Geluid, pipe & drape, licht, beamer, livestream of TV huren in Almere?

Almere is een snel groeiende stad en neemt, mede door de centrale ligging, een steeds dominantere positie in binnen de evenementenindustrie. Met steeds meer locaties is het dan ook steeds makkelijk om een geschikte te vinden voor jouw evenement. Ga je een evenement organiseren in Almere? Dan kan je bij ons terecht voor het huren van lichtgeluidTVbeamerpodium of pipe & drape. Maar ook voor alles wat je nodig kan hebben voor het opzetten van een livestream, online evenement of hybride evenement ben je bij ons aan het juiste adres. Uiteraard geldt dit niet enkel voor Almere, maar ook voor de omliggende plaatsen zoals, Muiden, Lelystad, Zeewolde, Huizen, Bussum, Naarden, Dronten en Weesp.

Services

Vanwege de centrale ligging van Almere, is onze locatie in Amsterdam vanzelfsprekend niet ver weg. Het is daarom zeer aantrekkelijk om de gehuurde materialen zelf te komen ophalen bij onze vestiging. Na de huurperiode kunt u de materialen hier dan ook weer retourneren. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je niet altijd beschikt over het juiste transport voor jouw bestelling. In veel gevallen is namelijk een bestelwagen of groter transport vereist. Gelukkig kunnen wij je ook in deze situatie uitstekend helpen. Je kunt namelijk gebruik maken van onze transport service. Hierbij leveren wij de gehuurde materialen af op iedere gewenste locatie in Almere en omstreken. Naderhand halen wij alles weer keurig op.

Zit je planning al zo vol dat het opbouwen van de gehuurde apparatuur erbij inschiet? Of vertrouw je liever niet op die vriend die zegt dat hij het wel voor elkaar krijgt? Huur jouw audiovisuele apparatuur dan inclusief op- en afbouw. Hierbij dragen wij zorg voor zowel het transport, het installeren en demonteren van de apparatuur. Op deze manier heb je helemaal geen omkijken naar de techniek en weet je zeker dat alles correct en veilig is opgebouwd.

Livestream Huren Almere

Bij het opzetten van een webinar, webcast, online meeting of livestream komt nogal wat kijken. Zo is er allerlei video apparatuur nodig om dit professioneel en probleemloos op te zetten. Denk daarbij aan een camera. Een video switcher. En video verlichting. Voor al deze livestream materialen kan je bij ons terecht in de verhuur shop. Wil je liever een compleet concept? Een livestream setting bij jou op locatie? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij ook nog op korte afstand van Almere de nodige reeds professioneel ingerichte livestream studio’s aan. Hiervoor hebben we een eigen webpage ingericht. Meer lezen over deze studio’s? Ga dan naar www.livestream-studio-amsterdam.nl

TV Huren Almere

Wanneer je gaat gaat geven op een zakelijk evenement zoals een congress, een seminar of een beurs. Dan kan een TV scherm het juiste hulpmiddel zijn voor het weergeven van jouw presentatie. Zo kan je hiermee jouw PowerPoint presentatie weergeven, maar ook een introductiefilm tonen over het bedrijf. Bij het huren van een TV leveren wij niet enkel de TV. Wij leveren namelijk altijd een statief en bijhorende set kabels mee, zodat je altijd over alle essentiële accessoires beschikt.  Bij ons kan je terecht voor het huren van een TV in 40″, 50″, 60″ en 75″. Alle schermen zijn op basis van 4K dan wel UHD resolutie. Voor een compleet overzicht van ons assortiment kun je de “video” knop in het menu gebruiken.

Beamer Huren Almere

Ben je bezig met het organiseren van een evenement waarbij het geven van presentaties essentieel is? Denk bijvoorbeeld aan een congres met genormeerde buitenlandse sprekers. Een workshop, waarbij uitleg wordt gegeven over een bepaalde opdracht. Of werkoverleg waarbij het onderzoek van een collega wordt gepresenteerd. Allemaal situaties waarbij een presentatie op groot formaat weergegeven moet worden. Je kunt hiervoor bij ons terecht voor het huren van een beamer en projectiescherm. Wij bieden verschillende beamers van Epson. Van compacte 3000 ANSI-Lumen projectoren tot krachtige 12.000 ANSI-Lumen beamers. Beamer- en projectieschermen zijn bij ons verkrijgbaar vanaf 82″ oplopend tot wel 183″. Ben je niet helemaal thuis in het uitzoeken van de juiste apparatuur? Geen nood. Wij hebben diverse gebruiksklare sets samengesteld, waarbij de beamer en het beamerscherm al op elkaar zijn afgestemd.

Pipe & Drape Huren Almere

Oogt de gehuurde evenementenlocatie niet zoals gewenst? Of ontbreekt het aan sfeer bij het organiseren van een galavond of galadiner. Dan kun je met pipe & drape de simpel en snel de locatie in Almere of omstreken omtoveren tot de gewenste uitstraling. Pipe & drape bestaat uit staanders en liggers welke ieder op de gewenste lengte zijn in te stellen. Met het bevestigen van de gewenste doeken ontstaat een bepaalde uitstraling. Bij ons kun je terecht voor het huren van pipe & drape in de kleuren zwart, wit, rood maar ook met ingebouwde LED verlichting. Iedere versie is toepasbaar voor een specifiek evenement. Voor meer informatie en alle mogelijkheden ga je naar de “pipe & drape” pagina.

Podium Huren Almere

Er is één ding wat bij het organiseren van een evenement in ieder geval niet vergeten mag worden, en dat is het podium. Een podium of catwalk geeft zichtbaarheid aan de artiest, spreker of modellen en draagt daarmee bij aan de beleving van het publiek. Een essentieel item dus. Bij ons kun je terecht voor het huren van direct gebruiksklare podia en catwalks, maar ook voor het huren van losse onderdelen. Onze gebruiksklare podia zijn altijd voorzien van alle essentiële materialen voor een representatief resultaat. Afrok, tapijt en trapjes zijn dus inbegrepen. Wil je zelf een podium samenstellen? Geen probleem met alle beschikbare materialen kom je hier zeker uit. Wil je toch advies of hulp bij het samenstellen van jouw podium? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van een maatwerk offerte om het podium helemaal aan te sluiten bij jouw evenement.

Truss Huren Almere

Op beurzen is het gebruik van truss al lang niet meer weg te denken. Op iedere beurs kom je het tegen, constructies in allerlei vormen en afmetingen. Ook wat betreft het doeleinde is truss zeer flexibel inzetbaar. Je kunt het gebruik om verlichting aan te bevestigen voor het uitlichten van je beursstand, maar ook voor het bevestigen van spandoeken en andere apparatuur zoals TV-schermen of videowalls. De mogelijkheden zijn eindeloos. Truss wordt bij evenementen veelal gebruikt voor het bevestigen van apparatuur. Bij beurzen zie je vaak staande constructie, maar het is ook mogelijk om constructies op te hangen aan het dak van de locatie. Met behulp van takels neemt het plaatsen van een truss geen ruimte op de grond in. Je kunt bij ons terecht voor het huren van complete constructies, maar ook voor het huren van losse materialen. Bekijk daarvoor onze “truss” pagina.

Geluid Huren Almere

Geluid, het is bijna noodzakelijk op ieder evenement. Of je nu op zoek bent naar een geluidsinstallatie voor het afterparty, bedrijfsfeest of optreden van een bekende DJ? Een geluidset voor het gebruik tijdens een paneldiscussie, vergadering of persconferentie? Misschien ben je wel op zoek naar een manier om een presentatie live te laten vertalen op een evenement? Allemaal toepassingen van geluidssystemen, waarbij wij je kunnen helpen. Ben je op zoek naar een complete set voor een kleine toepassing? Kan! Ben je op zoek naar een maatwerk offerte voor een groot evenement? Ook geen probleem. Wij voorzien je graag van de juiste apparatuur voor jouw evenement in Almere en omstreken. Voor het snel en gemakkelijk huren van de juiste apparatuur hebben wij onze gebruiksklare sets ingedeeld op het aantal personen. Hiermee kun je makkelijk en snel bepalen welke set voor jouw geschikt is. Voor meer informatie kun je uiteraard onze “geluid” pagina bekijken.

Licht Huren Almere

Ben je bezig met het plannen van een fotoshoot of live stream evenement? Dan kan de juiste verlichting niet ontbreken. Misschien ben je wel bezig met het organiseren van een sfeervol gala diner of een awardshow? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de juiste sfeerverlichting. Voor iedere toepassing verhuren wij de juiste verlichting. Van spotlights, profielspots, floodlights, LED tubes, LED spots, effecten tot draadloze verlichting. Wij kunnen je helpen bij ieder evenement in Almere en omgeving. Wij werken met gerenommeerde merken, zoals Astera, SGM, ADJ en ETC. Van voordelige dry-hire verhuur tot full service pakket inclusief installatie. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Confetti Huren Almere

Wil je een pand of expositie spectaculair openen? Kies dan voor het huren van professionele confetti shooters. Wij leveren complete sets alsmede maatwerk voor iedere opening en onthulling. Ben je op zoek naar een valdoek systeem voor het onthullen van een kunstwerk? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij maken voor onze special effects gebruik van techniek van Magic FX. Marktleider op het gebied van special effects. Dus ben je op zoek naar de PowerShot, StadiumShot, Swirl Fan of Drop FX systeem. Zoek niet verder! Voor alle mogelijkheden ga je naar onze “Special FX” pagina.

Product tags