Geluid, licht, podium, truss, beamer, livestream of TV huren in Apeldoorn?

Apeldoorn ligt centraal in het land en is een verbindingsplaats met de noordelijke provincies. Daarnaast heeft Apeldoorn een grote regionale functie voor omliggende plaatsen zoals Deventer, Ugchelen, Teuge, Twello, Zutphen, Beekbergen, Vaassen, Hoenderloo, Epe, Eerbeek en Gorssel. Dit betekent dat er veel evenementen in deze stad worden georganiseerd. Bedrijfsevenementen zoals een seminar, beurs, congres of presentatie. Maar ook andere evenementen zoals feesten, tentoonstellingen en culturele activiteiten.

Voor al deze evenementen zijn we je graag van dienst voor al je technische benodigdheden. Ons aanbod bestaat onder andere uit licht, geluid, TV’s, beamers, podium, special effects of truss. Daarnaast kan je bij ons terecht voor alle benodigdheden voor een livestream. In onze verhuur shop kan je over al onze producten veel informatie vinden. Maar we kunnen ons voorstellen dat je graag advies wilt voor jouw evenement. Schroom in dat geval niet om contact met ons op te nemen. Om alvast een goed idee te geven over hoe onze verhuur shop werkt, staan hieronder de vier pakketten waaruit je kan kiezen.

Rent2Go

Ons voordeligste pakket is Rent2Go. Hierbij haal je de door jouw gehuurde licht, geluid, beamer of TV zelf op bij één van onze vestigingen in Amsterdam of Breda. Bij de huur betaal je alleen voor je gebruiksdag. Valt jouw evenement in het weekend? Dan kan je de materialen vrijdag al ophalen en maandag retourneren. Onze verhuur vestigingen zijn geopend op kantoordagen tussen 09:00 – 17:00. Houdt bij deze optie altijd rekening met de omvang van je bestelling. Bij elk product staat op de productpagina in onze verhuur shop een indicatie van het type transport aangegeven.

Rent2Venue

Zelf niet de beschikking over geschikt vervoer? Niet de tijd om naar één van onze verhuur vestigingen te rijden? Geen nood. Met Rent2Venue bezorgen wij de materialen bij u op locatie. Apeldoorn heeft een gunstig bezorgtarief waarvan je al gebruik kan maken bij bestellingen over de €125,- excl. BTW. De bezorgservice rijdt op kantoordagen tussen 09:00 – 17:00. Er wordt vooraf een tijdvak met u afgesproken. Ook hier geld dat voor de huur in het weekend de levering op vrijdag plaatsvind en de ophaling op de maandag. Toch liever materialen in het weekend geleverd of opgehaald hebben? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Rent2Event

Dit pakket is een uitbreiding op de hierboven vermelde Rent2Venue. Waarbij er twee verschillen zijn. Rent2Event is een pakket waarbij wij ook de opbouw en afbouw verzorgen van de door u gehuurde licht, geluid, video of andere apparatuur. Dit pakket is te bestellen bij bestedingen van minimaal €200,- excl. BTW. De transportkosten en levermogelijkheden zijn gelijk aan die van het Rent2Venue pakket. De op- & afbouwkosten worden bepaald aan de hand van de hoeveelheid en het type materiaal dat u huurt. Dit is word direct voor u uitgerekend bij het doen van een aanvraag in de verhuur shop.

Rent2Production

Grotere evenementen zoals een conferentie of beurs hebben meer begeleiding, planning, voorbereiding en advies nodig. Dat is waar Rent2Production zijn intrede doet. Dit is een pakket waarbij, naast de materialen, opbouw, afbouw en transport ook zaken als bediening, project management, consultatie en pre-productie meegenomen worden. Met andere woorden volledige technische ontzorging van A tot Z. Voor dit pakket raden wij aan contact op te nemen via telefoon of e-mail. Graag inventariseren we uw wensen en stellen we aan de hand daarvan een offerte voor u op.

Livestream Huren Apeldoorn

Online evenementen zijn natuurlijk helemaal van deze tijd. Van webinar tot online ledenvergadering. Voor streaming is natuurlijk het één en ander aan video apparatuur benodigd. Denk aan professionele camera’s, switchers en video verlichting. Voor al deze benodigdheden kan je bij ons in de verhuur shop terecht. Hierbij is het mogelijk bezorging en ophaling toe te voegen aan je huurorder. Wil je eigenlijk volledig ontzorgd worden en laat je de opbouw, bediening en afbouw liever aan de professional over? Ook dat is mogelijk. Full service livestream pakketten behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover

TV Huren Apeldoorn

Gaat u een presentatie geven? Staat u op een beurs binnenkort waarbij een bedrijfsfilm wilt laten zien? Diavoorstelling of slideshow laten zien bij een uitvaart of bruiloft? Allemaal gelegenheden waarbij een TV huren de uitkomst biedt. In ons verhuur assortiment vind u vier verschillende maten TV schermen. Van klein tot groot. Zo is er altijd een type TV die bij uw evenement of budget past. Elke TV heeft een representatief statief. De hoogte van het TV scherm kan bepaald worden tijdens de opbouw. De maximale hoogte is in te stellen op 2 meter. Bij elke TV die u huurt zit tevens een stroomkabel en HDMI kabel. Meerdere TV’s zijn eventueel met behulp van een HDMI splitter aan te sluiten op één videobron. Meer weten over het huren van een TV in Apeldoorn? Neem gerust contact met ons op.

Beamer Huren Apeldoorn

Bij een zakelijke presentatie wil je natuurlijk dat iedereen het goed kan volgen. Dit is waar projectie een goede oplossing bied. Een beamer huren kan daarom interessant zijn voor groepen tussen de 50 en 500 personen. In de verhuur shop vind je vier verschillende beamer pakketten. Deze pakketten bevatten allen een projector (beamer), een projectiescherm (beamerscherm) en een beamer statief. Het verschil tussen de pakketten is de kracht van de beamer en de grootte van het beamerscherm. Voor alle sets geldt dat de ruimte enigszins verduisterd dient te kunnen worden en er geen directe lichtinval op het projectiescherm is. Kortom een beamer huren in Apeldoorn is snel, eenvoudig en professioneel geregeld via onze verhuur shop.

Pipe & Drape Huren Apeldoorn

Apeldoorn en omgeving is huis voor een aantal van de meest prachtige evenementenlocaties in Nederland. Echter vindt soms een evenement plaats bij een locatie die nog de enige aankleding nodig heeft. Het magazijn van een fabriek, de kantine van een kantoorgebouw of de lobby van een theater. Dit type locatie is het makkelijkst een voordeligst aan te kleden met pipe & drape. Pipe & drape is een systeem waarbij je snel en flexibel wanden maakt met gordijnen. Beschikbaar in drie kleuren en eenvoudig op- & af te bouwen. Dit maakt pipe & drape een veel voorkomende keus tot aankleding van een ruimte in de evenementenwereld. Het grote voordeel van pipe & drape is dat je tevens de ruimte kleiner kan maken, kan verduisteren of gezellige hoekjes kan creëren. Met de voordelige pakketten in onze verhuur shop is het huren van pipe & drape in Apeldoorn snel en betaalbaar geregeld.

Podium Huren Apeldoorn

Bijna geen evenement kan zonder. Een podium. Echter niet elke locatie in Apeldoorn beschikt over een eigen podium. Geen zorgen, ook dit is gewoon een product dat u kunt huren. Een podium huren kan uiteraard ook inclusief transport en op- & afbouw. Zo is alles voor u geregeld. Een podium is modulair en daardoor samen te stellen. Dit betekent dat we aan de hand van uw wensen de breedte, diepte en hoogte kunnen bepalen. Naast de afmetingen kan de wijze van afwerking ook gekozen worden. Zo sluit het podium of de catwalk altijd aan op het type evenement en het budget. Onder de afwerking van het podium verstaan we de podiumrokken, de podiumtrappen en het tapijt bovenop.

Truss Huren Apeldoorn

Truss is een onmisbaar item geworden in de evenementen industrie. Praktisch elk groter type evenement zoals een beurs, bedrijfsfeest, conferentie of presentatie krijgt er vroeg of later mee te maken. Maar wat is het nou eigenlijk? Truss is een modulair aluminium systeem waarbij je – door het combineren van de verschillende lengtedelen en hoekstukken – complete constructies kan maken. Deze constructies worden vervolgens weer gebruikt om audiovisuele apparatuur, verlichting of decoratie aan te bevestigen. Uiteraard komt er veel kijken bij het huren van truss. Transport, opbouw & afbouw, veiligheid, aarding en belastbaarheid. Wilt u truss huren voor uw evenement in Apeldoorn of omstreken? We helpen u graag door dit technische doolhof heen met een voorstel voor uw truss constructie.

Geluid Huren Apeldoorn

Verstaanbaarheid bij een presentatie of ander evenement is uiteraard van groot belang. Bij groepen boven de 10 personen heb je al snel audio ondersteuning nodig. Hiervoor bieden wij geluidsinstallaties en presentatie sets aan in onze verhuur shop. Hieronder zie je al vier voorbeelden van een dergelijke set. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden als het op geluid aankomt. Ook voor losse producten zoals een speaker, microfoon, mengtafel of portofoon ben je bij ons aan het juiste adres. De verhuur shop maakt het huren van geluid in Apeldoorn snel en eenvoudig geregeld. Klik op de ‘geluid‘ knop in het menu om het volledige aanbod te zien. Liever persoonlijk advies? We zijn uiteraard via mail of telefoon bereikbaar.

Licht Huren Apeldoorn

Bij het kopje pipe & drape hierboven hadden we het er al even over. De prachtige evenementenlocaties in Apeldoorn en omgeving. Zelfs schitterende locaties zoals Paleis het Loo zijn nog sfeervoller te maken met het huren van de juiste verlichting. Zo is een gevel volledig te verlichten met meerdere draadloze Event SpotLights. Maar ook binnen kan je met behulp van de draadloze LED spots een sfeerverhogend effect creëren. Met de lichtset LED wash kan je een podium of buffet van de juiste verlichting voorzien. En met een AX3 kan je de tafels bij een galadiner stijlvol verlichten. De meeste van onze verlichting producten werken draadloos. Hierdoor heeft u geen kabels nodig en is de plaatsing nog sneller en professioneler te doen.

Confetti Huren Apeldoorn

Wil je met jouw opening, tentoonstelling, theatershow of andere voorstelling de krant halen in Apeldoorn? Dan is het huren van special effects een must. Onder special effects vallen verschillende items zoals confetti shooters, rookmachines, valdoek systemen en ventilatoren. Voor een volledig overzicht kan je het best de special effects pagina in onze verhuur shop raadplegen. Hieronder zie je alvast enkele special effect die we aanbieden. Zoals een confetti shooter, confetti stadiumshot, een valdoek systeem en een rode lanceerknop. Liever advies ontvangen welk special effect voor jouw evenement in Apeldoorn geschikt is? We helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op via telefoon of mail voor vrijblijvend advies.