Truss, TV, beamer, licht, geluid, livestream, pipe & drape huren in Maastricht?

Gelegen in het uiterste puntje van Nederland en dichtbij het drielandenpunt. De stad Maastricht. Deze stad is ondanks zijn ligging ver van de randstad een zeer belangrijke hub voor zakelijke evenementen, zoals beurzen en conferenties. Mecc Maastricht is één van de grotere en actievere evenementenlocaties in Nederland. Daarnaast zijn er tal van evenementen in nabij gelegen plaatsen zoals Heerlen, Sittard, Aken, Hasselt, Genk, Roermond, Weert, Luik en Venray.

Ondanks dat deze plaatsen ver van onze verhuur shop locaties in Amsterdam en Breda gelegen zijn, tref je toch regelmatig de kenmerkende roze voertuigen van HWC Events & Rental aan voor de levering van truss constructies, TV’s, beamers, licht-installaties, geluidssystemen, livestream apparatuur en pipe & drape. Hoe zit dat? Doordat wij voordelige bezorgtarieven hanteren in de provincie Limburg is het aantrekkelijk om bestellingen te laten bezorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij het Mecc Maastricht, Evenementenhal Venray of Jagershorst Leende profiteren van onze uitmuntende producten en service.

Naast enkel het bezorgen, kunnen wij ook de op- & afbouw van het door u gehuurde materiaal verzorgen. Dit houdt in dat u geen omkijken meer heeft naar de techniek op uw evenement. Via de verhuur shop kan je snel een offerte samenstellen waarbij transport en op-/afbouw voor je worden meegerekend.

Voor de grotere evenementen, met name beurzen, conferenties, livestreams en product lanceringen kan je gebruik maken van onze productie pakket. Hierbij zit de volledige technische consultatie, pre-productie en uitvoering van het evenement. Met andere woorden en volledig pakket waarbij alle evenemententechniek in goede handen is van één betrouwbare AV leverancier.

Livestream Huren Maastricht

Wat wij kunnen betekenen voor uw livestream? Eigenlijk alles wat er gewenst is. Ben je zelf een streaming professional en ben je alleen op zoek naar extra camera’s of video apparatuur? Dan kunnen we je met onze verhuur shop goed van dienst zijn. Ook transport naar Maastricht en omgeving is hierbij mogelijk. Heb je liever een volledig verzorgd livestream pakket voor je online of hybride evenement? Ook daar kunnen we je uitstekend mee van dienst zijn. Graag vernemen we meer over de plannen van je webinar, webcast, online congres, online product presentatie of ander online evenement. Waarna we een goed plan voor je opstellen en uitvoeren.

TV Huren Maastricht

Als één van de grootste leverancier van TV schermen op beurzen en congressen vind je ons met regelmaat in Maastricht en de provincie Limburg. In de verhuur bieden we vier verschillende TV maten aan. Van een alledaags formaat van 40″ tot een levensgroot scherm van 75″. Deze TV’s worden geleverd inclusief statief en HDMI bekabeling. Ook voor het huren van touchscreen TV schermen bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij hebben we keuze uit een 43″ en 55″ scherm. Dit scherm is te verbinden met een Windows laptop. Zelf geen laptop tot uw beschikking, ook deze kunt u vinden in onze verhuur shop. Ben je dus een beurs of evenement aan het organiseren in Maastricht en zoek je naar een betaalbare en kwalitatief hoogstaande AV partner voor de inhuur van TV schermen? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor een maatofferte.

Beamer Huren Maastricht

Bij zakelijke evenementen wordt visuele content elke dag belangrijker. Presentaties worden dynamischer, online vergaderingen steeds populairder en bedrijfsfilms van steeds van betere kwaliteit. Om al deze beeldtoepassingen weer te geven is minstens zo goede techniek nodig. Haarscherp beeld dat elke bezoeker van je evenement naadloos kan volgen. Dit is waar het huren van een beamer interessant kan zijn. Met een beamer kan je scherp beeld in groot formaat weergeven. De kanttekeningen die daarbij gemaakt dienen te worden zijn dat de ruimte enigszins verduisterd kan worden en er ruimte is om de beamer of enkele meters afstand van het projectiescherm te plaatsen. Om de huur zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we enkele beamer sets samengesteld. In elke set zit een beamer, beamerscherm en statief voor de beamer. Meer weten over het huren van een beamer in Maastricht? Neem contact met ons op.

Pipe & Drape Huren Maastricht

Een locatie als het Mecc Maastricht heeft een enorme oppervlakte. Ideaal voor het inrichten van een evenement of beurs. Maar wat als een gedeelte van de hal niet gebruikt word? Dan wil je natuurlijk dit gedeelte van de hal op een nette manier ontoegankelijk maken voor het publiek. Pipe & drape leent zich hier uitstekend voor. Dit systeem, wat bestaat uit hardware en doeken, is snel op en af te bouwen. Met een maximale hoogte van 4 meter kan je eenvoudig strakke scheidingswanden op je evenement creëren. Daarbij is er keuze uit verschillende kleuren doek, zodat je de afscheiding op de stijl van je evenement kan aanpassen. Daarnaast wordt pipe & drape vaak gebruikt voor aankleding, geluidsdemping en als backdrop. Gezien de compacte omvang van pipe & drape tijdens transport kunnen wij grotere hoeveelheden aanbieden tegen relatief lage transportkosten. Doe een aanvraag via de verhuur shop of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Podium Huren Maastricht

Alles geregeld voor je evenement? Maar heb je ook aan het podium of de catwalk gedacht? Ondanks dat dit een vrij centraal onderdeel van elk evenement is, wordt het nog wel eens over het hoofd gezien. Niet elke locatie heeft standaard een podium beschikbaar. Op de locaties die geen podium beschikbaar hebben is het huren hiervan een goede optie. Bij het huren van een podium heb je keuze om de afmetingen en de hoogte te kiezen. Een podium is in breedte en diepte per meter te vergrootten of verkleinen. De gewenste hoogte is in stappen van 20 centimeter te bepalen. Als u heeft bepaald welke afmetingen uw podium dient te hebben, dan kunnen we kijken naar de afwerking. Zo is er te kiezen uit drie kleuren tapijt bovenop het podium. Ook is er de keuze om de zijkanten af te werken met een podiumrok en podiumtrap.

Truss Huren Maastricht

Als je een beurs organiseert kan je er eigenlijk niet omheen. Het gebruik van truss. Truss zijn de aluminium frames welke je praktisch op elk evenement kunt aantreffen. Het wordt gebruikt om allerlei evenemententechniek aan te bevestigen. Hierbij kan je denken van verlichting, geluidsinstallaties, spandoeken, video schermen en decoratie. Aangezien truss feitelijk altijd boven het publiek hangt is het correct gebruik hiervan essentieel. Men moet daarbij rekening houden met de maximale belastbaarheid en de wijze van montage. Bij het gebruik van truss raden wij dan ook altijd aan om uw constructie te laten controleren door een professional alvorens deze wordt opgebouwd. Wilt u een truss constructie op uw evenement plaatsen? Bijvoorbeeld als beursstand zijnde. Neem dan contact met ons op. We maken graag een passend voorstel voor u.

Geluid Huren Maastricht

Bij congres, presentatie, vergadering of seminar is goede verstaanbaarheid een must. Sprekers en gasten moeten aankunnen op optimale geluidskwaliteit. Dat is hetgeen je krijgt bij het huren van één van de geluidsinstallaties in onze verhuur shop. Deze installaties worden met grote zorg samengesteld, waarbij goed gekeken word naar het type evenement. Simpel gezegd heeft een bedrijfsfeest een andere dynamiek en kenmerken dan een paneldiscussie. En een presentatie steekt anders in elkaar dan een afterparty. De match tussen het evenement en de juiste geluidsinstallatie is iets waar we je graag mee verder helpen. Bekijk onze geluidspagina voor meer informatie of spreek met één van onze ervaren vakdeskundigen uw project telefonisch door. Voor elke vorm van geluid huren in Maastricht zijn we je graag van dienst.

Licht Huren Maastricht

Licht is van groot belang bij een beurs. Niet elk type product, elke oppervlakte of elke persoon word hetzelfde belicht. Hierdoor vind je meerdere licht artikelen in onze verhuur shop terug. Zo is er de pendelspot set. Deze bestaat uit 8 pendelspots. Een pendelspot wordt gebruikt om banners en signing met een maximale hoogte van 3 meter te belichten. Dit gebeurd op korte afstand van de signing zelf met behulp van de arm aan de pendelspot zelf. Daarnaast zijn er twee sets met floodlights. De krachtige versie hiervan gebruik je als je een ruimte egaal wilt verlichten vanaf 4 meter hoogte of meer. De kleine versie van deze schijnwerper is juist geschikt voor dit doeleinde onder de 4 meter hoogte. Daarnaast kan je natuurlijk de wens hebben om zelf te bepalen welke warmte je het witte licht wilt meegeven. Dan is de LED wash set de beste optie. Deze lamp is instelbaar, waardoor je warmer wit (iets geler) of juist extreem wit kan toepassen op jouw beursstand.

Product tags