Geluidsinstallatie 200 personen

2x Actieve topspeaker, 2x Actieve subspeaker

Ultieme geluidsdruk uit een compacte geluidsinstallatie. Perfect voor mobiele DJ's en bands.

200,00 excl. BTW

Geluidsinstallatie 200 personen

Deze geluidsset is geschikt als u echt alles uit een compacte geluidsinstallatie wilt halen. De krachtige en strakke basweergave in deze set is zeer geschikt voor DJ’s, bands en andere artiesten. De midden en hoge tonen uit de topspeakers kunnen zeer makkelijk meekomen meer de uiterst robuuste subwoofers. De combinatie van deze speakers met de ingebouwde line array techniek zorgt voor een weergaloze indruk uit een compact geluidssysteem.

Ook deze geluidsset wordt uiteraard volledig gebruiksklaar geleverd. Dit betekent dat de statieven en bekabeling meegeleverd worden. De lengte van de meegeleverde kabels bedraagt 10 meter. Hiermee heeft u voldoende vrijheid om de speakers op de gewenste plek te plaatsen. Al onze geluidsets zijn voorzien van een professionele 3-polige XLR aansluiting. Het is raadzaam om vooraf de aansluiting op de muziekbron te controleren op de XLR aansluiting. Uiteraard is het ook mogelijk om deze speakers aan te sluiten via een Jack 6,3mm of RCA (Tulp) aansluiting. Vermeld hiervoor bij uw aanvraag altijd de gewenste aansluiting.

De QSC KLA-serie bevat actieve line array speakers. Dit betekent niet alleen dat de versterker zit ingebouwd in de speaker, maar ook dat je alle speakers uit deze serie met elkaar kunt koppelen. Hierdoor werken de speakers samen, waardoor de geluidsdruk nog meer toeneemt.

Het is mogelijk om verschillende afspeelapparatuur aan te sluiten op deze geluidsset. Hierbij kunt u denken aan een telefoon, tablet, laptop, microfoon of CD-speler. Houdt er rekening mee dat het aansluiten van deze apparaten alleen mogelijk is met tussenkomst van een mengpaneel of mengtafel. Zonder mengpaneel is dit niet mogelijk! Een mengpaneel voegt u eenvoudig toe via de gerelateerde items.

Verwacht u toch meer dan 200 personen en wilt u een audio set met nog betere weergave van de lage tonen? Bekijk onze geluidsinstallatie tot 250 personen.

Technische specificaties

 • Merk

  QSC

 • Type

  2x QSC KLA181 + 2x QSC KLA12

 • Vermogen

  4000 watt

 • Meegeleverde statieven

  2x K&M Tussenpaal

 • Meegeleverde aansluiting

  XLR (3-polig)

 • Gewicht QSC KLA12

  25 KG

 • Gewicht QSC KLA181

  45,3 KG

 • Gewicht Transportkist 2x QSC KLA12

  25 KG

 • Gewicht Transporthoes QSC KLA181

  3 KG

 • Afmetingen QSC KLA12

  594 x 422 x 382 mm (B x D x H)

 • Afmetingen QSC KLA181

  586 x 633 x 547 mm (B x D x H)

 • Afmetingen Transportkist 2x QSC KLA12

  800 x 451 x 1000 mm (B x D x H)

 • Afmetingen Transporthoes QSC KLA181

  586 x 633 x 547 mm (B x D x H)

Tips

Veiligheid

Het is raadzaam om kabels altijd goed vast te tapen en statieven niet dicht in de buurt van dansend publiek te plaatsen. Op deze manier zorg je ervoor dat het geheel veiligheid is geplaatst.

Mengpaneel

Voor het aansluiten van afspeelapparatuur of microfoons is een mengpaneel vereist. Hiermee kunt u niet alleen het volume, maar ook de klankkleur naar wens regelen.

Video

Geluidsinstallatie 200 personen bestellen

Ultieme geluidsdruk uit een compacte geluidsinstallatie. Perfect voor mobiele DJ's en bands.

€ 200,00 excl. BTW