ga voor uitgebreide informatie naar de product pagina “video”.

Beamer Huren Delft

Het projecteren van beeld op een projectiescherm kan een gewenste oplossing zijn wanneer de afmetingen van een TV scherm niet voldoende zijn voor jouw evenement in Delft of omgeving. Hiervoor heb je wel een groot vlak nodig om je beeld op te projecteren, zoals een beamerscherm. Wij verhuren beamerschermen in diverse afmetingen evenals beamers in verschillende sterktes. Voor een volledig overzicht van al onze beamer producten ga je naar de product pagina “video”.

Pipe & Drape Huren Delft

Een creatieve manier om je locatie sfeervol te maken of anders in te delen, is een omschrijving die goed past bij onze pipe & drape systemen. De systemen kan je  inzetten als scheidingswanden voor ruimtes die niet toegankelijk mogen zijn voor het publiek. Je kan ook handige regie setjes plaatsen zodat de bekabeling en apparatuur netjes is weg gewerkt tijdens het evenement. Kijk op onze “pipe & Drape” pagina voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

Podium Huren Delft

Een modeshow kenmerkt zich door een verhoogd podium waarover modellen lopen om een nieuwe kledinglijn te laten zien. Een catwalk. In onze verhuur shop kan je kiezen tussen 3 typen catwalk: Small, Medium of Large. Elke catwalk is voorzien van tapijt, een afrok en twee podium trappen. Wil je iets aan het podium aanpassen? Bijvoorbeeld een andere kleur tapijt of een verhoging van het gehele podium? Dan is dat geen probleem. Het is ook mogelijk om je eigen catwalk samen te stellen aan de hand van losse materialen. Kijk voor meer informatie op de product pagina “Podium” of neem direct contact met ons op.

Truss Huren Delft

Bij het vormgeven van een beursstand zal je met veel factoren rekening moeten houden. Wat voor type materiaal ga je gebruiken? Hoe wil je de stand verlichten, en zijn er nog specifieke wensen om je bedrijf te promoten, zoals een spandoek of een doorlopende video. Onze truss systemen zijn prima geschikt voor deze vraagstukken. Met een truss constructie creëer je meer ruimte op de vloer, en is tevens zeer geschikt om verlichting of andere audiovisuele producten aan te bevestigen. Wil je meer weten? Kijk dan snel op onze “Truss” pagina.

Geluid Huren Delft

Organiseer je binnenkort een bedrijfsfeest en ben je op zoek naar een goede geluidsinstallatie? Diverse plug-and-play sets huur je eenvoudig in onze verhuur shop. Is het verwachte aantal personen al bekend? Dan kan je snel en gemakkelijk de materialen in het winkelwagentje plaatsen. Na het invullen van de gegevens hoef je enkel nog de aanvraag te versturen. Is nog niet alle informatie bekend? Neem dan contact met ons op zodat wij jou verder kunnen helpen met de aanvraag. Het is ook mogelijk om andere typen geluidsets te huren zoals een vergaderset of een vertaalset. Kijk voor alle producten op onze “Geluid” pagina.

Licht Huren Delft

Delft beschikt over diverse historische kunstwerken en panden. Wanneer dit onderdeel van jouw evenement is, heb je de mogelijkheid om de gebouwen en kunstwerken prachtig te verlichten met onze Astera producten. De Draadloze LED spots bijvoorbeeld zijn hier uitermate geschikt voor. Bestand tegen weersinvloeden en voorzien van accessoires, geven deze spots nog meer sfeer aan jouw evenement. Wordt het evenement begeleid door muziek? Dan kan je ook verschillende discoverlichting bij ons huren. Ga naar onze “licht” pagina voor een overzicht van alle producten.

Confetti Huren Delft

Organiseer je een sportwedstrijd in Delf of omgeving, waarbij je de start wilt voorzien van een feestelijk moment? Huur dan onze confetti set voor een knallende start. Je kan de kleuren van de confetti zelf samenstellen om dit op maat te maken voor jou evenement. Is er een artiest aanwezig om het startsein te geven? Huur dan de rode lanceerknop erbij om het moment compleet te maken. Voor nog meer special effects, bijvoorbeeld de opening van een pand, of de onthulling van een nieuwe auto ga je naar onze “Special FX” pagina.

Product tags