Licht, geluid, TV, beamer, livestream of truss huren in Den Haag?

Bent u op zoek naar het huren van verlichting voor een evenement in de omgeving van Den Haag? Zoals spotlights of draadloze LED verlichting. Misschien ben u  juist op zoek naar het huren van een complete geluidsinstallatie of een podium? Maar natuurlijk ben je ook voor het huren van speciale effects en truss bij ons aan het juiste adres.  Apparatuur voor een livestream nodig? We bieden alles van camera’s tot switchers. Alle producten staat overzichtelijk vermeld in onze verhuurshop. Via het menu kunt u makkelijk navigeren naar de producten van de betreffende categorie. Heeft u vragen over bepaalde producten of wil je advies op integratie ervan? Schroom dan vooral niet contact met ons op te nemen.

Bij het huren van audiovisuele materialen heeft u keuze uit verschillende serivce pakketen. Wil je zo voordelig mogelijk huren? Dan kun je de materialen zelf ophalen en retourneren bij een van onze vestigingen. U draagt daarbij zelf zorg voor het transport en de op-/afbouw. Heb je zelf geen adequaat transport, maar wel voldoende technische kennis? Dan kun je gebruik maken van onze transportservice. Hierbij leveren wij de materialen op iedere gewenste locatie in en om Den Haag. U draagt hierbij ook zelf zorg voor het op- en afbouwen van de materailen. Wil je helemaal geen omkijken hebben naar de audiovisuele techniek? Dan kun je ook gebruik maken van onze op- en afbouw service. Hierbij dragen wij zowel zorg voor het transport als gekwalificeerde technici voor een correcte en veilig installatie. Wij bezorgen in Den Haag en omstreken, zoals: Scheveningen, Zoetermeer, Leiden, Voorburg, Wassenaar, Rijswijk en Delft.

Livestream Huren Den Haag

Waar tegenwoordig evenementen online plaatsvinden, zijn we je ook hier graag van dienst. Alles voor een livestream, webinar of ander online evenement kunnen we je mee van dienst zijn. Een livestream huren in Den Haag? Geen probleem we maken het graag voor je in orde. Je kan zelf het service level kiezen. Met andere woorden, heb je alleen de livestream apparatuur zoals een camera of switcher nodig, dan is dat mogelijk. Maar ook voor volledig verzorgde pakketten met ervaren technici kan je bij ons terecht. Graag meer weten over wat we voor jouw livestream kunnen verzorgen? Neem contact met ons op!

TV Huren Den Haag

TV’s kunnen wijdt worden ingezet. Denk aan een presentatie, een beursstand of een conferentie. Via onze verhuur shop kunt u eenvoudig diverse TV’s vergelijken en zien welke het beste past bij uw evenement. Wilt u de TV zelf ophalen bij onze vestiging in Amsterdam? Dat kan! Wilt u liever dat wij de TV op uw locatie afleveren, met eventuele op- en afbouw? Geen enkel probleem! Geef bij uw aanvraag aan van welke service u gebruik wilt maken. Het leveren van materialen kan op elke locatie in Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan de Fokker Terminal, of het World Forum. Al onze TV’s worden geleverd met bijhorend statief, HDMI- en stroomkabel. Zoek een TV voor uw evenement op via de ‘video‘ categorie in ons menu.

Beamer Huren Den Haag

Heeft u een beamer nodig om uw content weer te geven in Den Haag? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden verschillende beamers aan voor diverse doeleindes, zoals presentaties of seminars. Via de verhuur shop voegt u eenvoudig een beamer, met eventueel bijbehorend beamerscherm, toe. U heeft de mogelijkheid de materialen zelf op te halen bij onze vestiging in Amsterdam, of de materialen door ons af te laten leveren op locatie met eventuele op- en afbouw mogelijkheden. Bekijk ons beamer en beamerscherm assortiment onder de categorie ‘video‘ in het menu.

Pipe & Drape Huren Den Haag

Met pipe & drape maakt u een nette scheidingswand voor bijvoorbeeld uw bedrijfspresentatie in Den Haag. Pipe & drape haalt een hoogte van 4 meter en kan met secties van 1 meter veelzijdig worden ingezet. Beschikbaar in zwart, wit en sterren. Het huren van Pipe & drape is zeer eenvoudig via onze verhuur shop. U heeft de mogelijkheid de materialen zelf  op te halen bij onze vestiging in Amsterdam, of de materialen door ons te laten leveren op locatie. Ook op- en afbouw mogelijkheden zijn bij te boeken via onze website. Onze pipe & drape mogelijkheden vindt u onder de categorie ‘pipe & drape‘ in de menubalk.

Podium Huren Den Haag

Binnenkort een modeshow in Den Haag op de planning? Of een presentatie voor een groot publiek? Dan bent u hier aan het juiste adres! De podia van HWC Events & Rental zijn namelijk altijd netjes afgewerkt met podiumtrap, podiumrok en indien gewenst tapijt. U bepaalt zelf de hoogte, grootte en vorm van het podium, waardoor alles mogelijk is. U kunt het podium ophalen bij onze vestiging in Amsterdam, of laten leveren op uw locatie. Op- & afbouw mogelijkheden zijn eenvoudig bij te boeken via onze verhuur shop. Via de categorie ‘podium‘ in de menubalk vindt u alle podium mogelijkheden.

Truss Huren Den Haag

Beursstand in de Fokker Terminal, het World Forum of een andere evenementenlocatie in Den Haag? Geef uw gewenste constructie eenvoudig door, of vraag ons naar de mogelijkheden. U kunt losse truss delen huren, of complete constructies te vinden op de website. Ophalen bij onze vestiging in Amsterdam is mogelijk, evenals levering op locatie. Ook op- & afbouw mogelijkheden zijn eenvoudig bij te boeken. Al onze truss producten zijn te vinden onder de categorie ‘truss‘ in het menu.

Geluid Huren Den Haag

Heeft u een geluidsinstallatie nodig voor uw feest of ander evenement in Den Haag? HWC Events & Rental biedt complete geluidsinstallaties, losse speakers en andere audio apparatuur aan, die eenvoudig zijn te huren via onze verhuur shop. De geluidssystemen zijn van hoge kwaliteit en voor iedereen eenvoudig te bedienen. U maakt zelf de keuze om de materialen op te halen bij onze vestiging in Amsterdam, of door ons te laten leveren op uw locatie. Onze op- & afbouw service is uiteraard ook mogelijk. Vind ons volledige assortiment van geluid onder de categorie ‘geluid‘ in het menu.

Licht Huren Den Haag

Verlichting nodig voor uw feest, presentatie of ander evenement in Den Haag? Via de verhuur shop bekijkt u snel en eenvoudig ons gehele assortiment verlichting. Haal uw gekozen licht set  op bij onze verhuur shop in Amsterdam, of laat deze bij uw locatie in Amsterdam bezorgen. Complexere licht sets kunt u door ons op- & af laten bouwen. Interesse in verlichting voor uw evenement? Bekijk ons gehele aanbod verlichting onder de categorie ‘licht‘ in het menu.

Confetti Huren Den Haag

Opening, productlancering, of marketing stunt? Met een confetti set creëert u een moment om te blijven herinneren. Een complete confetti set huren in Den Haag was nog nooit zo makkelijk. U heeft de keuze de confetti zelf op te halen bij onze vestiging in Amsterdam, of door ons te laten leveren op uw locatie. Liever alles geheel verzorgd hebben zodat u nergens omkijken naar heeft? Dat snappen wij heel goed. Een complete confetti show met op- & afbouw is erg voordelig te huren bij HWC Events & Rental. Bekijk ons volledige aanbod onder de categorie Special FX in het menu.

World Forum Den Haag

Het World Forum is een multifunctioneel gebouw gevestigd in Den Haag, waar diverse soorten bijeenkomsten worden georganiseerd. Congressen, festivals, beurzen en concerten zijn jaarlijks terug te vinden en wij leveren regelmatig de diverse evenementen technieken. Heeft u hier binnenkort een evenement gepland en heeft u audiovisuele apparatuur nodig? dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kies voor onze transport service als u zelf niet in de gelegenheid bent omme materialen op te halen. Met onze voordelige transportservice leveren wij tot achter de eerst deur op locatie.

 

 

Product tags