Pipe & drape, livestream, geluid, beamer, licht of TV huren in Leeuwarden?

Leeuwarden is de belangrijkste plaats voor evenementen in Friesland. Daarom tref je de bezorgservice van onze verhuur shop met regelmaat in Leeuwarden, maar ook in de andere Friese plaatsen zoals Drachten, Heerenveen, Dokkum, Harlingen, Sneek of Bolsward. Onze kenmerkende roze bussen en vrachtwagens bezorgen licht, geluid, podium, TV, beamer, livestream apparatuur of pipe & drape materialen bij de verschillende evenementenlocaties.

Naast een uitmuntende bezorgservice bieden we tevens nog andere opties. Zo is er de mogelijkheid om al de gehuurde evenementen techniek te laten op- en afbouwen. Zo weet je dat dit altijd door mensen met de benodigde expertise gebeurd en heb je geen omkijken meer naar het technische onderdeel van het evenement. Via de verhuur shop is eenvoudig de benodigde licht, geluid of video apparatuur samen te stellen, waarna services zoals transport en op- & afbouw aan de bestelling kunnen worden toegevoegd. Zo heb je direct inzicht in de producten, services en de daarbij horende kosten.

Voor de grotere evenementen, zoals een beurs, congres, productpresentatie of live stream bieden we tevens een volledige productionele ontzorging aan. Hierin zit een technisch plan, consultatie, pre-productie en bediening van alle audiovisuele apparatuur door vakprofessionals. Meer weten over dit pakket? Neem dan contact met ons. We denken graag met je mee.

Afhankelijk van je budget, type evenement en technische kennis kan je één van onze pakketen uitzoeken. Zo weet je altijd dat de AV techniek aansluit op je wensen.

Livestream Huren Leeuwarden

Bijna alle type evenementen vinden tegenwoordig ook of zelfs helemaal online plaats. Van webinar tot webcast en van video conference tot volledig online verzorgd congres. Met een toenemende vraag een hogere verwachtingen is het belangrijk dat je dit technisch goed kan ondervangen. Daarom bieden wij de nieuwste livestream apparatuur aan in onze verhuur shop. Van 4K PTZ camera’s van Panasonic tot 4K video mixers van Roland AV. Wat je ook nodig hebt, we kunnen het voor je verzorgen. Zo weet je dat je livestream, online of hybride evenement altijd in goede handen is. Ook voor gekwalificeerde technici en volledige ontzorging ben je bij ons aan het juiste adres.

TV Huren Leeuwarden

Als beurs of congres organisator in Leeuwarden kan het zo maar zijn dat je ineens op zoek bent naar een groot aantal TV schermen op statief. Als één van de grootste TV verhuurders van de Benelux kunnen wij je hier uitstekend mee van dienst zijn. Zo bieden we vier verschillende TV maten aan, zodat je altijd het juiste formaat scherm voor het evenement voorhanden hebt. Alle TV’s worden geleverd met een statief waarbij de positie van het scherm in hoogte verstelbaar is. Naast de TV schermen zelf bieden we ook transport en op-/afbouw als opties aan. Zo kunt u met gerust hart de beurs, conferentie of trade show beginnen.

Beamer Huren Leeuwarden

Anders dan bij een beursstand, waarbij TV schermen vaak de oplossing bieden, is een beamer meer geschikt voor grootschalige presentatie toepassingen. Een seminar, workshop, break-out sessie of conferentie. Dan is het wel belangrijk dat u de beamer goed afstemt op deze toepassing. De beamer dient genoeg lichtsterkte te hebben zodat het beeld helder op het beamerscherm geprojecteerd wordt. Waar kan je zo’n beamer huren in Leeuwarden of omgeving? In onze verhuur shop. Hierbij kan je tevens transport en op-/afbouw toevoegen aan je pakket. Voor de keuze van welke beamer kan je gebruik maken van het advies van onze video experts. Neem daarvoor via mail of telefoon contact met ons op.

Pipe & Drape Huren Leeuwarden

Grote lengtes pipe & drape huren in Leeuwarden? Het kan voorkomen dat uw lokale partyverhuurder geen honderden meters pipe & drape op voorraad heeft. Maar wist u dat u bij onze verhuur shop met bezorging in Friesland gebruik kan maken van ons volledige pipe & drape assortiment? Grote hoeveelheden pipe & drape met zwart, wit of rode doeken kan je met enkele klikken van de muis reserveren voor jouw evenement. Liever ook de op- & afbouw erbij geregeld hebben? Geen probleem, ook dit is in de verhuur shop eenvoudig toe te voegen aan je bestelling.

Podium Huren Leeuwarden

Als evenementen organisator aan het rondklikken op onze website? Reeds je aanvraag uitstaan voor al het licht, geluid en video apparatuur dat je nodig hebt voor je evenement in Leeuwarden? Vergeet dan ook niet te bedenken of er een podium op locatie benodigd is. Gelukkig kan je een podium, catwalk of riser op dezelfde manier makkelijk toevoegen aan je aanvraag. Net zoals bij de rest van ons licht, geluid en video assortiment kan je hierbij kiezen om het te laten bezorgen in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Dokkum, Harlingen, Sneek, Bolsward of andere Friese plaats. Naast bezorging kan je ook gebruik maken van onze op- & afbouw service. Met deze one-stop-shop solution ben je in één keer klaar voor je evenement.

Truss Huren Leeuwarden

Truss is de oplossing voor veel constructionele vraagstukken in de evenementenwereld. Door het modulaire systeem is het relatief compact tijdens transport. Het mag grote lasten dragen en er kunnen grote overspanningen mee gemaakt worden. Met enige ervaring is het in elkaar zetten van een truss constructie binnen aanzienlijke tijd te doen. Door al hiervoor genoemde voordelen zie je truss eigenlijk wel terug op elk type evenement. Van beurs tot festival. Van congres tot bedrijfsfeest. Het wordt gebruikt om licht, geluid en video apparatuur aan te bevestigen. Maar ook andere zaken zoals signing en decoratie. Nieuwsgierig geworden of truss voor jouw evenement ook een uitkomst kan bieden? We informeren je graag verder over het (veilig) gebruik van truss.

Geluid Huren Leeuwarden

Een evenement betekent per definitie de samenkomst van meerdere mensen. Zodra mensen samenkomen gaat vaak direct het volume van de ruis omhoog. Om dit te overstemmen in een goede geluidsinstallatie nodig. Een geluidsinstallatie welke is afgestemd op het type evenement en de sprekers. Als je onze ‘geluid‘ pagina bezoekt in de verhuur shop kan je reeds kiezen uit samengestelde sets voor verschillende type evenementen. Zoals een presentatie, vergadering, conference call, paneldiscussie of rondleiding. Deze sets zijn direct in te zetten op deze type evenementen. Het kan zijn door de aard van uw evenement, de locatie of de sprekers meer maatwerk nodig is. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Voor advies op maat voor het huren van geluid in Leeuwarden raden we aan contact op te nemen via telefoon of mail.

Licht Huren Leeuwarden

Een gebouw verlichten tijdens een speciale gelegenheid? Je producten op de beursstand in de spotlight zetten? Een spreker goed zichtbaar maken voor het publiek? Zorgen dat de live stream niet te donker uitpakt? Sfeer creëren tijdens een galadiner? Dit zijn slechts enkele voorbeelden waaruit blijkt hoe belangrijk de juiste verlichting is. Er zijn zoveel type verlichting armaturen, omdat voor elk doeleinde er andere optieken, kracht en mogelijkheden benodigd zijn. Door dit web van lampen helpen we je graag heen. Vertel ons meer over het project waarmee je bezig bent en we denken graag met je mee om te zorgen dat je de juiste belichting voor handen hebt.

Product tags