Livestream, Beamer, TV, Podium, geluid, pipe & drape of licht huren in Tilburg?

Voor audiovisuele ondersteuning in Tilburg en omgeving kun je terecht in onze verhuur shop. Hier vind je een zeer breed assortiment aan audiovisuele producten in de categorieën lichtgeluidTVbeamerpodium, livestream apparatuur of pipe & drape. Of je nou een presentatie gaat houden tijdens een seminar, een congress of dat je gaat deelnemen aan een beurs. Voor elk type evenement in Tilburg of de omliggende plaatsen zoals Goirle, Gorinchem, Rijen, Moergestel, Kaatsheuvel, Gilze, Turnhout, Arendonk, Hilvarenbeek en Oisterwijk zijn wij je graag van dienst.

Dry Hire

Wil je op zo’n voordelig mogelijke manier apparatuur huren? Kies dan voor ons meest voordeligste pakket, waarbij je zelf de materialen kan komen ophalen bij ons magazijn in Breda. Uiteraard dien je de gehuurde apparatuur na afloop ook zelf weer te retourneren. Houd er hierbij wel rekening mee dat het type voertuig van voldoende grote is voor het transporteren van de gehuurde materialen. Een groot deel van onze apparatuur past niet in een normale personenwagen. Op iedere productpagina vindt je een icoontje terug wat aangeeft welk type transport geschikt is.

Services

Twijfel je of je auto wel groot genoeg is voor het transporteren van alle materialen? Maak dan gebruik van onze transportservice. Hierbij worden de gehuurde materialen op de gewenste locatie in Tilburg of omstreken geleverd. Wil je je liever ook niet wagen aan het installeren van de apparatuur? Maak dan niet alleen gebruik van onze transportservice, maar ook van onze op- en afbouw. Hierbij dragen onze technici zorg voor het kwalitatief en veilig monteren en instellen van de gehuurde apparatuur. Op deze manier hoef jij je geen zorgen meer te maken over de apparatuur en kun je enkel bezig zijn met het organiseren van jouw evenement.

Wil je tijdens het optreden of de presentatie ook technici achter de knoppen hebben voor het bedienen van de apparatuur? Met ons meest uitgebreide servicepakket nemen we iedere zorg uit handen en dragen we van begin tot het eind zorg voor jouw evenement in Tilburg en omliggende plaatsen, zoals Moergestel, Turnhout, Hilvarenbeek, Goirle, Kaatsheuvel, Gorinchem, Gilze, Arendonk en Rijen.

Livestream Huren Tilburg

Een livestream of hybride evenement opzetten een technische uitdaging? Dat lijkt het op eerst gezicht wel. Maar het hoeft lang niet zo lastig te zijn als u wellicht denkt. Met de audiovisuele ondersteuning van HWC Events & Rental verloopt uw webinar, webcast, livestream of ander online evenement soepel en professioneel. Zo ondersteunen wij u met de nieuwste camera’s en video techniek. We bouwen op de locatie van uw wens een volledige livestream studio. Inclusief decor, audio, video en verlichting. Alles bedient door ervaren technici welke u graag van dienst zijn. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op.

TV Huren Tilburg

Bij veel zakelijke evenementen, zoals een beurs, congres of seminar is een scherm nodig waarop je bepaalde content kan afbeelden. Bij dergelijke evenementen krijg je namelijk vaak de ruimte om jouw bedrijf te promoten dan wel kenbaar te maken aan het aanwezige publiek. Dit kan je doen met het vertonen van een PowerPoint presentatie of afspelen van een bedrijfsvideo, maar ook het geven van demonstraties behoord tot de mogelijkheden. Voor al deze en andere situaties kun je bij ons terecht voor het huren van een TV scherm. Voor alle evenementen in Tilburg en omstreken verhuren wij TV schermen in de afmetingen 40″, 50″, 60″ en 75″. Keuze genoeg dus. Onze TV schermen worden tevens altijd geleverd met een bijhorend statief een tien meter lange HDMI- en stroomkabel. Op zoek naar een touchscreen, videowall of ander scherm? Bekijk dan al onze producten via de “video” knop in het menu.

Beamer Huren Tilburg

Biedt een TV scherm niet voldoende zichtbaarheid voor alle gasten? Dan kan je de mogelijkheden bekijken voor het plaatsen van een beamer en beamerscherm. Hiermee kun je gemakkelijk beeld op groot formaat weergeven. Voor de beste kwaliteit is het aan te raden de ruimte goed te verduisteren. Je kunt bij ons terecht voor het huren van losse beamers / projectoren en beamerschermen / projectieschermen. Beschikt je niet over voldoende kennis voor het samenstellen van je eigen set? Kies dan voor één van onze gebruisklare sets. Hierin zijn de beamer en het scherm al op elkaar afgestemd. Alle producten bekijken voor een evenement in Tilburg of omstreken? Klik dan op de “video” knop in het menu.

Pipe & Drape Huren Tilburg

Ben je bezig met het organiseren van een evenement in grote loods of andere kale omgeving? Dan kan pipe & drape helpen met het creëren van meer sfeer, maar ook met het verbeteren van de akoestiek op de evenementenlocatie. Met het gebruik van pipe & drape kun je snel en zeer voordelig grote wanden aan het zicht onttrekken, maar ook een grote ruimte opdelen in kleinere ruimtes. Ideaal als jouw locatie van zichzelf niet beschikt over break out rooms bijvoorbeeld. Wij verhuren pipe & drape systemen met doeken in de kleur zwart, wit en rood. Je kunt bij ons ook aankloppen voor het huren van zwarte doeken met ingebouwde LED verlichting. Zogenoemde sterrendoeken. Deze doeken geven een sprookjesachtig en sprankelend resultaat. Erg geschikt voor een galadiner, awardshow of kerstfeest. Meer informatie? Ga dan naar onze “pipe & drape” pagina.

Podium Huren Tilburg

Ben je op zoek naar een verhoging of podium voor jouw evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren podia in allerlei soorten en maten. Voor een simpel rechthoek podium of catwalk, zit je bij ons goed. Maar ook voor het huren van een rond podium, een camera riser, een rollende riser, oprijplaten/ramps en allerlei accessoires kunnen wij je helpen. Je hebt de keuze uit het huren van direct gebruikslare sets of het samenstellen van een podium op basis van jouw specifieke behoeften. Bekijk al onze mogelijkheden via de “podium” pagina.

Truss Huren Tilburg

Je ontkomt niet aan het gebruik van truss bij grotere evenementen. Waarschijnlijk heb je het wel eens gezien. Truss wordt doorgaans gebruikt voor het ophangen van verlichting, speakers en video schermen. Eigenlijk zorgt truss voor een stabiele basis waaraan apparatuur bevestigd kan worden. Je kunt truss ook gebruiken voor het vervaardigen van complete beursstands. Naast audiovisuele apparatuur kun je ook spandoeken monteren aan de truss, waardoor je een volledig eigen uitstraling creëert. Meer weten over het huren van truss op jouw evenement in Tilburg of omstreken? Kijk dan snel op onze  “truss” pagina via het hoofdmenu.

Geluid Huren Tilburg

Geluid vormt de basis voor het overdragen van informatie. Hiermee is goed geluid een essentiële basisbehoefte voor een kwalitatieve presentatie. De boodschap komt simpelweg beter over als het publiek zich niet hoeft te concentreren op het verstaan van de spreker of het wegfilteren van bijgeluiden. Het juiste volume, de juiste klank en een goede dynamiek zijn essentieel voor een kwalitatief resultaat. Je kunt om deze reden bij ons terecht voor het huren van complete geluidssystemen, maar ook voor het huren van losse speakers, draadloze microfoons, mixers en allerhande accessoires. Voor het snel en makkelijk huren van complete systemen hebben wij verschillende sets samengesteld voor het gebruik tijdens een optreden van een artiest of DJ, presentatie, vergadering en paneldiscussie. Het enige wat jij daarbij hoeft te doen is het selecteren van de juiste set op basis van het aantal personen.

Licht Huren Tilburg

Gaat er al een lampje branden? Nee? Dan heb je in ieder geval geen verlichting bij ons gehuurd. Met het huren van de juiste verlichting voor jouw evenement ben je in ieder geval zeker van het juiste resultaat. Of het nu gaat om een fel verlichtte studio, een sfeervol galadiner of een spetterend live optreden. Bij ons kun je aankloppen voor het huren van verlichting voor jouw evenement in Tilburg of omstreken. Voor zowel floodlights, fresnels, profielspots, pendelspots, movingheads, stroboscopen, LED spots, LED tubes en draadloze verlichting ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel beschikbaar in complete sets als in losse producten voor het samenstellen van je eigen setup. Ga direct naar onze “licht” pagina voor een compleet overzicht van onze verlichting.

Confetti Huren Tilburg

Op zoek naar een manier om een evenement in Tilburg of omstreken feestelijk te openen? Of ben je bezig met het organiseren van een onthulling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor het huren van special effects. Wij verhuren diverse complete confetti systemen, welke direct klaar zijn om te gebruiken. Wil je de feestelijke opening aanvullen met een valdoek, ventilator of rookmachine? Dan kun je ook voor deze special effects bij ons terecht. Liever geen complete set, maar losse materialen? Geen probleem. Gebruik de filter bovenaan onze “Special FX” pagina.

Product tags