Licht, geluid, TV, beamer, pipe & drape of livestream huren in Amersfoort?

Amersfoort, centraal gelegen in het land, is vaak een ontmoetingsplaats voor zakelijk verkeer. Veel meetings, beurzen en congressen vinden in Amersfoort plaats. Maar uiteraard ook in de direct omliggende plaatsen zoals Leusden, Baarn, Soest, Nijkerk en Barneveld. Zo kant het zijn dat u een evenement aan het organiseren bent in één van deze plaatsen.

Heeft u bij dit evenement licht, geluid, TV, beamer, podium, pipe & drape of livestream faciliteiten nodig? Dan bent u aan het juiste adres. Onze verhuur shop biedt professionele evenemententechniek in verschillende pakketen aan. Zo kunt u de materialen zelf bij één van onze vestigingen ophalen en retourneren maar ook naar de locatie laten transporteren. Daarnaast behoren op- & afbouw en eventueel bediening ook tot onze service mogelijkheden.

Onze bezorg en op- & afbouw service is bekend met de veel voorkomende evenementenlocaties in Amersfoort en omstreken. Denk daarbij aan de Rijtuigenloods, Het Centraal Ketelhuis, DierenPark Amersfoort, Flint, DoubleTree by Hilton Soestduinen, Nationaal Militair Museum Soest of Hart van Holland Nijkerk. Dit betekend dat we u snel en efficient van dienst kunnen zijn bij de huur van licht, geluid en video toepassingen voor uw beurs of conferentie.  Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over één van onze diensten? Neem contact met ons op. We staan u graag te woord.

Livestream Huren Amersfoort

Een online evenement of livestream is helemaal van deze tijd. Om zo’n livestream professioneel uit te voeren heeft u echter het één en ander nodig. Camera’s, switchers, video mixers en video verlichting. Wil je zelf aan de slag met deze apparatuur, dan kan je terecht in onze verhuur shop. Eenvoudig alles voor je livestream huren en op jouw locatie laten bezorgen. Een andere optie is om het door ons te laten uitvoeren. Dit is inclusief professionele video technici voor bediening en op- & afbouw. Heb je liever een complete studio, inclusief sfeervol decor en goede hospitality. Dan is ons livestream studio concept het meest geschikt.

TV Huren Amersfoort

Sponsorstand op een evenement? Deelname aan een beurs? Dan wilt u natuurlijk wat over uw bedrijf of product laten zien. Hoe doet u dat beter dan met een grote TV? In onze verhuur shop treft u vier verschillende TV maten. Elke TV wordt geleverd met statief. Uiteraard is wandmontage ook mogelijk. Bezorging in Amersfoort of bijvoorbeeld Soest of Baarn is geen probleem. Voeg het product toe in de verhuur shop en geef de plaats aan voor levering. Ons volledige video aanbod inzien? Bekijk onze ‘video‘ pagina.

Beamer Huren Amersfoort

Naast een TV bieden wij uiteraard ook het huren van een beamer aan in ons verhuur pakket. Ideaal als de groep waarvoor u presenteert wat groter is en u wel wilt dat iedereen uw presentatie, seminar of workshop kan volgen. Een beamer huren kan in drie verschillende sterktes. De benodigde sterkte is afhankelijk van de grootte van de groep, hoe donker de ruimte is en hoe groot u wilt projecteren. Hierover word op onze ‘video‘ pagina in detail ingegaan. Wilt u liever advies voor uw evenement? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. We maken het huren van een beamer voor u evenement in Amersfoort en omstreken graag zo eenvoudig mogelijk voor u.

Pipe & Drape Huren Amersfoort

Organiseert u een presentatie, borrel, bruiloft of bedrijfsfeest in Amersfoort, Soest, Baarn, Nijkerk of andere plaatsen in deze regio? Dan kan pipe & drape een handige toevoeging zijn. Met pipe & drape kunt u de evenementenlocatie aankleden, maar ook in ruimtes opdelen of kleiner maken. Pipe & drape verhuren wij met zwarte, rode, witte of sterrendoeken. Zo heeft u voor elk type evenement een passende pipe & drape oplossing voor handen. Meer weten over pipe & drape voor uw evenement? Bekijk onze ‘pipe & drape‘ pagina.

Podium Huren Amersfoort

Wat is een evenement zonder podium? Bij een podium of catwalk leveren komen veel dingen kijken. Hier helpen we u dan ook graag verder met. Wilt u een podium huren in Amersfoort of één van de omliggende plaatsen? Dan bieden we een interessante pakketen met transport en op- & afbouw. Zo heeft u nergens omkijken naar. Nieuwsgierig geworden naar wat voor podium oplossingen we bieden in de verhuur? Op onze ‘podium‘ pagina vind u ons volledig podium aanbod.

Truss Huren Amersfoort

Bent u een standhouder op een beurs in Amersfoort? Dan kan het zijn dat u op zoek bent naar een oplossing om op te vallen met uw stand. Truss kan hierbij een goede passende oplossing zijn. Met truss kunt u modulair constructies plaatsen waaraan spandoeken en verlichting te bevestigen is. Dit is uiteraard wel veel werk, maar daarom zijn wij er. We bieden truss pakketen in Amersfoort en omstreken aan inclusief transport en op- & afbouw. We denken graag met u mee over de invulling van uw beursstand. Vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact met ons op! Liever eerst zelf een kijkje nemen naar het aanbod? Bekijk dan onze ‘truss‘ pagina.

Geluid Huren Amersfoort

Presentatie, seminar of workshop in Amersfoort? Niet zeker of u wel goed verstaanbaar zal zijn op de evenementenlocatie? Geluid huren kan dan de uitkomst bieden. In onze verhuur shop treft u kant en klare sets met speakers en draadloze microfoons. Deze zijn te huren inclusief op- & afbouw op uw evenementenlocatie. Zo heeft u nergens omkijken naar en bent u volledig ontzorgt. Meer informatie? Bekijk onze ‘geluid‘ pagina of neem contact met ons op.

Licht Huren Amersfoort

Met verlichting kan je een evenementenlocatie past echt tot leven laten komen. Heeft u binnenkort een evenement in Amersfoort en wilt u deze dat deze uitstekend verlicht is? Dan biedt onze verhuur shop hier de oplossing voor. We bieden een uitgebreid pakket van draadloze uplights tot beursverlichting en van theaterspots tot effect verlichting. Met onze transport en op- & afbouw service was licht huren in Amersfoort nog nooit zo makkelijk. Bekijk onze ‘licht‘ pagina voor een overzicht van al onze licht producten.

Confetti Huren Amersfoort

Een evenement is pas echt af met een feestelijke confetti regen. Gaat u een pand openen of een product lanceren in Amersfoort? Dan biedt onze verhuur shop kant en klare confetti sets welke eenvoudig te bedienen zijn. U kunt zelf uw confetti kleur kiezen. Liever slierten in plaats van snippers? Ook geen probleem! Daarnaast bieden we interessante opties zoals een lanceerknop op nette witte sokkel. Een confetti set is zelf op te halen en te retourneren bij één van onze vestigingen of te laten bezorgen bij uw evenementenlocatie. Ons confetti aanbod kunt u vinden op onze ‘special FX‘ pagina.

Product tags