Elastieken Set Zwart

Spanfix Kit Zwart 600 Stuks

Set van 600 zwarte spanfix elastieken ten behoeve hoeve van het bevestigen en inspannen van spandoeken aan bijvoorbeeld een trussconstructie of ander frame.

50,00 excl. BTW

Elastieken Set Zwart

Spanfix is de benaming voor speciale elastieken welke gebruikt worden voor het spannen van een spandoek in bijvoorbeeld een trussframe. Deze spanfix zijn met namelijk geschikt voor dit specifieke gebruik vanwege hun hoge belastbaarheid. Ook bij gebruik in de buitenlucht zullen deze elastieken het niet snel begeven.

Montage

Qua bevestiging van deze elastieken zijn er verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van de afstand van het spandoek tot het frame is er bijna altijd een ideale manier van monteren. Bijvoorbeeld door het elastiek enkel door de ring in het spandoek te halen en om de buis weer aan elkaar te bevestigen. Je kunt er ook voor kiezen om de elastiek eerst door de ring te halen, vervolgens door zichzelf en vervolgens om de truss weer aan zichzelf te bevestigen. Heb je meer spanning nodig? Gooi het elastiek dan twee keer rond de truss. De manier van montage kan je volledig naar eigen inzicht uitvoeren. Er is eigenlijk geen goed of fout.

Zwarte of Witte Elastieken

Deze set bestaat uit 600 elastieken in een zwarte kleur. Deze spanfix zijn voornamelijk geschikt voor het monteren van spandoeken met veel felle of donkere kleuren. Deze elastieken zullen dan niet te veel opvallen en de aandacht niet afleiden van het daadwerkelijke drukwerk. Maakt jouw spandoek veel gebruik van pastel of lichte kleuren? Dan is deze zwarte versie misschien niet het juiste elastiek voor jouw drukwerk. Voor deze situatie adviseren wij het gebruik van de witte versie.

Huurartikel

In tegenstelling tot onze spandoeken betreft deze elastieken set een huurartikel. Dit betekent dat de spanfix na afloop van het evenement geretourneerd moeten worden. Heb je deze elastieken in combinatie met een spandoek bij ons gehuurd. Dan blijft het spandoek na afloop van het evenement natuurlijk jouw eigendom. Wil je daarbij toch de elastieken houden om het spandoek op een later moment zelf te kunnen monteren? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave voor het overnemen van de spanfix.

Technische specificaties

 • Merk

  Showtex

 • Type

  SpanFix

 • Aantal

  600 stuks

 • Kleur

  Zwart

 • Lengte

  25 cm

 • Gewicht (per stuk)

  0,0008 kg

 • Gewicht (per set)

  7,2 kg

 • Afmetingen (per set)

  600 x 400 x 133 mm (L x B x H)

Tips

Aantal

Tel het benodigde aantal elastieken aan de hand van het aantal gaten in uw spandoek. Deze set bestaat uit 600 elastieken en dus geschikt voor maximaal 600 gaten.

Kleur

Naast deze zwarte elastieken hebben wij ook witte beschikbaar. Deze zijn voornamelijk geschikt voor gebruik bij spandoeken met lichte kleuren. Op deze manier vallen de elastieken minder op.

Video

Elastieken Set Zwart bestellen

Set van 600 zwarte spanfix elastieken ten behoeve hoeve van het bevestigen en inspannen van spandoeken aan bijvoorbeeld een trussconstructie of ander frame.

€ 50,00 excl. BTW