Licht, geluid, TV, beamer, pipe & drape of livestream huren in Haarlem?

Iets ten westen van de landelijk hoofdstad Amsterdam tref je de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Juist, Haarlem. Met veel zakelijke evenementen heeft deze bruisende stad een prima ligging direct aan de luchthaven. Ook in de omliggende plaatsen zoals Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden, Velsen, Nieuw-Vennep, Lisse, Heemstede, Overveen, Aerdenhout en Halfweg is er genoeg te doen. Wat te denken van het Circuit Zandvoort waar de Formule 1 in het verleden plaatsvond. Daarnaast zijn er tal van andere evenementenlocaties in de directe nabijheid, zoals de Lichtfabriek, Sugar City, Van der Valk Haarlem, Novotel Amsterdam-Schiphol. Heb je voor een evenement in één van deze plaatsen lichtgeluidTVbeamerpodium, pipe & drape of livestream ondersteuning nodig? Kijk dan op elke product pagina via onderstaande links.

Wil je zo voordelig mogelijk audiovisuele apparatuur huren? Kies dan voor het zelf ophalen en retourneren bij een van onze vestigingen. Onze vestiging in Amsterdam is op slechts 25 minuten gelegen van het stadscentrum van Haarlem. Beschik je niet over een voertuig met voldoende laadruimte? Maak dan gebruik van onze transportservice. Hierbij leveren wij de apparatuur tegen een laag tarief op ieder locatie in Haarlem en omstreken. Je ook niet branden aan het installeren van de apparatuur? Laad ons dan zowel het transport als de op- en afbouw uitvoeren. Dan weet je zeker dat alles kwalitatief en veilig is opgebouwd. Via onze verhuur shop kun je zelf het gewenste level van service aangeven.

Livestream Huren Haarlem

Ook voor een volledig verzorgde livestream kan je bij ons terecht. Van webinar tot online congres en van video conference call tot volledig ingericht virtueel evenement. We kunnen de studio bij jouw locatie bouwen maar je kan ook gebruik maken van onze volledig ingerichte studio’s op verschillende locaties in Amsterdam. Voor de laatste optie, bekijk onze livestream studio pagina. Liever zelf aan de slag met livestream apparatuur? Huur je camera’s, controllers, switchers en video mixers in onze verhuur shop. Vragen over jouw online evenement? We horen graag van je.

TV Huren Haarlem

Wil je jouw video content afspelen tijdens een bedrijfspresentatie of een congres? Dan kan je bij ons terecht voor het huren van een modern 4K TV scherm. Wij bieden deze UHD TV schermen aan in vier verschillende afmetingen. Startend vanaf 40″ en oplopend tot schermen van maar liefst 75”. Bij het huren van een scherm is deze altijd voorzien van een bijhorend statief en bekabeling. In de kabel set tref je een stroomkabel met een lengte van 10 meter en HDMI kabel met dezelfde lengte. Hiermee ben je helemaal voorzien van alle benodigde materialen. Voor een volledige beschrijving van alle schermen ga je naar onze ‘video‘ pagina.

Beamer Huren Haarlem

Wil je de presentatie van de jaarcijfers weergeven op groot formaat? Of verwacht je veel mensen waardoor de PowerPoint presentatie enkel met een beamer ieder kan bereiken? Dan kun je kiezen voor het gebruik van een projector dan wel beamer. Je kunt bij ons terecht voor het huren van een losse beamer en projectiescherm, maar ook voor het huren van een complete beamer set. Hierin zijn zowel een beamer, bijpassend beamerscherm en statief voor de beamer opgenomen. Het enige wat jij hoeft te doen is het aansluiten van je laptop en je bent klaar om te starten met presenteren. De materialen zijn af te halen bij onze locatie in Amsterdam, maar het is ook mogelijk om deze voordelig te laten leveren in Haarlem en de omliggende plaatsen. Bekijk onze ‘video‘ pagina voor meer informatie over dit product.

Pipe & Drape Huren Haarlem

Ben je op zoek naar een manier om een ruimte te verdelen in kleinere ruimtes? Of een manier om een lelijke muur op de evenementenlocatie aan het zicht van de bezoekers te onttrekken? Misschien wel een manier om de akoestiek van de locatie te verbeteren voor het geven van een presentatie? Allemaal situaties waarin pipe & drape uitkomt kan bieden. Bij ons kan je aankloppen voor het snel en makkelijk huren van pipe & drape in Haarlem, Zandvoort, Hoofddorp en omgeving? Wij verhuren pipe & drape met doeken in rode, witte en zwarte kleur. Ben je op zoek naar een sprookjesachtig resultaat? Huur dan pipe & drape met sterrendoeken. Bekijk alle kant-en-klare sets op onze ‘pipe & drape‘ pagina. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor het huren van losse materialen.

Podium Huren Haarlem

Op zoek naar een podium, catwalk, riser of erepodium voor een evenement in Haarlem, Lisse, Bloemendaal of IJmuiden? In onze verhuur shop vind je diverse kant-en-klare podium sets. Deze sets zijn direct te gebruiken en zijn voorzien van alle benodigde materialen voor een representatief resultaat. Zo zijn afrok voor het bedekken van de zijkanten en antraciet tapijt voor de bovenkant inbegrepen. Liever zelf aan de slag? Je kunt uiteraard ook alle benodigde onderdelen los bestellen en hiermee een volledig zelf ontworpen podium samenstellen. Bekijk alle mogelijkheden op onze ‘podium‘ pagina.

Truss Huren Haarlem

Ga je deelnemen aan een beurs en ben je nog op zoek naar een manier om jouw beursstand ideaal te gebruiken? Dan kan een truss constructie een ideale oplossing zijn. Deze modulaire constructie leent zich namelijk ideaal om aan te passen op de situatie en jouw wensen. Je kan truss perfect inzetten voor het bevestigen van verlichten, maar ook voor het inspannen van spandoeken. Ook voor het ophangen van TV schermen doet truss prima dienst. Hiermee is truss een ideale basis om jouw beursstand verder op te ontwerpen. Wil je meer weten over het gebruik van truss in jouw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op of kijk op onze ‘truss‘ pagina.

Geluid Huren Haarlem

Ben je bezig met het organiseren van een congres, seminar of workshop? Dan zal je de sprekers de mogelijkheid moeten geven zichzelf duidelijk verstaanbaar te kunnen maken ten overstaan van het publiek. Hiermee betrek je het publiek beter bij het evenement en de presentatie. De ervaring van het evenement zal zo hoger worden beoordeeld. Bij ons kan je terecht voor het huren van geluidssystemen, microfoons en mixers, maar ook voor complete sets. Deze zijn helemaal afgestemd op een specifieke situatie, zoals een presentatie, vergadering, paneldiscussie of vertaling. Bekijk onze ‘geluid‘ pagina voor meer informatie.

Licht Huren Haarlem

Het kan voorkomen dat een evenementenlocatie in Haarlem of omstreken niet voldoende licht is voor een evenement. Voor het gebruik van camera’s is bijvoorbeeld goede verlichting vereist. Het kan echter ook voorkomen dat een locatie vanwege het ontbreken van daglicht ongezellig aanvoelt. Met de juiste sfeerverlichting kun je de locatie in een keer prettig laten aanvoelen, waardoor het wel prettig is om er een evenement te organiseren. Bekijk onze ‘licht‘ pagina voor een overzicht van al onze spotlights, theaterspots, draadloze LED verlichting, effecten en floodlights.

Confetti Huren Haarlem

Ga je een kunstwerk in de stad onthullen? Wil je het slaan van de eerste paal vieren met de toekomstige bewoners? Of open je een nieuwe winkel in het stadscentrum van Haarlem? Huur dan bij ons special effect om jouw opening of onthulling feestelijk te vieren. Je kunt bij ons terecht voor het huren van confetti- en valdoeksystemen, ventilatoren en rookmachines. Wij bieden zowel direct gebruiksklare sets als losse producten voor het samenstellen van je eigen configuratie. Bij confetti kun je zowel kiezen snippers en streamers, slierten dan wel serpetines. Overige producten en mogelijkheden kan je vinden op onze ‘special FX‘ pagina.

Product tags