Licht, geluid, TV, beamer, livestream of truss huren in Nijmegen?

Met een uitgebreid cultureel aanbod zijn er genoeg evenementen te vinden in Nijmegen. Wat dacht je van de jaarlijks terugkerende Nijmeegse 4-daagse. Ben je belast met het organiseren van een dergelijk evenement? Voor het verhuren van audiovisuele techniek in en rond Nijmegen ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nou op zoek bent naar een lichtset voor een kleine partij, of dat je een volledige regie in handen hebt voor een congres of optreden. In onze verhuur shop vind je een breed assortiment aan  licht, geluid, TV’s, beamers, podia, livestream apparatuur of truss.

Naast het verhuren van de materialen, kun je er ook voor kiezen om het geheel uit handen te geven. Wij verzorgen de audiovisuele techniek voor jou op locatie. Uiteraard zit het transport hierbij inbegrepen. Het enkel laten afleveren en ophalen van de materialen op locatie is ook bij ons mogelijk. Kies dan voor onze voordelige transportservice. Wij leveren voordelig in Nijmegen en omliggende plaatsen zoals Beuningen, Wijchen, Malden, Groesbeek, Cuijk, Ewijk, Oss en Uden. Ben je toevallig in de buurt van ons magazijn in Amsterdam of Breda? Dan kan je er ook voor kiezen om de materialen zelf af te halen.

Livestream Huren Nijmegen

In de evenementenindustrie vindt duidelijk een verschuiving plaats naar het online domein. Evenementen gaan volledig online of vinden plaats in een hybride opstelling. Dat betekend natuurlijk ook een toevoeging van video techniek om dit te faciliteren. Denk daarbij aan een camera, video switcher en video verlichting. Deze producten zijn te huur in onze verhuur shop. Ben je zelf een uitvoerend professional van livestream techniek? Dan kan je de materialen ophalen bij één van onze verhuur shops. Of in Nijmegen en omstreken laten bezorgen. Je kan uiteraard ook bij ons terecht voor een volledig pakket voor je online evenement. Onze livestream services kunnen je hier uitstekend in ondersteunen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

TV Huren Nijmegen

Op zoek naar een TV scherm voor je beursstand of voor een workshop in Nijmegen en de omliggende plaatsen? Via onze verhuur shop kan je gemakkelijk en snel een TV scherm huren. Hieronder tref je een overzicht van de beschikbare maten in ons assortiment. Wij leveren onze TV schermen altijd met een statief, HDMI- en stroomkabel. Op deze manier ben je direct voorzien van alle benodigde materialen. Wil je zo voordelig mogelijk een TV scherm huren? Kies dan voor het zelf ophalen, opbouwen, afbouwen en terugbrengen van de materialen. Het is ook mogelijk om de gehuurde materialen door ons te laten leveren dan wel montage door ons uit te laten voeren. Voor meer informatie ga je naar de pagina video via de knop “video” in het menu.

Beamer Huren Nijmegen

Het projecteren van beeld op een scherm of muur kan een toegevoegde waarde zijn voor jouw evenement in Nijmegen. Je kan namelijk voordelig een groter beeld creëren dan wanneer je TV schermen of monitoren gaat plaatsen. Projectie is alleen mogelijk wanneer je op een egale muur of een projectiescherm gaat projecteren en wanneer de ruimte goed verduisterd is. Je kunt bij ons terecht voor het huren van een beamer in Nijmegen en omgeving voor bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie of een bruiloft. Je vindt alle informatie terug op onze product pagina “video” in het menu.

Pipe & Drape Huren Nijmegen

Moet een locatie in Nijmegen aangepast worden om beter aan te sluiten op je evenement? Maak dan gebruik van ons pipe & drape systeem. Stel zwarte, rode of witte doeken volledig vrijstaand op tot wel 4 meter hoog. Hiermee kun je gemakkelijk en snel nieuwe tijdelijke wanden creeren. Deze wanden hebben zelfs positieve effecten op de akoestiek van de ruimte(s). Wil je liever een ruimte kleiner maken? Ook dit is mogelijk met pipe & drape. Het systeem bestaat uit horizontale liggers welke steeds door verticale staanders ondersteund worden. De liggers zijn in lengte te verstellen, zodat altijd de perfecte afstand overbrugt kan worden. De staanders zijn eveneens in lengte verstelbaar tot een maximum van 4 meter. Meer informatie vind je terug op onze “pipe & drape” pagina via de knop in het menu.

Podium Huren Nijmegen

Ben je belast met de organisatie van een modeshow of presentatie in Nijmegen? Dan mag een fatsoenlijke catwalk of stabiel podium niet ontbreken. Podia en catwalk bestaan uit meerdere losse onderdelen. Anders zijn ze simpelweg niet te vervoeren. Aangezien het best lastig is om alle juiste onderdelen te reserveren, hebben wij dit al voor je gedaan. Je kunt bij ons daarom zeer snel en direct het juiste podium reserveren voor jouw evenement. Komen de afmetingen niet helemaal overeen met je wensen? Laat ons het podium dan voor je aanpassen tot het resultaat dat jij voor ogen hebt. Meer weten? Klik dan op “podium” in het hoofdmenu en bekijk als nog gebruiksklare podia, onderdelen en accessoires.

Truss Huren Nijmegen

Een modulair product wat perfect in te zetten is voor het creëren van een constructie. Aan deze constructie kun je vervolgens audiovisuele apparatuur bevestigen, zodat je vloerruimte vrij houdt voor het plaatsen van andere zaken.  Je kunt truss bijvoorbeeld gebruiken voor het monteren van verlichting op een beursstand. Hierdoor hoef je niet allerlei statieven op je kostbare standruimte te plaatsen en houd je deze ruimte voor het plaatsen van producten en andere uitingen. Je kan bij ons terecht voor het huren van kant-en-klare truss constructies, maar ook voor het huren van losse truss onderdelen. Hiermee is het mogelijk om volledig je eigen constructie te maken, zoals jij dit voor ogen hebt. Voor het vervoeren van truss is doorgaans een grote bestelwagen of bakwagen vereist. Beschikt je hierover niet? Kies dan voor het afleveren en ophalen van de gehuurde materialen. Beschik je ook niet over de juiste kennis voor het op- en afbouwen van truss? Laat dit dan ook door ons uitvoeren. Zo hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over de techniek. Voor meer informatie over dit product ga je naar de product pagina “truss” in het menu.

Geluid Huren Nijmegen

Ben je op zoek naar een specifieke oplossing voor het verzorgen van audio op jouw evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om het verzorgen van een geluidssysteem voor het optreden van een band of een afterparty. Of dat je op zoek bent naar een systeem voor het verzorgen van een vertaling op jouw congres. Misschien zoek je wel een complete geluidsinstallatie voor het verzorgen van een paneldiscussie of een geluidsset voor het verzorgen van een presentatie. Wij kunnen je overal bij helpen. Kijk voor meer informatie en onze producten op de pagina “geluid”. Via het menu bovenaan deze pagina kun je deze pagina bezoeken.

Licht Huren Nijmegen

Voor het verlichten van jouw evenement in Nijmegen kan je bij ons terecht voor elke soort verlichting. Zoek je sfeerverlichting voor het aankleden van jouw evenementen locatie? Geen probleem. Ben je meer op zoek naar discoverlichting of licht effecten voor het organiseren van een bedrijfsfeest of afterparty? Ook mogelijk. Misschien neem je binnenkort deel aan een beurs en ben je op zoek naar specifieke beursverlichting voor het uitlichten van jouw beursstand. Dat kan ook. Benieuwd met welke verlichting wij jouw evenement kunnen ondersteunen? Bekijk dan snel onze “licht” pagina via het menu.

Confetti Huren Nijmegen

Wil je een evenement in Nijmegen feestelijk starten of juist knallend afsluiten? Dan kan je bij ons terecht voor et huren van verschillende special effects, waaronder confetti. Echter ben je voor het huren van valdoek systemen, ventilatoren en rookmachines ook bij ons aan het juiste adres. Confetti producten zijn zowel verkrijgbaar in gebruiksklare sets als losse producten. Je hebt hierbij altijd keus in de gewenste kleur confetti en de vorm. Naast het afschieten van snippers is het met de meeste shooters namelijk mogelijk om ook streamers, serpetines of slierten af te schieten. Voor alle producten en gebruiksklare sets ga je met de “Special FX” pagina via het hoofdmenu.

Product tags