Licht, geluid, TV, podium of confetti huren in Rotterdam?

Ben je bezig met het organiseren van een evenement in Rotterdam of omstreken en nog op zoek naar een technisch leverancier? Bekijk dan eens onze mogelijkheden. Wij zijn een betrouwbare no-nonense leverancier van licht, geluid, video, podia, pipe & drape, truss en special effects. Met jarenlange ervaring en een transparante werkwijze ondersteunen wij diverse opdrachtgevers voor allerlei evenementen. Ben je op zoek naar de juiste audiovisuele techniek voor een congres, seminar of workshop? Klopt dan gerust bij ons aan. Ook bij het plannen van een bedrijfsfeest, afterparty of particuliere gelegenheid ben je bij ons aan het juiste adres.

Services

Wil je zo voordelig mogelijk audiovisuele techniek huren voor jouw evenement? Reserveer dan de benodigde apparatuur via onze verhuur shop. Voeg de producten toe aan je winkelwagen, vul je gegevens in en stuur je aanvraag toe. Na het bevestigen en betaling van je aanvraag kun je de materialen bij een van onze vestigingen ophalen.

Heb je zoveel besteld dat je het zelf niet meer kan vervoeren? Geef dan aan dat je gebruik wilt maken van onze transportservice. Tegen een zeer concurrerend tarief leveren wij de materialen dan af op de door jouw aangegeven locatie in Rotterdam of omgeving. Zoals  Dordrecht, Delft, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel. Ben je zelf niet zo technisch aangelegd of heb je simpel weg geen tijd om de apparatuur te installeren. Laat dit dan door onze technici uitvoeren. Op deze manier zorgen wij dat de gehuurde apparatuur gebruiksklaar voor je klaar staat. Geen omkijken naar de techniek en geen stress.

Kom je er niet helemaal uit of wil je advies over de apparatuur die je het beste kunt huren in jouw situatie? Dan voorzien we je graag van vrijblijvend advies.

TV Huren Rotterdam

Haarscherp een presentatie of bedrijfsfilm laten zien op een beurs of conferentie in Rotterdam? Klopt dan bij ons aan voor het huren van een TV scherm op statief. In onze verhuur shop regel je dit eenvoudig en snel. Afhankelijk van het type evenement en het aantal verwachte bezoekers heb je keuze in verschillende formaten. Startend bij 40″ en oplopend tot wel 85″. Al onze schermen worden standaard geleverd met een bijhorend statief, HDMI- en stroomkabel. Op deze manier heb je direct alles bij de hand om te starten met presenteren. Wil je het bestelde TV scherm laten leveren op de evenementenlocatie in Rotterdam of omstreken? Geen probleem onze transportservice is bekend met alle evenementenlocatie. Bekijk ons complete overzicht op de ‘video‘ pagina.

Beamer Huren Rotterdam

Bereik je ondanks het formaat van onze grote TV schermen hiermee niet voldoende gasten? Dan kun je kiezen voor het gebruik van een beamer en projectiescherm. Hiermee kun je beelden op een nog groter formaat weergeven. Beamer of projectoren kun je indelen op basis van de lichtsterkte. Voor werkoverleg of een vergadering is een beamer met lichtbron van 3000 ANSI-Lumen beamer vaak voldoende. Voor grote zakelijke conferenties of congressen raden wij het gebruik van de krachtige 12.000 ANSI-Lumen beamer aan. Het formaat van de content wordt uiteindelijk aangepast aan de grote van het beamerscherm. Deze leveren wij al vanaf 82″, maar ook grote projectieschermen van 183″ hebben wij in ons assortiment. Ga je liever voor gemak en vindt je het samenstellen van je eigen configuratie maar gedoe? Kies dan voor één van onze gebruiksklare sets. Bekijk ons complete overzicht voor het huren van een beamer door op de ‘video‘ knop in het menu te drukken.

Podium Huren Rotterdam

Onmisbaar bij elk optreden, presentatie of congres. Een podium. Met behulp van deze verhoging zorg je ervoor dat iedere gast in ieder geval zicht heeft op de prominente gast. Ben je op zoek naar een podium in Rotterdam of omstreken? Dan kunnen wij je daarbij perfect helpen. In onze verhuur shop tref je direct gebruiksklare podia in allerlei soorten en maten. Denk hierbij aan een standaard rechthoekig podium of een catwalk voor een modeshow. Maar wij verhuren ook ronde podia en special risers, zoals voor een camera, drummer of DJ. Ideaal en makkelijk te verrijden naar de gewenste plek. Natuurlijk is ook mogelijk om volledig je eigen podium samen te stellen aan de hand van de mogelijkheden op locatie of de behoeften van de artiest. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden of bekijk ons assortiment op onze ‘podium‘ pagina.

Pipe & Drape Huren Rotterdam

Pipe & Drape is de oplossing als je een ruimte wilt verkleinen, sfeervol wilt aankleden of tijdelijk wilt afschermen. Heb jij pipe & drape nodig in Rotterdam of omstreken? Geen probleem. Bij ons huur je pipe & drape zeer eenvoudig via onze online verhuur shop in Rotterdam en omstreken. Je hebt bij ons maar liefst keuze uit vier verschillende soorten doeken waarmee het pipe & drape systeem geleverd kan worden. Uiteraard zijn zwarte doeken hier één van, maar ook voor witte, rode en sterrendoeken kun je bij ons terecht. Daar stopt het echter niet. Ook voor het huren van een speciale afscherming voor regie of FOH ben je bij ons aan het juiste adres. Evenals het huren van speciale adapter om liggers en staanders op creatieve manier te kunnen verbinden. Bekijk onze ‘pipe & drape‘ pagina voor ons complete assortiment.

Truss Huren Rotterdam

Neem je deel aan een beurs of conferentie in Rotterdam? Dan vindt dit evenement waarschijnlijk plaats in Rotterdam Ahoy of Rotterdam WTC? Heb je daarbij al gedacht aan hoe je de boodschap die je wilt uitdragen gaat overbrengen op het aanwezige publiek? Wij kunnen je hierbij perfect van dienst zijn. Voor het creëren van beursstand maken we grotendeels gebruik van truss. Met dit modulaire materiaal wordt een stabiele basis vervaardig voor het bevestigen van allerlei audiovisuele techniek. Denk hierbij aan beursverlichting, schermen, maar ook spandoeken en plafonddoeken. Wij denken graag met je mee om te kijken of onze beursstand kunnen aansluiten bij jouw wensen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bekijk onze ‘truss‘ pagina voor inspiratie.

Geluid Huren Rotterdam

Een onmisbare factor bij evenementen is kwalitatieve audio. Goed geluid wordt vaak onderschat. Een speaker is een speaker toch? Nou, nee. Het juiste volume, een goede dynamiek en fijne klank dragen bij aan de beleving. Mensen zijn niet bezig met factoren die hun irriteren, maar juist met de boodschap die verkondigd wordt. En laat dit nu altijd net de reden zijn waarom de artiest of spreker op het podium staat. Het maakt dus niet of het gaat om een zakelijk congres of een bedrijfsfeest, een goede geluidsinstallatie is essentieel. Bij ons kun je terecht voor het huren van een kwalitatief geluidssysteem in Rotterdam en omstreken, maar ook voor het huren van complete vergadersets, paneldiscussie systemen, presentatie sets en vertaalsystemen. Uiteraard ben je voor het huren van losse materialen, zoals een draadloze microfoon, mengtafel of statief ook bij ons aan het juiste adres. Meer weten of ons assortiment bekijken. Klik dan op het ‘geluid‘ icoon in het menu bovenaan de pagina.

Licht Huren Rotterdam

Ben je bezig met het organiseren van een live stream evenement? Dan mag goede verlichting niet ontbreken voor het uitlichten van de sprekers. Juist bezig met het organiseren van een sfeervol galadiner? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de juiste sfeerverlichting? Je ziel en zalig kwijt aan het produceren van een theatershow? Bekijk dan onze fresnels en profielspots voor het uitlichten van het toneel. Voor iedere situatie hebben wij de juiste verlichting. Van floodlights, fresnels, profielspots, pendelspots, draadloze verlichting, LED tubes tot effecten. Verkrijgbaar in complete gebruiksklare sets, maar ook als losse items. Meer weten over de juiste verlichting voor jouw specifieke situaties. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien je graag van advies. Ons complete assortiment aanschouwen? Bekijk dan onze ‘licht‘ pagina.

Confetti Huren Rotterdam

Wil je een symbolische handeling, zoals het slaan van de eerste paal, kracht bijzetten? Een nieuw bedrijfspand spetterend openen? Het nieuwe standbeeld in de stad feestelijk onthulling. Dan kan één ding niet ontbreken. Juist, confetti. Een feestelijke toevoeging die de handeling of onthulling extra kracht bijzet. Bij ons kun je terecht voor het huren van complete confetti sets, waarbij je de kleur confetti zelf kan bepalen. Ook combinaties van kleuren zijn mogelijk en als confetti niet de voorkeur heeft, kun je ook kiezen voor slierten, serpetine ofwel streamers. Ben je op zoek naar andere special effects, zoals valdoek systemen, kabuki, ventilatoren of rookmachine? Dan zit je hier ook hartstikke goed. Te huren in complete sets, maar ook als losse producten. Bekijk ons hele confetti overzicht op de ‘special FX‘ pagina.

Rotterdam Ahoy

Met zes zalen en een totaal oppervlakte van ruim 30.000m² is het Rotterdams grootste evenementenlocatie. Het is niet alleen de thuishaven voor de grote publiekstrekkers als het North Sea Jazz Festival, ABN AMRO World Tennis Tournament, de Vrienden van Amstel Live en Night of the Proms, maar ook voor talloze beurzen, expo’s en congressen. Wij zijn goed bekend met deze locatie en zijn u graag van dienst bij de huur van evenementen techniek. Zo leveren wij voordelig in de Ahoy met onze transport service. Ook kunt u gebruik maken van onze op-en afbouw service voor deze locatie.

Beurslocatie - Rotterdam Ahoy

Beurs bij de Rotterdam Ahoy? Neem contact met ons op voor een maatvoorstel voor al uw truss, rigging, verlichting, TV, audio en podium.

Beurs-WTC Congress Center Rotterdam

Midden in het centrum, aan de Koopgoot en de Coolsingel, ligt dit schitterende gebouw. Met 37 verschillende zalen met wisselende inrichtingen en capaciteiten van 10 tot 1.000 personen is er altijd een geschikte ruimte te vinden. Een zeer geschikte locatie voor kleine vakbeurzen, congressen, evenementen en meetings. Organiseert u hier een evenement of bent u standhouder? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste beursstand, TV’s, video walls en andere evenementen techniek.

Cruise Terminal Rotterdam

Gelegen aan de Maas met uitzicht op de Erasmusbrug, maakt dit een unieke locatie voor diners, congressen, beurzen, exposities en feesten. Met een zaal van ruim 4.000m² biedt het genoeg ruimte menig evenementen. Heeft u hier binnenkort een evenement? Dan helpen wij u graag bij het leveren van de juiste evenementen techniek. Complete beursstands, video walls, podia en feestverlichting, bijna alles is bij ons mogelijk. Kies daarnaast de service die het beste bij uw evenement past, leveren op locatie of de complete op-en afbouw.