Licht, geluid, TV, beamer, podium of truss huren in Arnhem?

Wanneer je een evenement in Arnhem gaat organiseren, dan bevind je je in een stad met een historische achtergrond. Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats omtrent enkele historische gebeurtenissen. Ben je belast met de organisatie van één van deze evenementen? Dan kan je bij ons terecht voor het huren van licht, geluid, TV’s, beamers, podia of truss.

Wil je zo voordelig mogelijk apparatuur huren voor jouw evenement? Dan kan je de gehuurde audiovisuele producten afhalen en retourneren bij één van onze afhaallocaties in Amsterdam of Breda. Beschik je niet over adequaat transport? Het is ook mogelijk om voordelig de materialen door ons te laten leveren op locatie in Arnhem. Dit geldt natuurlijk ook voor de omliggende plaatsen zoals Oosterbeek, Velp, Duiven, Zevenaar, Ede, Elst, Doetinchem, Didam, Doesburg, Wageningen, Bemmel en Huissen. Wil je liever geen omkijken hebben naar de techniek en het plaatsen van de materialen? Onze technici komen dit graag voor je op- en afbouwen. Ook is het mogelijk om de show te laten begeleiden door een van onze licht, geluid en video technici. Neem contact met ons op voor een maatwerk offerte of stuur eenvoudig een aanvraag via onze verhuur shop.

Livestream Huren Arnhem

Online evenementen en hybride evenementen zijn helemaal van nu. Maar hoe zorg je nou dat je een kwalitatieve livestream neerzet? Daar helpen we je graag verder mee. Ben jij een doorwinterde livestream professional en heb je alleen de apparatuur nodig? Bekijk dan onze verhuur shop voor remote camera sets, switchers en video verlichting. Deze kan op een locatie in Arnhem en omgeving naar wens bezorgd worden. Maar je kan bij ons ook terecht voor complete ontzorging. Dit betekend een volledig ingericht livestream pakket met professionele technici en vakervaring. Wil je hier meer over weten? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We spreken alles graag met je door.

TV Huren Arnhem

Wanneer je video’s, foto’s of een presentatie aan het publiek wilt laten zien, dan kan je bij ons een TV scherm huren. Kies via onderstaande knoppen uit 4 verschillende maten. Naast het scherm, bevat elke TV set een statief, HDMI-kabel en een stroomkabel. Haal de gehuurde materialen op bij één van onze locaties in Amsterdam of Breda. Uiteraard is leveren en op-en afbouwen in Arnhem ook mogelijk. Zoek het juiste TV scherm via de “video” knop in ons menu.

Beamer Huren Arnhem

Beschik je over een donkere ruimte en een egale muur? Dan kan je een beamer gebruiken om beeld te projecteren voor bijvoorbeeld een presentatie of een seminar. Beschikt je niet over een egale witte muur? Dan kun je gebruik maken van een projectiescherm. Je kunt de materialen zelf afhalen in Amsterdam of Breda. Geen vervoer? Wij leveren de materialen voordelig in Arnhem en waar nodig verzorgen wij de op-en afbouw voor jouw evenement. Ga voor ons volledig beamer assortiment naar de videopagina via de “video” knop in het menu.

Pipe & Drape Huren Arnhem

Als je een locatie hebt die niet volledig past bij je evenement, dan kan je met ons pipe & drape systeem een andere inrichting geven. Zo kan je meer sfeer toevoegen aan de locatie voor een chic evenement. Met de pipe & drape onderdelen creëer je eenvoudig een scheidingswand of kan je ruimtes kleiner maken als dit gewenst is. Kijk voor alle materialen en uitvoeringen op de pipe & drape pagina via de “pipe & drape” knop in het menu.

Podium Huren Arnhem

Evenementen in de buitenlucht? Geen probleem voor onze podiumdelen van Prolyte. Robuust en voorzien van een zwarte coating, waardoor je het podium meteen kan inzetten voor bijvoorbeeld een catwalk of een openluchtconcert. Via de “podium” knop in het menu ga je naar onze podium pagina voor alle kant-en-klare podia of losse materialen wanneer je een podium zelf wilt samenstellen.

Truss Huren Arnhem

Wil je een constructie plaatsen op je evenement om bijvoorbeeld audiovisuele producten aan te bevestigen? Huur dan één van onze truss systemen of stel zelf een constructie samen. Dit modulaire product heeft een zeer hoge belastbaarheid en daardoor uitstekend in te zetten op beurzen of in de buitenlucht. Vanwege de grote krachten die op de truss komen te staan is het essentieel dat de montage van het systeem goed en veilig wordt uitgevoerd. Wij raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze op-en afbouw service als je niet over de juiste kennis en ervaring beschikt. Bekijk de volledige informatie over truss systemen en onderdelen op onze truss pagina via de “truss” knop in het menu.

Geluid Huren Arnhem

Heb je geluidsapparatuur nodig voor een feest of voor zakelijke doeleinden? Je kunt snel en eenvoudig kant-en-klare geluidsinstallaties bij ons huren in onze verhuur shop. Kies voor plug-en-play of huur losse materialen wanneer je slechts een microfoon of een accu speaker nodig hebt. Nieuwsgierig? Ga dan naar onze geluid pagina via de knop “geluid” in het menu

Licht Huren Arnhem

Ga je een feest of een partij organiseren voor een trouwerij of heeft je evenement een zakelijk karakter? Dan kan je bij ons terecht in onze verhuur shop voor de huur van sfeer- en discoverlichting. Van draadloze LED spots tot moving heads. Mogelijk is deze verlichting niet gepast voor bijvoorbeeld een beurs. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk voor alle typen verlichtingen op onze licht pagina via de “licht” knop in het menu.

Confetti Huren Arnhem

Heb je een knalmoment nodig voor een productlancering, het te water laten van een nieuwe boot of de opening van een nieuw pand? Kies uit diverse confetti sets wanneer het om een eenmalig moment gaat. Heb je confetti nodig voor een langere tijdsduur? Met onze Swirl Fan van Magic FX creëer je een regen van confetti die je tot wel 8 minuten kan duren. Voor het volledige aanbod van confetti klik je op de “Special FX” knop in het menu.