Truss Goalpost

Truss constructie in de vorm van een goal. Ideaal voor het gebruik van signing.

Truss frame voor het ophangen van een spandoek, verlichting of decoratie bij evenementen. Uitermate geschikt om over een entree heen te zetten of als achterwand in een beursstand.

120,00 excl. BTW

Truss Goalpost

De truss goalpost is een truss constructie die u kunt inzetten voor het ophangen van spandoeken, decoratie of verlichting. Daarmee is deze bijvoorbeeld goed in te zetten over een entree heen, of als achterwand bij een beurs stand.

Truss Constructie

Truss werkt op basis van modulaire delen, waarmee u constructies kunt maken. Hierdoor kunt u deze truss goalpost aanpassen naar de maat die u nodig heeft. De standaardmaat goalpost is 7 x 3 meter (L x H). U kunt deze tegen meerprijs verlengen of verhogen per sectie van 29 cm, 50 cm of 100 cm. Vraag ons hiervoor om een maatofferte.

Baseplates

Om deze truss goalpost veilig te plaatsen zitten er onder de staanders verzwaarde basisplaten (baseplates). De afmetingen van deze platen hangen af van de overspanning die u wilt maken, maar is in de meeste gevallen 55 x 55 x 1 cm (L x B x H). Deze maten zijn niet meegenomen in de eerder genoemde buitenmaten van de stand. Houdt er dus rekening mee dat de vloerprint van deze stand groter is dan de stand zelf.

Verlichting

U kunt bij deze truss constructie eenvoudig verlichting toevoegen. Kijk hiervoor op onze licht pagina of voeg spots toe via de gerelateerde items op deze pagina. Voor een beursstand raden wij de schijnwerpers aan. Voor sfeerverlichting LED spots.

Spandoek

Heeft u zelf geen spandoek maar wilt u dit toch graag erbij hebben? U kunt bij ons spandoeken per m2 bestellen, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig  bedrukt. Voeg deze eenvoudig toe via de gerelateerde items. Voeg daarbij tevens een elastieken set toe voor het bevestigen van het spandoek aan de truss. Houdt er rekening mee dat de prijs van de spandoeken op basis van reserveren en aanleveren van de content 12 werkdagen voorafgaand aan levering is.

Op- & Afbouw Truss

Wilt u liever dat wij de truss goalpost voor u opzetten? Dat kan. Voeg op- & afbouw toe aan uw bestelling in het winkelmandje. De prijs hiervoor wordt automatisch voor u berekend. Heeft u een evenement bij bijvoorbeeld Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland dan zijn er specifieke laad en los restricties. Indien gewenst krijgt u bij deze locaties van ons altijd twee opbouwdagen en één afbouwdag kado.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  5x L200, 2x L50, 2x C003, 2x Baseplate

 • Afmetingen

  7,26 x 0,55 x 3 meter (L x B x H)

Tips

Afmeting spandoek

Laat u adviseren over welke maat truss constructie of spandoek u nodig heeft. Zo weet u zeker dat u de juiste maat heeft. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Baseplates

Houdt rekening met de basisplaten onder de staanders van deze truss constructie. Deze zijn 1 cm hoog en 55 x 55 cm in omvang.

Video

Truss Goalpost bestellen

Truss frame voor het ophangen van een spandoek, verlichting of decoratie bij evenementen. Uitermate geschikt om over een entree heen te zetten of als achterwand in een beursstand.

€ 120,00 excl. BTW