LED Floodlight 100 Watt

ExpoLED 100

Tradeshow voorzien van egale witte verlichting? Met deze compacte schijnwerpers ben je zeker van een goed verlicht resultaat. Ideaal voor het uitlichten van uw beurs of tradeshow.

17,50 excl. BTW

LED Floodlight 100 Watt

Je hebt het vast wel eens gezien tijdens een beurs. Felle lampen die wit projecteren op de beursvloer. Ideaal, want op deze manier valt de beursstand goed op bij de bezoekers. Veelal worden hier speciale gasontladingslampen voor gebruikt. Deze schijnwerper heeft de eigenschap om op een efficiënte manier energie om te zetten in licht. Echter kan dit met de ontwikkeling van LED verlichting tegenwoordig vele malen efficiënter.

LED

Vroeger werd er voor het verlichten van personen en objecten tijdens een beurs gebruik gemaakt van halogeen verlichting. Deze verlichting maakte gebruik van een gloeidraad welke door stroom licht projecteerde. Een nadeel van deze verlichting was het stroomverbruik en de warmte die deze lamp meer zich meebracht. De opvolging maakt gebruik van gasontladingslampen. Hierbij werd gas in de lamp tot ontsteking gebracht, waardoor een felle lichtbron ontstond. Met dezelfde hoeveelheid energie kon nu meer licht geproduceerd worden. Ook de hoeveelheid warmte nam aanzienlijk af.

Tegenwoordig maakt LED verlichting zijn intrede in de beurswereld. Waar dit type verlichting al jarenlang voor thuisgebruik wordt toegepast is deze eindelijk ook betrouwbaar en kwalitatief genoeg bevonden om toe te passen bij beurzen. Het toepassen van LED verlichting op jouw beursstand heeft vele voordelen ten opzichte van gasontladingsverlichting. LED verlichting verbruikt minder stroom, dus hoef je minder stroom in te kopen bij de organisatie. Dit levert een significant kostenvoordeel op. De lampen produceren ook minder warmte, dus zorgen voor een aangenamere temperatuur op de beursvloer. Deze eigenschappen komen samen in de behuizing van de ExpoLED 100. Deze armatuur heeft alle goede eigenschappen van de HQI behouden, maar is helemaal klaar voor de toekomst.

Schijnwerper

De ExpoLED 100 is voorzien van een 100 watt sterke LED lichtbron. Hiermee genereert deze breedstraler een gelijkwaardige output als dit van een ouderwetse 150 watt HQI. Met zijn openingshoek van maar liefst 120 graden creëert deze ExpoLED 100 dezelfde spreiding. Egaal verlichtte oppervlakken en beursstand zijn dus gegarandeerd. In de behuizing zitten verschillende LED’s die een daglicht witte gloed geven. Om precies te zijn bedraagt de kleurtemperaatuur 5000K. Net zoals zijn oudewetse voorloper is deze armatuur zowel in een indoor als outdoor omgeving te gebruiken. Met zijn IP-65 kwalificatie is deze floodlight spatwaterdicht en vormt vocht geen beperking op het functioneren van deze beursverlichting.

Beursstand

Deze schijnwerper is in grotere aantallen zeer geschikt voor het voorzien van verlichting tijdens een tradeshow. Je kunt deze floodlights inzetten voor beursstands tot ongeveer 4 meter. Bij een grotere hoogte raden we aan gebruik te maken van een krachtigere LED variant; de LED Floodlight 200 watt. Deze heeft dezelfde eigenschappen, maar maakt gebruik van meer en krachtigere LED’s.

Technische specificaties

 • Merk

  HWC

 • Type

  ExpoLED 100

 • Stroomverbruik

  100 watt

 • Type Lamp

  LED

 • Type LED

  SMD 3030

 • Kleurtemperatuur

  5000 K

 • Openingshoek

  120 graden

 • Gewicht Lamp

  5 kg

 • Afmetingen Lamp

  405 x 330 x 63 mm (L x B x H)

 • Gewicht Transportkist

  25 kg

 • Afmetingen Transportkist (Per 8)

  800 x 600 x 1000 mm (L x B x H)

Tips

Outdoor

Deze schijnwerpers zijn uitstekend in te zetten in de buitenlucht. Door zijn gunstige opbouw en afdichting, ondervinden deze armaturen geen invloed van de weersomstandigheden.

Indoor

Vanwege de openingshoek van 120 graden is het egaal uitlichten van een grote oppervlakte erg makkelijk geworden. Het uitlichten van een beursstand of grote hal wordt op deze manier veel simpeler.

Video

LED Floodlight 100 Watt bestellen

Tradeshow voorzien van egale witte verlichting? Met deze compacte schijnwerpers ben je zeker van een goed verlicht resultaat. Ideaal voor het uitlichten van uw beurs of tradeshow.

€ 17,50 excl. BTW