Licht, geluid, TV, podium of confetti huren in Rotterdam?

Voor elk type event leveren wij techniek. Of u nou een podium, geluid, licht confetti kanon, video wall of silent disco wil, wij verhuren het allemaal. Via het menu kunt u zelf uw winkelmandje vullen. Indien u hulp nodig heeft dan geven u graag advies. U kunt kiezen om de apparatuur zelf op te halen, of om deze op uw locatie te laten bezorgen en op te bouwen. Ook buiten Rotterdam zijn wij actief, onder andere in: Dordrecht, Delft, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

TV huren Rotterdam

Haarscherp uw presentatie of bedrijfsfilm laten zien op een beurs of conferentie in Rotterdam? Huur dan een TV scherm op statief. Eenvoudig en snel geregeld via de verhuurshop van HWC Events & Rental. Kies het formaat van uw TV (keuze uit 4 maten) dat het best bij uw evenement past. Daarna heeft u de keuze om de TV met statief op te halen bij één van onze verhuurshops, of deze bij u in Rotterdam te laten bezorgen. Ook is er de full-service optie waarbij de TV en statief voor u worden opgebouwd op locatie. Met andere woorden, het huren van een TV in Rotterdam is heel gemakkelijk. Bekijk ons TV overzicht op de ‘video‘ pagina.

Beamer huren Rotterdam

Denkt u erover om een beamer te gebruiken bij uw presentatie? Een beamer kunt u snel, voordelig en makkelijk huren via onze verhuurshop. U heeft Keuze uit verschillende beamers en beamerschermen. Zo kunt u de beamer op het aantal gasten of de locatie afstemmen. U kunt een beamer en beamerscherm huren en deze zelf bij onze vestigingen op halen, of deze laten bezorgen bij u in Rotterdam. Wilt u liever alles geregeld hebben, is er ook de mogelijkheid het geheel te laten installeren. Bekijk ons overzicht voor het huren van een beamer door op de ‘video‘ knop in het menu te drukken.

Podium huren Rotterdam

Bij elk evenement hoort natuurlijk een podium, of in het geval van een modeshow een catwalk. Heeft u een podium of catwalk nodig in Rotterdam? Geen probleem, wij leveren podia en catwalk’s bij u op locatie in Rotterdam. U kunt zelf het formaat, de hoogte en afwerking van het podium samenstellen. Liever zelf het podium onderdelen bij één van de twee verhuurshop adressen? Dat kan ook. Zo kunt u zelf bepalen wat binnen uw budget past en welke mate van service u wilt genieten. Bekijk ons volledige podium en catwalk overzicht door op de ‘podium‘ knop te drukken in het menu.

 

Pipe & Drape huren Rotterdam

Pipe & Drape is de oplossing als je een ruimte wilt verkleinen, leuk wilt aankleden of tijdelijk wilt afschermen. Heb jij pipe & drape nodig in Rotterdam? Geen probleem, pipe & drape huren in Rotterdam is eenvoudig te regelen via onze verhuurshop. Zo kunt u kiezen uit onze vier verschillende types pipe & drape. Maar ook uit de verscheidende service opties. U kunt bijvoorbeeld de pipe & drape bij een van onze verhuur vestigingen ophalen. Heeft u daar geen tijd of zin in? Dan kunnen wij het ook voor u in Rotterdam afleveren. Wilt u helemaal nergens omkijken naar hebben? Dan kunnen wij de pipe & drape ook voor u op en afbouwen in Rotterdam of omgeving. Klik op het ‘pipe & drape‘ icoon in het hoofdmenu om de producten aan het verhuurmandje toe te voegen.

 

 

Truss huren Rotterdam

Doet u mee met een beurs of conferentie in Rotterdam, bijvoorbeeld bij de Rotterdam Ahoy of Rotterdam WTC? Heeft u dan al eens aan truss bouw gedacht? Met truss kunt u modulaire constructies maken, waaraan verlichting, spandoeken en andere materialen kunnen worden bevestigd. Bij onze verhuur shop kunt u truss in losse onderdelen huren, maar ook complete constructies op maat voor uw beursstand. Wij denken graag met u mee om te kijken welke truss constructie het best bij uw wensen past. Truss huren in Rotterdam is simpel, eenvoudig en snel te regelen. Zo kunnen wij het bij u in Rotterdam aanleveren, maar ook compleet op- & afgebouwd op uw beurslocatie. Bekijk ons ‘truss‘ overzicht door op de gelijknamige knop in het menu te drukken.

Geluid huren Rotterdam

Organiseert u een evenement in Rotterdam of omgeving? Daarbij kan goed geluid niet ontbreken. Wij bieden complete geluidsinstallaties voor feesten, partijen maar ook voor presentaties. Daarnaast zijn de draadloze microfoons, mixers en speakers ook los te huren. Uiteraard kunnen wij u ook een maatofferte bieden voor uw evenement in Rotterdam. U kunt sowieso altijd kiezen of de materialen bij één van onze verhuur vestigingen op te halen, deze te laten bezorgen in Rotterdam, of het geheel te laten bezorgen en te laten opbouwen. Bekijk ons volledige audio en geluid overzicht door op de ‘geluid‘ knop in het menu te drukken.

Licht huren Rotterdam

Feest of beurs organiseren in Rotterdam? Dan kan verlichting daarbij niet ontbreken. Wij verhuren complete licht sets, plug-and-play voor elk evenement. Licht huren in Rotterdam is via de verhuurshop eenvoudig, makkelijk en snel geregeld. U kunt de verlichting zelf bij één van de verhuur locaties ophalen of bij u in Rotterdam of omgeving laten bezorgen. Kiest u voor bezorging in Rotterdam? Dan kunnen wij de verlichting eventueel ook voor u opbouwen en afbouwen, zo heeft geen omkijken naar de verlichting. Bekijk ons hele licht assortiment door op het ‘licht‘ icoontje in de menubar te drukken.

Confetti huren Rotterdam

Op zoek naar iets leuks tijdens een feest, partij, opening, product lancering of misschien wel het slaan van de eerste paal bij een bouwplaats in Rotterdam. Een confetti set zorgt altijd voor een feestelijk hoogtepunt. Een confetti set huren in Rotterdam is eenvoudig via onze verhuur shop. U kunt de confetti set bij één van onze verhuurlocaties ophalen, of deze bij u in Rotterdam laten bezorgen. Ook kunt u in het geval van bezorging kiezen voor de extra optie: Op-& afbouw. Met andere woorden zat mogelijkheden om met confetti uw evenement compleet te maken. Bekijk ons hele confetti overzicht op de ‘Special FX‘ pagina.