Enkelzijdig Spandoek (per m2)

Single Sided Frontlit PVC Banner

Bedrukt enkelzijdig spandoek voor optimale zichtbaarheid van je bedrijf op een beurs of congres. Leverbaar in ieder formaat met verschillende soorten afwerking. De prijs wordt bepaald naar aanleiding van het aantal vierkante meters.

20,00 excl. BTW

Enkelzijdig Spandoek (per m2)

Tijdens een beurs of netwerkevenement wil je natuurlijk zoveel mogelijk zichtbaarheid van jouw bedrijf. Op deze manier is de eerste stap naar een verkennend gesprek en eventuele nieuwe opdrachtgever gezet. Bij het huren van een constructie voor een beursstand kunnen wij ook helpen met het verzorgen van een spandoek in deze constructie.

Spandoek Bestellen

Wij zijn geen drukwerk leverancier en maken voor het vervaardigen van deze spandoeken gebruik van een partner. Op deze manier kunnen wij invloed uitoefenen op het juiste formaat van het spandoek, maar ook op de gewenste manier van afwerking. Voor montage in een specifieke beursstand is namelijk een specifieke afwerking vereist. Meestal is het toekomen van ringen noodzakelijk voor de montage ervan. Echter is de plek van de ringen niet standaard. Soms wordt een spandoek rondom voorzien van ringen om het zo goed mogelijk onder spanning te kunnen monteren. Er zijn echter ook situaties waarin ringen niet op iedere plek nodig zijn. Wij dragen hiervoor zorg. Het enige wat jij hoeft te doen is het aanleveren van het drukwerkbestand. Vanwege de functie als tussenpersoon is het enkel mogelijk om spandoeken bij ons te bestellen als ook de constructie voor het bevestigen van het spandoek bij ons wordt afgenomen. Je kunt bij ons helaas niet terecht voor het bestellen van enkel een spandoek.

Aanleveren Ontwerp

Bij het aanleveren van het ontwerp zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Bij voorkeur ontvangen wij het ontwerp in een PDF, Adobe Illustrator of Photoshop bestand. De gewenste resolutie hangt af van de afmetingen van het spandoek en kijkafstand van het publiek. Een resolutie van 300 DPI levert het beste resultaat, maar in veel gevallen voldoet 150 DPI ook. Uiteraard zijn onze spandoeken geschikt voor het gebruik tijdens evenementen. Bij indoor evenementen moeten de spandoeken wel voldoen aan de DIN4102 norm. Dit betekent dat de spandoeken een bepaalde vertraging moeten hebben bij vlamvatten. Uiteraard voldoen onze spandoeken aan deze B1 certificering. Ben je op zoek naar een spandoek wat aan beide kanten is bedrukt? Geen probleem. Wij kunnen je ook helpen met dubbelzijdig bedrukte spandoeken.

Technische specificaties

 • Type

  Fronlit PVC (ook wel Bisonyl of PVC zeildoek genoemd)

 • Gewicht

  510 gram/m2

 • Drukwerk

  .pdf, .psd, .ai

 • Resolutie

  150 DPI

 • Afwerking

  Naar keuze (met of zonder ringen/verstevigingsband)

 • Certificaat

  B1 (brandveiligheid)

Tips

Elastieken

Ga je de gehuurde constructie met spandoek zelf monteren? Vergeet dan niet elastieken te bestellen voor het bevestigen van het spandoek. Bekijk de gerelateerde items onderaan deze pagina voor onze elastieken.

Vervoer

Maak je geen gebruik van onze transportservice? Houd dan rekening met de lengte van het spandoeken. Deze worden doorgaans opgerold op de kortste zijde. Is jouw voertuig lang genoeg voor het vervoeren van deze rol?

Video

Enkelzijdig Spandoek (per m2) bestellen

Bedrukt enkelzijdig spandoek voor optimale zichtbaarheid van je bedrijf op een beurs of congres. Leverbaar in ieder formaat met verschillende soorten afwerking. De prijs wordt bepaald naar aanleiding van het aantal vierkante meters.

€ 20,00 excl. BTW