Beamer, TV, Livestream, geluid, truss, pipe & drape of licht huren in Groningen?

In het noorden van Nederland vind je niet alleen de provincie Groningen, maar ook de gelijknamige stad. Deze culturele stad staat bekend om de historische Martinitoren. Ondanks dat deze stad ver buiten de randstad ligt is het een belangrijke locatie voor diverse zakelijke evenementen. Je vindt deze evenementen voornamelijk terug in het MartiniPlaza. Een complex met onder andere een evenementenhal voor beurzen, een theater een sporthal. Naast het evenementencomplex kan je voor bijvoorbeeld congressen en vergaderingen ook terecht in Het Kasteel. Ook in de omliggende plaatsen Veendam, Delfzijl, Stadskanaal, Zuidhorn, Lauwersoog, Winschoten, Appelscha, Hoogeveen, Leer, Papenburg, Eelde en Emmen vinden er tal van evenementen plaats.

Wil je truss, geluid, beamer, TV, podium, pipe & drape, Livestream apparatuur of licht huren voor een evenement in één van deze plaatsen? Dan hoef je je geen zorgen te maken om de materialen op locatie te krijgen. Onze verhuurshop locaties in Amsterdam en Breda bevinden zich weliswaar niet in de buurt. Wij leveren de materialen graag voor je op locatie. Dit is mogelijk doordat wij voordelige bezorgtarieven hanteren voor Groningen en omgeving.

Voor de op- en afbouw van onze audiovisuele materialen helpen wij je graag wanneer je daar zelf niet de mogelijkheid tot hebt. Met jaren aan ervaring in het op- en afbouwen van producten uit onze verhuur shop, helpen onze collega’s om jouw evenement tot een succes te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of kies dit service pakket bij je aanvraag via onze verhuur shop.

Heb je voor jouw evenement volledige technische ondersteuning nodig? Dan kan je ook gebruik maken van ons productie pakket. Met dit pakket ondersteunen wij je met advies over de uitvoering, de voorbereiding en krijg je technische ondersteuning tijdens het evenement door middel van ervaren licht, geluid en videotechnici.

Livestream Huren Groningen

Bezig met de organisatie van een fantastisch evenement met een online component? Of je evenement nou helemaal online plaatsvind of dat het een hybride oplossing betreft. We kunnen je met ons livestream en remote camera aanbod verder helpen. In onze verhuur shop vind je verschillende oplossing voor livestreaming. Zoals camera’s, switchers en specifieke video verlichting. Je kan er voor kiezen enkel de apparatuur te huren en deze te laten bezorgen in Groningen. Of je gaat voor een pakket waarbij je volledig ontzorgt word op elk gebied van je stream. Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent online evenementen.

TV Huren Groningen

Voorzien van zeer scherp beeld zijn onze TV schermen ideaal geschikt voor bijvoorbeeld workshops en conferenties in Groningen en omgeving. Je kan ze huren in de maten 40”, 50”, 60” en 75”. Onze TV schermen worden altijd in sets verhuurd. Hierbij is elke set voorzien van een HDMI- en stroomkabel, maar ook van een statief om het scherm op de gewenste hoogte te plaatsen. Als je op zoek bent naar een touchscreen TV scherm dan hebben wij deze te huur in de afmetingen 43” en 55”. Met een Windows laptop kan je het touchscreen TV scherm aansturen. Deze vind je terug in onze verhuur shop wanneer je niet over een eigen laptop beschikt. Voor meer informatie ga je naar de productpagina “video” of klik je op de knop in het menu.

Beamer Huren Groningen

Wanneer is het huren van een beamer aantrekkelijk? Voornamelijk als je scherp beeld wilt weergeven in groot formaat. De ruimte waar je wilt gaan projecteren moet dan wel verduisterd zijn, zodat het beeld goed zichtbaar is. In onze verhuurshop kan je kant-en-klare beamer sets huren. In elke set vind je een beamerscherm en een beamer inclusief statief. Deze producten zijn allen op elkaar afgestemd, zodat je hier geen zorgen over hoeft te hebben. Heb je geen ervaring met het installeren van deze materialen? Geen nood, wij komen dit graag voor je op- en afbouwen. Wil je een maatofferte voor het huren van een beamer in Groningen of omgeving? Neem dan contact met ons op. Voor meer gedetailleerde informatie over onze beamer producten ga je naar de product pagina “video”.

Pipe & Drape Huren Groningen

Kun je in Groningen geen evenementenlocatie vinden die precies aan jouw eisen voldoet? Mogelijk heb je een kleine groep deelnemers voor je presentatie of seminar terwijl de ruimte zelf vrij groot is? Met ons pipe & drape systeem kan je ruimtes verkleinen door er afschermingen of tijdelijke wanden mee te creëren. Door de in- en uitschuifbare liggers en staanders kun je zowel in lengte en hoogte de gewenste afmeting maken. Ook de kleur van de doeken, waarmee je het pipe & drape systeem voorziet, kan je naar eigen inzicht bepalen. Naast de rode, witte of zwarte kleur is het ook mogelijk om een sfeervolle scheidingswand te creëren met ons sterrendoek. Tientallen LED lampjes zijn op diverse standen in te stellen om jouw evenement te voorzien van de gewenste sfeer. Neem contact met ons op voor meer informatie of ga direct door naar de “pipe & drape” pagina.

Podium Huren Groningen

Voor een presentatie is het wenselijk dat de sprekers duidelijk zichtbaar zijn. Een podium is een handige oplossing wanneer de locatie niet over een vaste verhoging beschikt. Zo kan je bij ons diverse podia huren. Van catwalk, ronde podia, camera risers en erepodia. Deze kant-en-klare podia zijn voorzien van een representatieve afwerking door middel van antraciet tapijt en een mooie zwarte afrok. Om eenvoudig het podium te betreden worden de meeste podia geleverd met twee trappen. Deze kunnen naar eigen inzicht op iedere plek aan het podium worden bevestigd. Standaard zijn onze podia voorzien van poten voor een hoogte van 40 cm, maar op aanvraag kunnen wij deze ook leveren op 20, 60, 80 en 100 cm hoog. Wil je liever losse materialen huren om zelf je podium samen te stellen voor jouw evenement in Groningen en omgeving? Dat is uiteraard geen probleem. Ga dan direct naar onze product pagina “podium”.

Truss Huren Groningen

Op een beurs kan je een beursstand plaatsen door gebruik van diverse typen materialen. In onze verhuur shop kan je terecht voor de verhuur van truss systemen. Deze aluminium constructies lenen zich uitstekend uit als beursstands. Je kan verschillende audiovisuele producten aan de truss bevestigen waardoor dit een veel voorkomend product is in de evenementen industrie. Een truss systeem plaats je echter niet zomaar. Je zult rekening moeten houden met de belastbaarheid van de constructie en de ruimte waarop je deze mag plaatsen. Wij adviseren daarom altijd de op- en afbouw door onze collega’s uit te laten voeren. Heb je zelf genoeg kennis en ervaring? Dan kan je er ook voor kiezen om losse materialen bij ons te huren. Neem contact met ons op voor een maatofferte of stel een constructie zelf samen via de product pagina “truss”.

Geluid Huren Groningen

Voor het overbrengen van een boodschap op een congres of tijdens een workshop is geluid een essentieel onderdeel bij de invulling van audiovisuele techniek. Wij realiseren met onze geluidssystemen altijd de beste beleving. Of het nu gaat om een presentatie met een draadloze microfoon of een bedrijfsfeest met een DJ en band. Bij ons kun je altijd terecht voor het huren van jou geluidssysteem in Groningen en omstreken. In onze verhuur shop tref je voor iedere situaties compleet gebruiksklare sets. Deze zijn al helemaal afgestemd op de situatie. Zoek je bijvoorbeeld een geluidsset voor een feest, vergadering of persconferentie? Dan kun je simpelweg de juiste set selecteren op basis van het verwachtte aantal personen of benodigde microfoons. Ga voor een overzicht van alle producten naar onze “geluid” pagina in onze verhuur shop.

Licht Huren Groningen

Het vormgeven van een evenement bestaat uit verschillende factoren. Eén van die belangrijke factoren is verlichting. Zo kan sfeerverlichting de juiste ambiance creëren tijdens een zakelijk diner. Voor het goed belichten van personen en voorwerpen op een beursstand is egale witte verlichting vaak van toepassing. In onze verhuur shop verhuren wij naast losse verlichting ook kant-en-klare sets. Ideaal als je grotere of meerdere oppervlaktes wilt gaan verlichten. Bijvoorbeeld onze pendelspots om het spandoek voor jouw beursstand uit te verlichten. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor het huren van diverse discoverlichting. Kijk voor alle type spots en armaturen op onze product pagina “licht”.